Pe ce își cheltuie Marina Voica pensia, la 85 de ani. Ce „viciu” are artista: „La câte am, mi-ar mai trebui încă o casă”

 Dumba Gabriela
.

Pe ce își cheltuie Marina Voica pensia, la 85 de ani. La 85 de ani, Marina Voica este o fashionistă pasionată! Artista își cheltuie pensia pe haine și încălțăminte, însă își spune, cu amuzament, că ar trebui să ia o pauză de cumpărături pentru că nu mai are unde să le pună. Marina Voica susține că a devenit neîncăpătoare casa ei de la Breaza de la atâtea haine pe care și le cumpără online.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe ce își cheltuie Marina Voica pensia, la 85 de ani. Marina Voica a fost mereu cochetă, pasionată de modă, iar aparițiile sale au fost dintotdeauna impecabilă. Iată că vârsta nu este un motiv pentru a nu mai fi în pas cu moda, iar Marina Voica este cel mai bun exemplu în acest sens.

244576003_10227359353670629_350691214072735988_n244576003_10227359353670629_350691214072735988_n

Pe ce își cheltuie Marina Voica pensia, la 85 de ani

La 85 de ani, Marina Voica și-a păstrat cochetăria, dar și talia de invidiat. Încă poartă rochiile din anii de studenție, ce-i drept, un pic adaptate vremurilor.

Artista continuă să cânte și să danseze cu o energie de invidiat, sfidând trecerea timpului.

Cumpăr online, de pe Internet, comand foarte mult, firmele mă știu deja și mai îmi aruncă provocări, reduceri. Și tot cumpăr și iar cumpăr. Mai mult cumpăr încălțăminte. Sunt bolnavă de încălțăminte!

Cred că am mult peste 50 de perechi adunate, chiar o să le număr într-o zi. La câte am mi-ar mai trebui încă o casă, pentru toate acestea, încălțăminte, cadouri, rochii.

Casa din Breaza unde locuiesc e cam micuță acum pentru mine, mă refer că n-am unde să mai depozitez lucrurile. M-am mutat aici dintr-un apartament foarte mare din București, multe dintre lucruri, mai ales mobila masivă, le-am lăsat acolo.

Când am decis să mă mut aici, la Breaza, m-am socotit că îmi vor ajunge o baie, sufragerie, un dormitor mare, o terasă foarte frumoasă și curtea. Am zis că mi-ar ajunge casa, dar uite că nu-mi mai ajunge', a declarat Marina Voica pentru Ego.ro.

Citește și: Cum se simte Marina Voica la un an de la operația pe cord deschis: ‘A fost o mare cumpănă’

Citește și: Marina Voica, siluetă de invidiat la 85 de ani:„Pot să port rochiile pe care le am de acum 60 de ani

Citește și: Marina Voica, speriată de războiul dintre Rusia și Ucraina:’Poporul nu are nicio vină’

Ce pensie are Marina Voica

Deși mai bine de o jumătate de secol viața ei a fost scena, Marina Voica nu are pensie de la statul român. Dat fiind că a fost artist liber profesionist, acum este nevoită să trăiască dintr-o pensie de urmaș, însă asta nu o face să-și piardă optimismul.

‘Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (n. red. după soțul ei). Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit.

Datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră', a povestit Marina Voica în emisiunea ‘La Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton