Ce pensie are soția lui Cornel Constantiniu, actrița Domnița Constantiniu, după 40 de ani de carieră: "Bolile vin odată cu vârsta, mulți bani îi lăsăm la farmacii"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce pensie are soția lui Cornel Constantiniu, actrița Domnița Constantiniu, după 40 de ani de carieră. Cornel Constantiniu, unul dintre cei mai apreciați artiști ai „generației de aur” suferă de o boală nemiloasă. Cea care îi este alături e soția lui, actrița Domnița Constantiniu, care mărturisește că amândoi trăiesc de pe o zi pe alta, din cauza pensiilor extrem de mici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cornel Constantiniu, 78 de ani, și soția sa, actrița Domnița Constantiniu, sunt căsătoriți de peste cinci decenii. Ambii au fost artiști aclamați ai scenei româneși, însă acum, la bătrânețe, cei doi supraviețuiesc dintr-o pensie mică, care abia le ajunge pentru traiul de zi cu zi. Cornel Constantiniu suferă de Parkinson de la vârsta de 50, iar soția lui îl îngrijește cu dragoste, chiar dacă recunoaște că îi este din ce în ce mai greu, mai ales din cauza lipsei banilor. Iată ce pensie are soția lui Cornel Constantiniu, după 40 de ani pe scena teatrului românesc!

domnita-constantini-cornel-1-1024×647-1domnita-constantini-cornel-1-1024×647-1

Ce pensie are soția lui Cornel Constantiniu, actrița Domnița Constantiniu, după 40 de ani de carieră

Soția lui Cornel Constantiniu, Domnița, spune că, deși a muncit 40 de ani, fără întreruperi, are acum o pensie de 2.000 de lei. Aceasta recunoaște că se descurcă foarte greu, mai ales că soțul ei are un venit lunar și mai mic din partea statului.

Citește și: Florin Dumitrescu a organizat un brunch exclusivist și a fost criticat de participanți pentru faptul că nu i-a băgat în seamă: „E dubios, e penibil, ce ai avea de câștigat din chestia asta?”

Citetște și: Nicu Covaci este grav bolnav și bănuiește că are o problemă la creier: „Fiecare medic îmi spune altceva. Iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara”

Citește și: Magicianul Robert Tudor a filmat un hoț român în timp ce voia să-i fure portofelul, în Madrid: „Era cu mâna în buzunarul meu”. Între timp a aflat și numele hoțului!

Citește și: Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy s-a stabilit în Dubai: „Noi nu plătim, dacă mai are nevoie de niște bani…”. Ce se întâmplă cu Margherita

'Am ieșit la pensie foarte târziu, după mulți ani de teatru, nu m-am grăbit. Și nici nu am lipsit, nu am avut întreruperi în muncă. Atunci când am născut copiii, am stat acasă câte două luni la fiecare și m-am și întors pe scenă. Ne-au sărit în ajutor toți din familie, părinții, a sărit tot neamul.

Am foarte mulți ani de teatru, și am o pensie de vreo 2.000 de lei. Cornel are o pensie de handicap, el are vechime mică, nu are mulți ani pe cartea de muncă. Ce să facem, ne întindem cu banii cât ne ține pătura, trăim din ei, dar foarte calculat', spune soția lui Cornel Constantiniu pentru Playtech.

Soția lui Cornel Constantiniu: „Mulți bani îi lăsăm pe la farmacii”

Soția lui Cornel Constantiniu, solistul care în 1993 a fost diagnosticat cu Parkinson, spune că pensiile nu acoperă nicidecum uriașele scumpiri din România. Domnița Constantiniu suferă de diabet, o boală ce necesită tratament continuu.

'Ne-au mai dat ceva, în plus, la pensie, dar și viața s-a scumpit. S-au scumpit toate, și tratamentele și hrana, ceea ce am primit un pic, în plus, din luna ianuarie, a acestui an, nu acoperă nicidecum majorările la orice, din România.

Probabil că, unui pensionar, ca să trăiască decent, i-ar trebui cam 2.500 de lei lunar, depinde însă de mai mulți factori. Bolile vin odată cu vârsta, iar noi cumpărăm multe medicamente, eu având diabet, iar Cornel fiind diagnosticat cu Parkinson.

Avem, pe noptieră, fiecare, câte o căruță de medicamente, deci mulți bani îi lăsăm pe la farmacii. Unele pastile, ce-i drept, sunt compensate sau parțial compensate', mai afirmă actrița, exclusiv pentru Playtech Știri.

Cornel Constantiniu, dezamăgit de absența României la Eurovision 2024

Domnița Constantiniu a povestit că soțului ei, solistul Cornel Constantiniu, a fost foarte dezamăgit de faptul că România nu participă la Eurovision 2024, conform anunțului făcut recent de TVR.

'Cornel e tare supărat. Susține că e rău să nu fim acolo, la marea finală, și să fim considerată cea mai săracă tară, care nu a avut bani pentru taxa de participare. Dar, pe cealaltă parte, poate că e o decizie bună, pentru că la ultimele ediții am fost foarte slabi. Nu e bine să te prezinți oricum. Cornel consideră că vinovați ar fi cei care se ocupă de preselecția națională, care e total mediocră', a mai adăugat soția artistului.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton