Pentru ce îi este recunoscătoare Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană, după un lung șir de scandaluri: „Dacă el nu ar fi fost așa cum este, eu nu ajungeam astăzi aici. Aș fi fost o pițipoancă, așa cum eram la tinerețe, leșinată după bunuri de lux"

 Tudorache Simona
.

Adriana Bahmuțeanu are convingerea că există câteva lucruri pentru care trebuie să îi fie recunoscătoare fostului ei soț, Silviu Prigoană. Vedeta crede că dacă nu și-ar fi legat viața de omul de afaceri ar fi fost o pițipoancă, așa cum era în tinerețe, care iubea bunurile de lux, în special gentuțele, și nu ar fi ajuns la cunoașterea de care se bucură astăzi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Adriana Bahmuțeanu simte că relația dintre copii și Silviu Prigoană s-a îmbunătățit simțitor în ultima perioadă. Vedeta recunoaște că și-a sfătuit băieții, pe Maximus și Eduard, să nu își judece părinții, chiar dacă unul e mai certăreț, și să învețe ceva din fiecare lecție de viață, pentru că așa vor ajunge să evolueze.

adriana bahmuteanu 976adriana bahmuteanu 976

De ce îi e Adriana Bahmuțeanu recunoscătoare lui Silviu Prigoană, după multe scandaluri și multe divorțuri

Adriana Bahmuțeanu îi mulțumește lui Silviu Prigoană pentru cei doi copii frumoși pe care îi au împreună. Ea consideră că a evoluat mult lângă omul de afaceri, chiar dacă mariajul lor nu a fost doar lapte și miere.

„Eu îi mulțumesc pentru cei doi copii frumoși pe care mi i-a făcut și îi rămân recunoscătoare, că dacă el nu ar fi fost așa cum este, eu nu ajungeam astăzi aici. Eu aș fi fost o pițipoancă, așa cum eram la tinerețe, leșinată după bunuri de lux, după gentuțe, după tot felul de prostii, care nu au niciun fel de valoare și nu aș fi ajuns la cunoașterea asta.

A trebuit să trec prin acest iad al relației ca să îmi dau seama cine sunt eu, să mă vindec și să văd ce pot să fac. Altfel, rămâneam o femeie nefericită în căsnicia ei, așa cum au fost foarte multe femei din familia mea. Eu am oprit transmiterea aceasta din generație în generație a acestor suferințe pe care mătușile mele, străbunicile mele, bunicile mele, le-au avut de la bărbații lor', a spus Adriana Bahmuțeanu în podcastul Anamariei Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan a răbufnit după ce vila din Snagov a fost scoasă la licitație din cauza datoriilor lui Laurențiu Reghecampf: „Rușine mondială! Lipsa de bărbăție, mândrie, demnitate. Casa familiei pe care trebuia să o lași copiilor tăi”

Citește și: Horia Brenciu a răbufnit după ce i-a fost anulat zborul: 'Toate planurile de azi s-au evaporat. Mă pregăteam să mă întorc acasă dar…'. Ce a făcut după această întâmplare

Citește și: Cum își educă Diana Munteanu fiul adolescent: „Normal că spun nu! Și încă de multe ori. Dar în rest sunt ca o soră mai mare”. Cât de implicat e Claudiu Niculescu în creșterea lui David / EXCLUSIV

Citește și: Ilie și Ioana Năstase, scandal în fața blocului din Mamaia. Fostul tenismen își bănuiește soția de infidelitate: „Ăla-i amantul tău! Am auzit tot' / Replica ei: „Ești drogat și bătrân'

Citește și: Nea Mărin a povestit cum s-a ales, de fapt, cu porecla de „coșmarul vedetelor”, în urmă cu 15 ani: „Mi-a fost dată de Jean de la Craiova. Mi-a mai spus atunci că…”. Ce spune despre vedetele alături de care a lucrat și despre momentele când „a ieșit cu scântei” / EXCLUSIV

Ce relație are Silviu Prigoană cu copiii pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a observat că relația lui Silviu Prigoană cu Maximus și Eduard s-a îmbunătățit în ultima vreme. Vedeta admite că a avut câteva sfaturi pentru băieții ei. I-a învățat să acorde mai multă înțelegere.

„Astăzi au o relație mai bună. Lucrăm la această relație. Eu îmi doresc ca ei să înțeleagă, și asta le spun tot timpul, că părinții ți alegi înainte să te naști, pentru că ai de învățat niște lecții în viața asta. De asta un părinte poate e mai certăreț, pentru că asta e lecția ta, de asta ai venit tu pe pământ, ca să înveți niște lucruri și să evoluezi', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton