Pepe a vrut o nuntă fără dar și obligații, însă mai mulți invitați au simțit să le lase un plic: „Am găsit din partea multora...” / Ce spune despre varietatea meniului de la petrecere

 Calin Maria Bianca
.

Pepe a vrut o nuntă fără dar și obligații, însă mai mulți invitați au simțit să le lase un plic. Nu mai e nevoie de vreo descriere în ceea ce privește nunta lui Pepe cu aleasa inimii lui, Yasmine, care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi îndrăgostiți au organizat o petrecere de nuntă cum rar s-a văzut și le-au spus clar invitaților că este fără obligații. Totuși, unii invitați s-au simțit, așa că Pepe a făcut primele declarații privind acest subiect!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Pepe și soția lui, Yasmine, s-au căsătorit religios într-un cadru de vis, totul fiind în natură, chiar lângă un lac, amenajat foarte frumos și cu multe lumini. După ceremonia religioasă, a urmat o petrecere fastuoasă, cum rar s-a mai văzut în România. De la numeroase delicii culinare bazate pe pește, mai apoi artistul a optat pentru un bufet, dar și pentru paste, pizza și shaorma, toate făcute live, chiar în fața invitaților.

pepe-yasmine-nunta-fastuoasa-696×547-2pepe-yasmine-nunta-fastuoasa-696×547-2

Citește și: Moment impresionant la nunta lui Pepe: „Cu cele două Rose, a mea și a noastră”. Cum l-a surprins pe artist fiica sa cea mică

Citește și: Pepe, primele declarații după nunta cu Yasmine Ody: 'A fost fără obligații. Am avut un concept foarte clar, bine definit. M-am bucurat că….'

Citește și: Adela Popescu recunoaște că nu știe data de naștere a lui Radu Vâlcan: „Caut pe Google. El deja e deranjat de asta, îmi spune că…'. Ce gafă a făcut când prezentatorul TV a împlinit 47 de ani

Citește și: Delia s-a fotografiat în ipostaze incendiare, fără lenjerie intimă, la 42 de ani. Val de reacții printre fani: „Gura lumii nu poți să o astupi! Ba ca ești prea îmbrăcată și cu haine largi și nu ești deloc feminină, acum ești prea dezbrăcată!”

Pepe a vrut o nuntă fără dar și obligații, însă mai mulți invitați au simțit să le lase un plic

Deși a spus clar el că a cheltuit foarte mulți bani în organizarea acestei nunți fastuoase, cu care a surprins pe toată lumea, inclusiv pe marile vedete din showbiz-ul românesc, Pepe nu a vrut să aibă o nuntă cu dar. Și-a dorit ca invitații să vină și să se distreze pe cinste, să aibă mâncare pentru toate gusturile și o atmosferă care să țină lumea pe ringul de dans până în zorii dimineții, așa cum s-a și întâmplat, fără a mai ține cont de bani. Totuși, cei dragi și apropiați nu au putut să plece pur și simplu și le-au lăsat „o atenție„ într-un plic.

Pentru mine nu a fost deloc (n.r. stresat cu nunta). Am fugit de tot ce ne stresa. Știam de la început ce ne-ar fi stresat. Ne-ar fi stresat valsul mirilor să stăm să repetăm. (…) Ne-ar fi stresat tot, dacă ar fi să o luăm așa, dar acum cred că trebuie să mă felicit pe mine că am avut încredere, că am știut ce vreau. (…) Eu am venit cu ideea că am vrut să fie cu bufet și poate vrea cineva să mănânce vită argentiniană, poate vrea să mănânce pizza și mi-a zis cum să mănânce lumea pizza?

Shaorma la 03.00 dimineața pentru că mulți pleacă de la evenimente și se duc pe la colț și am zis să le avem pe toate. A fost un shaormar, cu tot ce trebuie. Au fost și fructe de mare, dar nu toate odată. Cumva, a fost moment de început. (…) Doar aperitivul a fost adus la masă. Nu a fost cu dar. Am găsit din partea multora plicurile, le mulțumesc mult', a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

Pepe: „Fiecare moment a fost mișto. Există poveste în tot ce s-a întâmplat acolo”

Deși nu se aștepta la dar și a și precizat că nu vrea ca invitații să se simtă obligați la nunta lui, Pepe le-a mulțumit mult celor care au lăsat plicuri, fiind recunoscător pentru gestul lor. Totuși, lăsând partea cu banii și plicurile, Pepe și Yasmine sunt extrem de încântați de cum a ieșit nunta lor, mai ales că totul a fost chiar pe gustul lor, conform așteptărilor pe care și le-au creat atunci când au început să organizeze marele eveniment.

Toți artiștii m-au surprins la modul cel mai serios. Mi s-a părut foarte sus momentul celor de la Mandinga. Fiecare moment a fost mișto, există poveste în tot ce s-a întâmplat acolo. Am cerut lumini care să lumineze lacul, iar când mi s-a părut că nu se văd, m-am dat jos de pe scenă și le-am zis.', a continuat Pepe.

Pepe: „Am avut un concept foarte clar, bine definit'

Într-adevăr, a fost avalanșă de vedete la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody! Numeroase nume mari din showbiz-ul românesc au fost alături de îndrăgitul artist la cel mai special moment din viața lui de cuplu, iar mulți dintre colegii săi de breaslă au întreținut atmosfera, începând de la Theo Rose, Jo, Mandinga și mulți alții, astfel că Pepe nu poate decât să le mulțumească pentru marele show pe care l-au făcut și atmosfera incendiară care a ținut invitații în permanență pe ringul de dans.

Chiar ne-am simțit tare bine. Ăsta a fost conceptul (n.r. ca toată lumea să se distreze). Eu am anunțat de la bun început că vreau să ne bazăm foarte mult pe distracție și că nu mergem neapărat pe niște lucruri așa formate într-un cilșeu. Cu ocazia asta vreau să le mulțumesc tuturor celor ce m-au ajutat, pentru că e important să vii cu o idee bună. (…) Ni s-a organizat toată locația după placul și după gustul nostru (…) Am avut un concept foarte clar, bine definit. Ne-au ajutat ei foarte mult. Eu m-am implicat mai tare în ultimele 3-4 zile. A fost o nuntă fără obligații, au fost niște oameni care au venit cu tot dragul și m-am bucurat că au venit’, a mărturisit Pepe, la o emisiune de la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton