Pepe, alături de Oana Roman la înmormântarea Mioarei Roman. Artistul a fost însoțit de părinții lui

 Oana Pantazi
.

Pepe a fost alături de Oana Roman la înmormântarea Mioarei Roman. Ieri, 26 februarie, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de familie, de prieteni și de cei care au apreciat-o. alături de Oana a fost și Pepe, pe cei doi legându-i o prietenie veche. Artistul a fost însoțit de părinții săi, care au asistat și la înmormântare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pepe a fost alături de Oana Roman la înmormântarea Mioarei Roman. Deși, în ultima vreme, relațiile dintre Pepe și Oana păreau să se fi răcit, mai ales după ce ea nu a fost invitată la botezul fiului artistului, iată că el nu și-a lăsat veachea prietenă la greu. Pepe a venit la cimitir pentru a-și prezenta condoleanțele. Artistul și părinții lui au participat la înmormântarea Mioarei Roman.

colaj-pepecolaj-pepe

Pepe a fost alături de Oana Roman la înmormântarea Mioarei Roman

Devastate de durere, Catinca și Oana, fiicele Mioarei Roman, nu s-au dezlipit de sicriul mamei lor, iar prezența apropiaților le-a ajutat să treacă peste acest moment greu. Printre cei care au venit să-și prezinte omagiile pentru ultima oară s-au numărat Pepe și părinții lui, dar și avocata Lizeta Haralambie, o veche prietenă a Oanei, notează Wowbiz. De asemenea, Oanei i-a fost alături și Mihai Mitoșeru, un bun și vechi prieten.

Citește și: Petre Roman, cu flori albe la căpătâiul Mioarei Roman. Fostul premier nu s-a putut apropia de sicriul celei care i-a fost soție timp de 33 de ani

Citește și: Oana și Catinca Roman au depus un buchet uriaș de flori pe sicriul Mioarei Roman. Ce mesaj emoționant au scris în memoria mamei lor: „Îți mulțumim pentru…’

Citește și: Actorul Sebastian Stan a primit Ursul de Argint la Berlinala 2024: „Pentru un băiețel din România, înseamnă foarte mult'

Citește și: A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu. „O veste care îndoliază cultura română'

Oana a plâns continuu la înmormântarea mamei sale și cu greu s-a ținut pe picioare, așadar prezența prietenilor a ajutat-o. chiar dacă Marius Elisei, fostul ei soț, nu a participat la înmormântarea Mioarei Roman, Oanei i-au fost alături mai mulți prieteni vechi, printre care și Pepe cu care aceasta are o relație încă din adolescență. De asemenea, la înmormântare au participat și părinții lui Pepe, despre care Oana Roman a spus de nenumărate ori, în trecut, că-i sunt ca o familie.

Slujba a fost oficializată de patru preoți și a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală. Apoi, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum la cimitirul „Reînvierea'.

Mihai Mitoșeru, revoltat la înmormântarea Mioarei Roman

Pe 26 februarie, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, la înmormântare fiind prezenți unii dintre prietenii apropiați ai Oanei și Catincăi Roman. Zeci de persoane au participat la slujba din biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din București și au adus flori albe la căpătâiul Mioarei Roman, printre care și Mihai Mitoșeru.

Bun prieten cu Oana Roman, Mihai Mitoșeru a fost și el prezent la funeraliile Mioarei Roman, dar nu a ratat ocazia de a-și exprima revolta vizavi de lipsa de solidaritate a unora dintre apropiații familiei Roman.

„Cred că pentru momentul ăsta, ea este foarte puternică, așa cum a fost toată viața ei. Mă surprinde că nu au venit chiar toți cei care ar fi trebuit să vină. Mă surprinde că nu au sunat-o chiar și cei care ar fi trebuit să o sune, măcar să spună „Bă, suntem aici, în caz că ai nevoie de ceva „, dar mă bucur că măcar suntem noi, prietenii vechi și vom fi toată viața ei.

Chiar dacă nu ne vedem ani de zile, în momente din astea, suntem acolo. Când e nevoie, acolo am fost și acolo vom fi pentru Oana pentru că Oana e un suflet minunat. Oricine ar spune că are gura mare… are un suflet minunat și e un om extraordinar și asta reprimă pentru toată lumea.

De asta suntem noi aici și vom fi cât putem de mult. Voi sta lângă ea cât are nevoie. V-am zis, Oana e prea puternică. Oana parcă nici nu arată durerea. Eu nu sunt atât de puternic.

Am cunoscut doar câțiva oameni atât de puternici. Pare că e ok, dar nu e. O să mai treacă timpul și poate o să fie din ce în ce mai bine, dar de trecut, nu o să treacă niciodată că e vorba de mama’, a declarat Mihai Mitoșeru.

Foto: Facebook, Wowbiz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton