Pepe a împlinit 45 de ani și a fost sărbătorit în avans. Cine i-a fost alături și ce surprize și cadouri i-au făcut apropiații lui: ”M-ați făcut fericit...”/ EXCLUSIV

.

Pepe a împlinit 45 de ani și a fost serbat în avans. Cine i-a fost alături, de ce surprize a avut parte și cum a reacționat artistul. Cântărețul a fost surprins cu un tort cu artificii, încă de cum a urcat pe scenă, și toată lumea i-a cântat 'La mulți ani'. Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat soția, fetele lui, mama artistului, dar și Oana Roman.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pepe a avut parte de o aniversare frumoasă și a primit felicitări încă de la concertul lui de vineri noapte.

10.-pepe-210.-pepe-2

Citește și: Cum îl cresc Pepe și Yasmine Ody pe mezinul familiei: „Pe Pepe Junior îl va aștepta o educație pe care am testat-o de-a lungul timpului și care a dat randament”. Cum își fac timp pentru momente speciale în doi, în ciuda programului lor și al copiilor atât de încărcat / EXCLUSIV

Citește și: Pepe a vrut o nuntă fără dar și obligații, însă mai mulți invitați au simțit să le lase un plic: „Am găsit din partea multora…' / Ce spune despre varietatea meniului de la petrecere

Citește și: Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de Anca Sigartău și de soțul ei, pe care i-au ales nași: „Ținem foarte mult unii la alții, îi vrem lângă noi toată viața. Ne-au adus împreună…”. De ce regretă că au ales ziua nunții într-o zi de duminică / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată viața Evei Kiss în Danemarca, la 34 de ani de când a părăsit România: „Aceasta a fost dovada că ne-am integrat perfect și că suntem apreciați ca artiști și ca cetățeni…”. Ce-i lipsește cel mai mult peste hotare / EXCLUSIV

Cine i-a fost alături lui Pepe și de ce surprize a avut parte

Nici nu a urcat bine pe scenă, că Ionuț Nicolae Pascu alias Pepe a primit un tort din partea gazdelor, iar cei prezenți i-au cântat 'La mulți ani!'. Mulți prieteni au venit să îl felicite din țară sau de peste hotare.

'Nu mă așteptam la asta. Mulțumesc familiei pepe online. Mâine este ziua mea, dar începem din seara asta. Sărut-mâna, vă mulțumesc mult de tot și vă iubesc. Ce frumos. Știam eu că o să cânt… La mulți ani, pentru toți cei ce sunt fericiți. Mai e o sărbătorită. La mulți ani, Nadia!', a spus Pepe vineri noapte, pe scenă.

Pepe: 'S-a schimbat programul…'

Familia, prietenii și fanii artistului prezenți la concert i-au cântat 'La mulți ani!'. Printre cei care s-au aflat în fața scenei și i-au cântat 'La mulți ani' s-au numărat și mama și fetele cântărețului.

Mama acestuia, Tatiana, a fost în mare vervă. Dintre prieteni, Oana Roman se afla și ea în fața scenei, alături de familia artistului.

Pepe a fost impresionat că s-a întâlnit cu prieteni din țară și de peste hotare, care s-au mobilizat de ziua lui.

'S-a schimbat programul. Mulțumesc mult de tot. M-ați făcut fericit. Sărut mâna.', a mai spus Pepe. Și o finuță mică de-ale artistului a urcat pe scenă să își salute nașul.

Pepe: 'Vreau să dansați, să vă simțiți bine…'

Ionuț Nicolae Pascu alias Pepe și-a început concertul cu piesa 'Tu mi-ai adus iubirea'. Toți cei dragi, inclusiv mama lui Pepe, au dansat în fața scenei.

'Vreau să dansați, să vă simțiți bine…', a mai spus Pepe. Concertul lui Pepe a durat două ore, iar la final, cântărețul a făcut poze cu fanii, dar și cu apropiații lui.

Prietenii, dar și familia lui Pepe, au plecat acasă după 12 noaptea.

Pepe: 'Eu sunt plecat destul de mult…'

'Întotdeauna, orice ai alege să faci și pe oricine ai alege să prioritizezi, cineva, cumva va fi în așteptare, fie că vorbim despre carieră, despre sport, despre pasiuni, ori despre copii și soție. Dacă alegi să pleci în vacanță cu soția, te simți responsabil și ești supărat pe tine, pentru că nu sunt și copiii.

Iar dacă te ocupi mai mult de copii, îți neglijezi soția. La noi, există un echilibru, lucrurile se discută, comunicăm foarte mult și ne putem baza unul pe celălalt.

Eu sunt plecat destul de mult, când este muzica la mijloc, se întâmplă să lipsesc și două zile de acasă și atunci neglijez întreaga familie.

Dar sunt situații când las orice deoparte, uit chiar și să intru în studio și mă ocup de tot ceea ce înseamnă familie.', a declarat Pepe, într-un interviu pentru revista VIVA.

Pepe: 'Reușesc să găsesc un echilibru în toate'

'Poate nu mă mai pregătesc la fel de intens cum o făceam în alte vremuri, dar credeți-mă pe cuvânt că reușesc să găsesc un echilibru în toate: să-mi fac timp și pentru carieră, și pentru familie, și pentru soție, și pentru fiecare copil în parte, și pentru tot ceea ce înseamnă NOI.', a spus Pepe într-un interviu pentru revista VIVA.

Foto: VIVA, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton