Pepe, anunț surprinzător despre al patrulea copil: "În momentul de față, suntem...". Ce planuri are cu soția lui, Yasmine

 Dumitrache Laura
.

Pepe, anunț surprinzător despre al patrulea copil. Pepe este unul dintre cei mai apreciati artiști de la noi din țară. Cântărețul trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Yasmine și are trei copii. Pepe are două fiice cu fosta soție, Raluca Pastramă și un băiat cu actuala soție. Prezentatorul Tv a declarat dacă este pregătit să devină tată pentru a patra oară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe, anunț surprinzător despre al patrulea copil. Pepe are trei copii, două fete și un băiat, și se consideră un bărbat împlinit. Artistul are o carieră de succes și o familie minunată. Prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva s-a căsătorit cu Yasmine, femeia care i-a dăruit un băiat. Recent, Pepe a vorbit despre cel de-al patrulea copil.

pepe si yasmine familiepepe si yasmine familie

Artistul este foarte ocupat și are un program încărcat, motiv pentru care timpul lui este limitat. În ceea ce privește venirea pe lume al celui de-al patrulea copil, artistul a declarat că nu ar mai putea să se ocupe de îngrijirea unui nou bebeluș, si recunoaște că este greu cu 3 copii.

Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au deschis magazin de haine. Artistul a investit 50.000 de euro în afacere: „Cel mai scump produs e…'

Citește și:Ce i-a interzis Pepe Oanei Zăvoranu, cât timp au fost împreună: „El nu suporta ca eu… m-a pus în situații foarte delicate”

Citește și:Flavius Nedelea, fostul iubit Anamariei Prodan, primele declarații după ce și-a oficializat relația cu Iulia Sălăgean: „Ne înțelegem extraordinar”

Citește și:BRomania și fiica lui Mihai Stoica, Teodora, formează un cuplu. Au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, într-un club

Pepe, anunț surprinzător despre al patrulea copil

Pepe se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Cântărețul are o carieră de succes și o familie minunată. Pepe are două fiice din mariajul cu Raluca Pastramă și un băiat cu actuala soție, Yasmine. Artistul se declară un bărbat împlinit, atât pe plan personal, cât și profesional. Cu toate astea, prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva nu este pregăti să devină tată pentru a patra oară. Recent, Pepe a vorbit despre al patrulea copil.

„În momentul de față suntem foarte ocupați și ne ocupă prea mult timp viața noastră. Nu am luat în calcul un alt copil, e destul de complicat, nu se știe pe viitor! Momentan e de ajuns! E greu cu 3!', a declarat artistul pentru Ciao.ro.

Deși Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit, cei doi au o relație decentă de dragul fiicelor lor. Micuțele locuiesc împreună cu mama sa și il vizitează frecvent pe tatăl lor. „Maria e sportivă, face sport de performanță, este handbalistă, face și două antrenamente pe zi, deci e normal să arate așa și să se dezvolte frumos. Sportul e important și sănătos pentru copii și nu numai. (…) Eu o susțin în tot ceea ce face, nu îmi fac griji pentru nimic'.

Pepe si soția sa, Yasmine, se cunosc de 15 ani

Pepe a cunoscut-o pe Yasmine în urmă cu 15 ani, în perioada în care era căsătorit cu Oana Zăvoranu. Actuala soție a artistului îi cunoaște familia și îl admira pe nepotul artistului, Franco, care și-a pierdut viața într-un tragic accident, la vârsta de 17 ani. Printre adolescenții de atunci care i-au aprins o lumânare s-a numărat și Yasmine.

Yasmine era mai mică cu câțiva ani decât nepoții lui Pepe, aceasta a terminat aceeași școală ca și ei și ani la rând a plâns alături de familie, moartea tragică a lui Franco.O minunăție de fată a fost mereu. A ținut legătura cu familia lui Pepe încă dinainte de a împlini 18 ani’, a povestit pentru Impact.ro o persoană apropiată familiei.

Yasmine a început să fie cunoscută în rândul vedetelor pentru că este make-up artist și a colaborat cu multi artiști. Relația sa cu Pepe a început la scurt timp după divorțul artistului de Raluca Pastramă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton