Pepe, mesaj emoționant pentru soția lui, Yasmine, de ziua ei: "Sunt cel mai norocos om din lume că te am și..."

 Dumba Gabriela
.

Astăzi este ziua soției lui Pepe, Yasmine, prilej cu care artistul i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare. Pepe a publicat o fotografie cu Yasmine și a enumerat câteva dintre calitățile cu care femeia l-a cucerit, pe lângă cea mai importantă dintre ele, aceea că i-a dăruit un băiețel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret în anul 2022 și se iubesc foarte mult, în ciuda diferenței de vârstă de 16 ani. Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!' este tatăl a trei copii: două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă și un băiețel cu Yasmine, actuala soție.

7879878798

Ce urare i-a făcut Pepe lui Yasmine, de ziua ei

La aniversarea de 28 de ani ai soției sale, Pepe i-a făcut o urare emoționantă femeii care i-a dăruit un băiețel.

„La mulți ani plini de iubirea noastră!! Sunt cel mai norocos om din lume că te am și știu că te fac fericită în fiecare zi… asta meriți pentru că ești sinceră. Bună, deșteaptă, frumoasă la suflet și superbă după cum reflectă ochii tăi plini de bucurie', a scris Pepe în dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe contul său de Instagram.

Alături de urare, Pepe i-a scris și simplul dar cuprinzătorul: „Te iubesc', iar femeia a răspuns: „Te iubesc, sufletul meu!'.

Citește și: Imagini cu băiețelul lui Pepe la 4 luni.Micuțul este blond cu ochi albaștri!

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Pepe de când a devenit tată de băiat:'E total diferit. Am avut o perioadă…'

Citește și: Ce rezultate a obținut fiul lui Daniel Pavel la Bac-ul de specialități, în Viena, și ce facultate va urma: „Faptul că nu pot să-i însoțesc acolo e una dintre cele mai mari dureri de-ale mele’ / EXCLUSIV

Pepe și Yasmine, la un pas să-și piardă copilul

Pe 7 iunie 2022, Pepe a devenit tată pentru a doua oară, după ce partenera sa a adus pe lume un băiețel superb. În toamna anului trecut, Pepe și Yasmine au tras o sperietură zdravănă în parcarea unui mall din Capitală.

Aceștia se aflau în parcarea unui mall din București și aranjau cumpărăturile în portbagaj, moment în care căruciorul copilului, care avea cinci luni atunci, a luat-o la vale.

Din fericire, un trecător a intervenit imediat și a prevenit o posibilă tragedie. Pepe i-a mulțumit bărbatului respectiv și, apoi, a așezat cu grijă bebelușul în mașină, sub supravegherea partenerei sale.

Pepe are trei copii, din două căsnicii

Pepe şi Raluca Pastramă s-au despărțit oficial, la notar, după opt ani de căsnicie, pe data de 8 februarie 2021. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de Pepe, pe canalul său de YouTube.

În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu cu mama fiicelor sale, Pepe a încercat să rămână în relații bune cu Raluca Pastramă de dragul micuțelor lor. De altfel, artistul are în continuare o relație foarte specială cu Maria și Rosa.

„E bine tată de copii, în primul rând. E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat, dar acum de când e și golanul ăsta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit (n.r să fii tată de băiat sau de fată). (…)

Timp trebuie să îți faci, chiar dacă n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioadă extrem de încărcată după ce s-au ridicat barierele. Au venit toate așa, eu am continuat și cu online-ul pe care l-am avut în toată perioada pandemiei. (…) Și mâine am concert online.

E blonduț așa, seamănă cu maică-sa mai mult, cu mine la atitudine, e tare. (…) Nu fac diferențe niciodată (n.r între copii)’, a declarat Pepe la Xtra Night Show, acum câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton