Pepe și Raluca Pastramă, împreună în prima zi de școală a fiicei, dar nu s-au fotografiat împreună. Raluca a purtat o rochie foarte scurtă

 Radulescu Ruxandra
.

Pepe și Raluca Pastramă, împreună ca o adevărată familie, pentru prima zi de școală a fiicei celei mari. Pepe și fosta sa soție, Raluca Pastramă, s-au reunit ca să fie alături de cele două fetițe ale lor, Maria și Rosa, în prima zi de școală. Fata cea mare a început clasa a cincea, iar părinții ei, Pepe și Raluca Pastramă, au însoțit-o la ceremonia de deschidere a anului școlar. Iată ce imagini superbe au postat foștii de soți, alături de fiicele lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pastramă, împreună ca o adevărată familie, pentru prima zi de școală a fiicei celei mari. Au trecut trei ani de când Pepe și Raluca Pastramă au divorțat, dar prima zi de școală a fiicei celei mari i-a adus laolaltă pe foștii parteneri. Artistul și fosta sa soție s-au reunit pentru a-și însoți fiica la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Atât Pepe, cât și Raluca Pastramă au postat imagini superbe de la eveniment alături de micuțe.

whatsapp-image-2023-09-11-at-13.25.07whatsapp-image-2023-09-11-at-13.25.07

Pepe și Raluca Pastramă, împreună ca o adevărată familie, pentru prima zi de școală a fiicei

Pepe este tatăl mândru a trei copii, fiicele Rosa și Maria, din mariajul cu Raluca Pastramă și micuțul Pepe Junior cu actuala soție Yasmine Ody. Azi a fost o zi extrem de specială pentru artist căci fata cea mare au început clasa a cincea. Pepe și fosta soție, Raluca Pastramă, s-au reunit asemenea unei familii adevărate, pentru a fi alături de fata lor.

Pepe a postat un clip adorabil pe InstaStory împreună cu fata cea mare, îmbrăcată în uniformă. Artistul o îmbrățișează extrem de emoționat și o îndeamnă, pe un ton glumeț, să fie silitoare.

„Să înveți bine, da? Mai bine decât mine”, îi spune Pepe.

Raluca Pastramă s-a aflat și ea alături de fiicele ei și a postat o fotografie de colecție, în care se poate observa că a adus și mezina familiei, pentru a-i ura succes, surioarei mai mari.

Pepe este foarte implicat în creșterea și educația fetelor pe care le are cu Raluca Pastramă

La trei ani după pronunțarea divorțului, artistul a vorbit despre relația dintre el și fosta soție, Raluca Pastramă. Pepe a mărturisit că, după separare, fiicele lor, Maria și Rosa, au rămas să locuiască alături de el. Într-o declarație, el a subliniat că nu încearcă să îndeplinească rolul de mamă și tată în același timp şi lasă această responsabilitate Ralucăi.

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg și la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă, și tată. Doar tată! E normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal să meargă în vacanță și cu ea.

Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii, în timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg la mama lor.

Maria e sportivă, face sport de performanță, este handbalistă, face și două antrenamente pe zi, deci e normal să arate așa și să se dezvolte frumos. Sportul e important și sănătos pentru copii și nu numai. (…) Eu o susțin în tot ceea ce face, nu îmi fac griji pentru nimic’, a declarat Pepe, într-o emisiune TV.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton