Pepe recunoaște că a fost gelos pe Raluca, dar e pregătit să meargă mai departe: "M-am resemnat"

 Oana Pantazi
.

Pepe și Raluca Pastramă au format un cuplu admirat până recent, iar separarea lor a fost un șoc pentru toată lumea. Acum, Pepe recunoaște că a fost gelos, dar pare resemnat și încearcă să lase în urmă o căsnicie de 8 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe a recunoscut că a fost gelos pe Raluca și poate că nu total neîntemeiat… După 8 ani de căsnicie, mariajul dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a încheiat și, din nefericire, nu s-a încheiat frumos… Artistul a fost cel care a făcut anunțul, iar inițial lucrurile păreau să se tranșeze amiabil, la notar. Între timp însă, a început un răzvoi al declarațiilor în online, cu acuzații de infidelitate, iar lupta s-a mutat la tribunal, după ce Raluca a cerut ordin de restricție împotriva soțului ei.

Situația a degenerat în momentul în care în presă ar fi apărut informații despre o presupusă relație extraconjugală a Ralucăi cu un medic din Qatar, speculându-se că soția artistului ar fi fost îndrăgostită de acesta.

Pepe-ar-fi-batut-o-pe-Raluca-Pascu-1Pepe-ar-fi-batut-o-pe-Raluca-Pascu-1

Pepe a fost gelos: „Nu prea mai sunt acum”

Despre temperamentul artistului s-au spus multe, însă chiar Pepe a recunoscut recent că a fost gelos pe soția lui. Recent, în cadrul unei sesiuni live cu invitați, Pepe a fost provocat de Theo Rose să cânte piesa Sunt gelos. În acel moment, artistul afăcut o mărturisire neașteptată, legată de momentele prin care trece acum.

Sunt gelos… Nu prea mai sunt acum, m-am resemnat, dar e OK', a făcut Pepe haz de necaz.

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii: „Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare”. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia: „Au fost situații în care am cerut ajutor”. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a ieșit din închisoare. Reacția neașteptată a fostului soț al Biancăi Drăgușanu când a văzut că e filmat

Citește și: Îl mai ții minte pe Raoul Bova, frumușelul din serialul „Caracatița”? Cât de mult s-a schimbat sex-simbolul la 49 de ani

Artistul nu poate trece peste trădarea soției sale

Chiar dacă sunt în plin divorț și între ei nu mai poate interveni o împăcare, Pepe cu siguranță nu se poate obișnui cu gândul că a ajuns în această situație. Recent, în cadrul unei ediții în care a apărut alături de Oana Radu, Pepe a interpretat o melodie care i-a făcut pe fani să se gândească la perioada grea prin care trece el acum pe plan personal.

„Piesa a fost compusă de mine cu 13-14 ani în urmă, dar mulți ar putea spune că a fost compusă astăzi. Arta vine cumva dintr-o inspirație divină, care ar putea însemna o premoniție’, a spus Pepe înainte de a interpreta melodia „Aș vrea să te iert’.

Se pare că artistul nu poate trece prea ușor peste trădarea soției sale, iar versurile piesei scrise cu mulți ani în urmă i se par acum foarte potrivite…

„Ai vrut altă iubire și ai plecat/ Lăsând în urmă tristețe/ Durerea te-a cuprins/ Iubirea m-a trădat/ Și mă declar învins/ Știindu-mă înșelat./ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele-n mine/ Când știu că iubești alt bărbat’, a cântat Pepe, iar versurile, așa cum spunea și el, par o premoniție a ceea ce s-a întâmplat între el și soția lui, Raluca Pastramă, potrivit Wowbiz.ro. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton