Pepe și Yasmine Ody și-au deschis magazin de haine. Artistul a investit 50.000 de euro în afacere: „Cel mai scump produs e...”

 Dumba Gabriela
.

Pepe și Yasmine Ody și-au deschis magazin de haine. Pepe i-a făcut cadou soției sale, Yasmine Ody, un cadou de 50.000 de euro, de care se bucură însă întreaga familie, chiar și fetele artistului din căsătoria cu Raluca Pastramă. Este vorba despre un magazin cu haine, deschis în centrul Bucureștiului, de care se va ocupa, în mare parte, soția lui Pepe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Yasmine Ody și-au deschis magazin de haine. Lui Pepe îi place să intre în afaceri și nu se mulțumește doar cu veniturile din muzică sau din emisiunile TV pe care le-a prezentat de-a lungul anilor. Și dacă în timpul căsniciei cu Raluca, mama celor două fiice ale sale, a deschis o grădiniță, care i-a rămas, după divorț, fostei sale soții, Pepe s-a lansat acum într-o nouă afacere, cu haine.

320516096_1389942258476474_1613375162188967435_n320516096_1389942258476474_1613375162188967435_n

Pepe și Yasmine Ody și-au deschis magazin de haine

Pepe a deschis un magazin cu haine pe Calea Victoriei, afacere pe care a gândit-o ca pe un cadou pentru soția sa, Yasmine Ody.

„Tot timpul mi-au plăcut hainele. Și am cumpărat de peste tot. Tot călătorind, am descoperit niste lucruri foarte frumoase în Italia. Și mi-am zis că este momentul să ne îmbrăcăm de la propriul nostru magazin. Astăzi s-a deschis, oficial.

E afacerea familiei și am făcut-o în primul rând pentru Yasi. Ne vom ocupa amândoi, vom fi și noi în magazin să vindem, să întâmpinăm clientul. Evident însă, că avem și angajați. De asemenea, produsele pot fi comandate și de pe site-ul magazinului', a declarat Pepe pentru cancan.ro.

Citește și: Anna Lesko, la un pas de căsătorie de două ori:„Am fost cerută, dar a intervenit…. Ce spune despre al doilea copil/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit, dar a refuzat să îl cheme la nuntă pe tatăl său. Artistul își dorește să se împace cu copiii: „Băiatul lui nici nu vrea să audă

Citește și: Ionuț Dolănescu se mută în casa din Caimatei, cea pentru care s-a judecat cu fratele său: „Renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat

Artistul a investit 50.000 de euro în afacere

Pepe nu s-a uitat la bani când a fost vorba de bucuria soției sale, însă costul afacerii cu haine s-ar ridica, potrivit sursei menționate mai sus, la 50.000 de euro.

„Nici măcar nu am socotit la cât s-au ridicat cheltuielile, pentru că investiția este pe termen lung. Avem câte 2-3 modele doar pentru fiecare mărime, pentru că nu vrem să vindem uniforme. Mie mi s-a întâmplat ca la un eveniment să fiu îmbrăcat la fel ca altcineva, și chiar nu-i deloc plăcut. În acest moment, în magazin avem 2000 de produse, atât pentru copii, de toate vârstele, cât și pentru adulți.

Ieri am stat toată ziua de am făcut ședința foto, eu, Yasmine, fetele și cel mic. Vom face aprovizionarea la două săptămâni. Deși e în centru, pe Victoriei 100, prețurile sunt pentru toată lumea. Cel mai ieftin produs e 100 lei, cel mai scump 1.750 de lei. Fetele sunt foarte bucuroase, au făcut poze cu toate hainele. Acum nu le mai place să se îmbrace ambele la fel, ca atunci când erau mai mici', a adăugat artistul.

Pepe s-a căsătorit în secret cu Yasmine Ody

Povestea de dragoste dintre Pepe și Yasmine a început de anul trecut. Lucrurile au avansat rapid și cei doi și-au întemeiat o familie. În iunie 2022, Pepe a devenit tătic pentru a treia oară și este în culmea fericirii.

În luna iunie a acestui an, Pepe a confirmat faptul că s-a căsătorit cu Yasmine Ody, femeia care i-a dăruit un băiețel. Foarte discreți, cei doi au ales să facă ceremonia în secret.

S-a spus că tinerii îndrăgostiți s-au căsătorit după ce pe inelarul Yasminei a apărut o bijuterie supebă. Dar asta nu este tot, femeia și-a schimbat și numele pe Instagram, din Ody în Pascu.

După atâtea speculații, a venit și confirmarea. Când a fost întrebat dacă s-a căsătorit în secret cu Yasmine Ody, Pepe a recunoscut, pentru publicația Spynews, că s-au cununat în secret. 'Da, am intrat în belele', a glumit prezentatorul de la Te Cunosc De Undeva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton