Pepe și Yasmine Pascu, imagini fabuloase din vacanță. Au plecat cu cei trei copii în Turcia

 Calin Maria Bianca
.

Pepe și Yasmine Pascu, imagini fabuloase din vacanță. Au plecat cu cei trei copii în Turcia, pentru a profita din plin de sezonul estival. În timp ce mulți deja se întorc din vacanțe, Pepe a decis să își așeze toate treburile, iar apoi să plece liniștit și să se relaxeze la cote maxime. Zis și făcut, astfel că acum se bucură din plin de timp de calitate alături de cei trei copii ai săi și soția lui. Iată cum le-a surprins pe cele două fiice în compania mezinului familiei, dar și pe Yasmine Pascu cu fetițele din fosta căsnicie! Au dovedit că se înțeleg de minune și au o relație specială.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Yasmine Pascu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel adorabil, Pepe Jr. Chiar și așa, deși au plecat în vacanță cu fiul pe care-l au împreună, dar și cu cele două fiice pe care artistul de are din fosta căsnicie, cei doi își fac mereu timp ca să petreacă momente de calitate unul în compania celuilalt. De această dată au decis că este momentul perfect să se relaxeze, astfel că au mers într-o vacanță binemeritată!

whatsapp-image-2023-07-18-at-11.45.16-1whatsapp-image-2023-07-18-at-11.45.16-1

Citește și: Pepe și Yasmine Ody i-au tăiat moțul fiului lor. Imagini de la petrecerea de 1 an a lui Pepe Jr.: „Cel mai dorit copil'

Citește și: 'L-am iubit foarte mult. El nu este fericit. Dacă s-ar despărți…' Oana Zăvoranu a vorbit despre Pepe, la 12 ani de la divorț

Citește și: Corina Caragea, după vacanța din Asia: „Parcă tot orașul se uita la tine dezbrăcat, la duș sau pe toaletă'. Ce reguli ciudate au șocat-o

Citește și: Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează. De ce s-au despărțit, după șapte ani de căsnicie: „Această nouă fază a vieții noastre…'

Pepe și Yasmine Pascu, imagini fabuloase din vacanță

Pepe și Yasmine Pascu au dat startul la distracția de vara aceasta. După ce s-au asigurat că și-au rezolvat toate treburile și totul este în ordine, au decis să plece ca o adevărată familie, în formula completă, departe de meleagurile românești. Nu, nu s-au mulțumit cu litoralul românesc, ci au mers direct în Turcia, care se pare că este una dintre țările lor favorite. Nu este prima dată când aleg această destinație, semn că sunt deja familiarizați cu locul și le place foarte mult aici.

Au plecat cu cei trei copii în Turcia

Pepe este în culmea fericirii atunci când vede zâmbetele pe fața copiilor săi, dar și a soției, așa că nu a putut să nu imortalizeze câteva momente speciale. Mai concret, a filmat-o pe fiica lui, care era în piscină cu fratele ei mai mic și îi făcea numeroase jocuri. De asemenea, nu a putut să nu o surprindă și pe cealaltă fiica a sa în timp ce dansa cu Yasmine Pascu într-un local de lângă malul mării. Ei bine și fiindcă el nu era deloc în vizorul publicului, s-a fotografiat cu fiul său în spate, văzându-se pe fața lui cât de mândru și împlinit este.

Cum este Pepe în rolul de tată a trei copii

Pepe nu poate decât să fie un tată mândru și un bărbat fericit. Are tot ceea ce își dorește și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Yasmine Pascu, care l-a făcut și tată de băiat. Ei bine, relația dintre cele două fiice ale lui Pepe și mezinul familiei este una extrem de frumoase și unită, acestea având grijă de el și făcându-i numeroase jocuri, așa cum se poate observa încă din imaginile postate recent din vacanță. Ce-i drept, artistul are trei copii superbi, pentru care ar face orice, însă înainte de toate știe că educația este cea mai importantă. Deși este destul de ocupat, are grijă să se implice foarte mult în creșterea acestora, fiind atent la nevoile și dorințele lor, cum chiar el a declarat.

‘Ca tată mă consider cât se poate de atent, grijuliu și implicat. Ca tată de trei copii sunt extrem de fericit. Îmi place să ne bucurăm împreună de copilărie. Sunt foarte atent și le umplu programul cu multe activități ca să descopere singuri ce le place și ce nu le place. Fiecare om are drumul său în viață. Cel mai important lucru este ca ai mei copii să nu aibă teamă de mine., a declarat Pepe pentru CaTine.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton