Pepe, spectacol incendiar la ziua omului de afaceri Ensar Duman. S-a ridicat de la masă special ca să cânte în duet cu Raluka melodii vechi românești. Sărbătoritul a avut un tort impresionant, cu cinci etaje, și șampanii cu artificii / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Pepe și Raluka au cântat la ziua omului de afaceri Ensar Duman, bun prieten al celor două vedete. Pe lângă momente artistice de senzație, sărbătoritul a mai avut parte de o surpriză uriașă, un tort impresionant, cu cinci etaje, pe care invitații s-au grăbit să-l imortalizeze și să posteze pozele pe rețelele de socializare. Și mai există un aspect care i-a mirat pe toți. Afaceristul a insistat… să nu primească daruri de ziua lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Omul de afaceri Ensar Duman, care deține mai multe restaurante, dar este și consilier medical, a avut o zi de naștere memorabilă, presărată cu surprize uluitoare atât pentru el, cât și pentru invitații veniți în număr mare să-l sărbătorească.

20240911_19190120240911_191901

Citește și: Raluka, declarații neașteptate despre iubitul cu 20 de ani mai în vârstă, după ce s-au mutat împreună: „M-am rugat Domnului în fiecare noapte să primesc acest bărbat și l-am primit…' / Ce spune artista despre nuntă

Citește și: Motivul pentru care Raluka nu a avut timp de 15 ani o vacanță: „În timpul verii eu practic nu am nicio zi liberă. De când sunt în această industrie…”

Citește și: Cum a gestionat Daliana Răducan celebritatea lui Răzvan Simion, la începutul relației: „Ne fotografiau de pe schelele unui imobil în construcție, aflat vizavi de locuința noastră, dar acum am înțeles…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat părinții Mariei Buză când a intrat la Facultatea de Teatru, în urmă cu 31 de ani: „Când le-am dat vestea cea mare, a început circul! Tata spunea că semăn cu el, mama…” / EXCLUSIV

Ce vedete au fost la ziua lui Ensar Duman și cum s-au distrat

Raluka a cântat la ziua de naștere a omului de afaceri Ensar Duman, după recitalul susținut de Tania Turtureanu. La eveniment au luat parte foarte multe vedete precum: Pepe, Amna, Nicoleta Nucă, Adina Buzatu, Lora… De altfel, la finalul recitalului susținut de Raluka, mai mulți artiști au cântat împreună. După un spectacol ad-hoc marca Raluka și Pepe, ei le-au îndemnat să cânte și pe Amna, Lora și Nicoleta Nucă.

La ziua lui de naștere, Ensar a avut șampanii cu artificii, dar și un tort special, îmbrăcat în marțipan negru cu auriu. Raluka a ținut să îi mulțumească omului de afaceri pentru tot ce a făcut pentru familia ei.

'Ensar, vino puțin. Noi ne-am împrietenit pentru că Ensar e omul care m-a ajutat extrem de mult, în legătură cu familia mea. Nu pe mine personal, dar pe mama, pe tata și pe sora mea… Mi-a ajutat, practic familia, să înceapă o nouă viață. Și tu știi asta, pentru că ei îți spun de fiecare dată când te văd. Tata e acasă, să știi.

Am încercat să îl conving să vină la mine, dar nu am reușit. Dar te iubesc de nu mai pot, dar știi asta. Și îți mulțumesc din suflet pentru ceea ce faci atât pentru mine, cât și pentru ceilalți oameni din jurul tău. Ești un om minunat. Și sper că știi asta!', a spus Raluka și l-a strâns în brațe. Apoi, artista l-a chemat pe colegul ei, Pepe, pe care l-a provocat să cânte cu ea.

Raluka: De asta nu simțim cumva munca. La final se mai întâmplă și câte o petrecere'

Raluka îmbină munca cu distracția, pentru că de multe ori, la final, se mai întâmplă și câte o petrecere. Solista reușește astfel să treacă mai ușor peste momentele complicate și să scape de stres.

Din păcate nu este așa, dar, din fericire este o distracție continuă, pentru că noi ne distrăm cumva la aceste sesiuni. Ne simțim bine. Ne face plăcere să facem asta de fiecare dată. Cântăm, ne dăm cu părerea despre una, despre alta, multe păreri sunt foarte proaste, unele sunt foarte bune, și pentru noi asta este o chestie plăcută. De asta nu simțim cumva munca. La final se mai întâmplă și câte o petrecere. Eu nu reușesc să ajung niciodată la aceste petreceri, pentru că întotdeauna plec la concerte, dar sunt destul de multe sesiuni, nu doar în camp-uri, atunci când plecăm, ci și în București, care se întâmplă de dimineața până seara’, susține artista.

Foto: VIVA; Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton