Pepe susține că cele două fiice, Maria și Rosa, îi cer mereu sfatul atunci când întâmpină probleme: "Orice situație e rezolvată prin comunicare cu tati. Nu se iau decizii fără...". Cât de permisiv e artistul ca tată și cum reacționează când "există exagerări" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Pepe susține că cele două fiice, Maria și Rosa, îi cer sfatul orice problemă ar avea. Artistul ne-a dezvăluit în paginile revistei VIVA! cum se descurcă în rol de tată și cât de permisiv e, precum și modul în care reacționează atunci când există exagerări. De asemenea, ne-a vorbit și despre modul în care reueșește să asigure echilibrul între carieră și viață personală!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

„E greu cu trei, spuneai la un moment dat, când ai fost întrebat despre al patrulea copil… Și e foarte probabil ca greul „adevărat să înceapă abia odată cu adolescența… Te sperie asta?

Din punctul meu de vedere, fiecare etapă este extrem de dificilă și cine a spus vorba ,,copil mic, probleme mici a avut dreptate, pe de o parte, dar, deși problemele sunt mai mici, oboseala este muuult mai mare. Cu cât cresc, și problemele iau amploare, dar fiecare etapă are frumusețea ei, iar eu sunt pregătit pentru ce va urma.

pepe-yasmine-5-1pepe-yasmine-5-1

Pepe: „La noi, există un echilibru, lucrurile se discută, comunicăm foarte mult”

Rolul de tată vine la pachet cu foarte multe provocări și nu cred că mă poți contrazice… Spune-ne, cum te împarți? Cum faci față la cel mai greu rol din viața ta?

Întotdeauna, orice ai alege să faci și pe oricine ai alege să prioritizezi, cineva, cumva va fi în așteptare, fie că vorbim despre carieră, despre sport, despre pasiuni, ori despre copii și soție. Dacă alegi să pleci în vacanță cu soția, te simți responsabil și ești supărat pe tine, pentru că nu sunt și copiii, iar dacă te ocupi mai mult de copii, îți neglijezi soția. La noi, există un echilibru, lucrurile se discută, comunicăm foarte mult și ne putem baza unul pe celălalt. Eu sunt plecat destul de mult, când este muzica la mijloc, se întâmplă să lipsesc și două zile de acasă, și atunci neglijez întreaga familie, dar sunt situații când las orice deoparte, uit chiar și să intru în studio și mă ocup de tot ceea ce înseamnă familie. Poate nu mă mai pregătesc la fel de intens cum o făceam în alte vremuri, dar credeți-mă pe cuvânt că reușesc să găsesc un echilibru în toate, să-mi fac timp și pentru carieră, și pentru familie, și pentru soție, și pentru fiecare copil în parte, și pentru tot ceea ce înseamnă NOI.

Pepe susține că cele două fiice, Maria și Rosa, îi cer sfatul orice problemă ar avea

Când fiicele tale întâmpină anumite probleme, îți cer sfatul?

Răspunsul este clar da. Orice situație este rezolvată prin comunicare cu tati. Fără a îmi cere un sfat, nu se iau decizii, pentru că e important să ascultăm toate variantele și să știm exact ce decizii luăm împreună. Știu că îți răsfeți fetele ori de câte ori ai ocazia…

Citește și: Moment impresionant la nunta lui Pepe: „Cu cele două Rose, a mea și a noastră”. Cum l-a surprins pe artist fiica sa cea mică

Citește și: De ce a lipsit Andra de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody: „Trebuie să vă spun că…'. Doar Cătălin Măruță și fiul lor, David, au fost prezenți

Citește și: Ce mesaj i-a trimis Deea Maxer fostului ei soț, Dinu, când a văzut că a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia. Reacția logodnicei artistului: „Am rămas surprinsă, chiar…'

Citește și: Irina Columbeanu vrea să se mute din America și să facă Medicina în Elveția: „Îmi place știința foarte mult. Vorbesc trei limbi străine, în acești 6 ani chiar m-am schimbat foarte mult” / Irinel Columbeanu, extrem de mândru de evoluția fiicei lui

Pepe: „Sunt extrem de permisiv”

Când devii exigent? Ce „nu-uri ai pe listă? Ce îl așteaptă pe Pepe Jr.?

Sunt extrem de permisiv, într-adevăr, dar am și răspunsuri negative, atunci când există exagerări. Am răspunsuri favorabile lor de foarte multe ori, dar, după o perioadă, nu imediat, pe loc, ci după ce își îndeplinesc anumite atribuții. Consider că e bine să responsabilizezi un copil, să simtă că are sprijinul tău în tot, dar să nu primească totul pe tavă.

Da, e greu, însă am învățat să fac asta după ce am făcut câteva greșeli, evident, și tot copiii au fost cei care m-au învățat cum să acționez cu ei, atunci când nu am avut dreptate. Ele sunt responsabile și iau în serios tot ceea ce își propun, au trecut de etapa aia în care ce visează noaptea vor să se întâmple a doua zi, așa că știu că tati le îndeplinește o dorință doar dacă și ele sunt pregătite să aprecieze munca altor persoane. Am vrut ca ele să înțeleagă că poți fi pe primul loc doar dacă muncești și că nu te poți prezenta la un concurs sau la orice altă competiție fără să știi despre ce este vorba. Fetele sunt obișnuite să câștige totul prin muncă și știu să și piardă, atunci când e cazul.

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton