Cum este relația dintre Pepe și soția lui, Yasmine, la o lună și jumătate de la nuntă: ”Extrem de fericiți și extrem de mulțumiți cu tot ce ne-a oferit...” Care au fost cele mai fericite zile din viața artistului / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Pepe a vorbit despre căsnicia cu frumoasa Yasmine și spune că se consideră un bărbat împlinit, la vârsta de 45 de ani. Totodată, îndrăgitul artist a ținut să menționeze și că viața i-a dat o mulțime de lecții din care a avut foarte multe de învățat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pepe s-a căsătorit în urmă cu o lună și jumătate, iar nunta lui a fost cu totul și cu totul specială, un eveniment cum nu s-a mai văzut în showbiz-ul românesc.

10.-pepe-2-310.-pepe-2-3

Citește și: Cum îl cresc Pepe și Yasmine Ody pe mezinul familiei: „Pe Pepe Junior îl va aștepta o educație pe care am testat-o de-a lungul timpului și care a dat randament”. Cum își fac timp pentru momente speciale în doi, în ciuda programului lor și al copiilor atât de încărcat / EXCLUSIV

Citește și: Pepe a împlinit 45 de ani și a fost sărbătorit în avans. Cine i-a fost alături și ce surprize și cadouri i-au făcut apropiații lui: 'M-ați făcut fericit…'/ EXCLUSIV

Citește și: Miki de la K-pital a fost susținută necondiționat de părinți, în carieră: „Ai mei au plătit meditații la muzică, în loc să plătească…”. Ce amintiri are cu regretata Mihaela Runceanu, care i-a fost profesoară de canto / EXCLUSIV

Citește și: Vasile Muraru și Valentina Fătu i-au parodiat pe Viorica și Ioniță de la Clejani, într-un spectacol: 'Ei sunt populari și iubiți. Plus oameni cu haz. Nu ai cum să faci…' Ce au mai spus despre artiști și unde i-au invitat/ EXCLUSIV

Ce spune Pepe, la 45 de ani, despre lecțiile de viață pe care le-a primit

Pepe se simte un om fericit și împlinit. La 45 de ani, vârstă pe care a împlinit-o zilele trecute, consideră că Pepe de azi este așa în urma tuturor lucrurilor care i s-au întâmplat în viață. Într-un interviu pentru viva.ro, artistul susține că a avut ceva de învățat din toate lecțiile de viață.

A fost toată familia la concertul tău. Cum este să ai familia în public?

Mă emoționează. Nici nu pot să mă uit la persoanele din familie, dragi. Când îi văd cum se uită atent la mine, când cânt, eu nu mă pot uita la ei, mă uit în altă parte.

Ai cântat două ore. Așa faci de obicei?

Niciodată nu respect minutajul. Un program de-al meu este de 45 de minute, dar niciodată nu cânt doar atât. Mi se pare că e prea puțin. Oamenii se mobilizează și vin cu drag… și când simt asta mi se pare că e puțin să le cânt doar atât.

Pepe: 'De fiecare dată te face fericit altceva'

Care a fost cea mai frumoasă aniversare a ta?

Fiecare vârstă are farmecul ei, fiecare aniversare are farmecul ei. Din punctul meu de vedere, nu există niciodată cel mai frumos moment. De fiecare dată te face fericit altceva. De la an la an, maturizându-te, apreciezi altfel lucrurile.

Dar cea mai frumoasă zi din viața ta care a fost?

Mi-e greu să compar zilele. Când mi s-a născut fiecare copil în parte mi s-a părut că este cea mai fericită zi din viața mea. Dar am trei. Nu pot să fac comparații. Pot să spun că am fost foarte fericit la nuntă. A fost și ziua fiului meu și am avut o super petrecere, dar diferă lucrurile. Cea mai frumoasă zi poate fi mâine…

Pepe: 'Sunt extrem de fericit și extrem de mulțumit'

S-a schimbat ceva de la nunta cu Yasmine?

Nu cred că s-a schimbat ceva. Dar este vorba că suntem extrem de fericiți și extrem de mulțumiți cu tot ce ne-a oferit Dumnezeu. Sunt sigur că toate lecțiile de viață pe care le-am avut m-au făcut să conștientizez și să învăț multe lucruri. Și Pepe, cel de astăzi, e datorită la tot ceea ce s-a întâmplat în viața lui.

Fetele au fost aici, cu tine, soția, toată familia ta. Pepe Jr. a rămas acasă…

Da. El la ora 22 doarme, a rămas cu bona. Dar parcă simțea că trebuie să plec și voia numai la mine. Au fost fetele, Yasmine, mama, toată familia, mai puțin el, pentru că știam că ne lungim cu programul de noapte.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton