Pescobar a rămas fără permis de conducere: „Beau o bere și mă doare undeva. 3 luni de zile merg pe jos”. Își vinde mașinile de lux, un Lamborghini și un Ferrari

 Calin Maria Bianca
.

Pescobar a rămas fără permis de conducere. Ghinionul pare că se ține lanț de Paul Nicolau, cunoscut și ca Pescobar. De mai bine de o lună de zile ține primele pagini ale ziarelor, după ce s-au găsit o serie de nereguli la Taverna Racilor, restaurant despre care s-a spus că-l deține, însă în acte părinții lui sunt, de fapt, patronii. Se laudă cu bijuteriile pe patru roți, Ferrari și Lamborghini, pe care însă a decis să le vândă după ce i-a fost luat permisul de conducere pentru 3 luni. Iată ce s-a întâmplat și cum a ajuns în această situație!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pescobar a intrat în atenția tuturor după ce inspectorii ANPC i-au închis trei restaurante: cel din Herăstrău, cel din Snagov și cel din Timișoara. Postează mereu imagini și clipuri video în care demonstrează că trăiește pe picior mare, însă din ceea ce s-a aflat de la oamenii legii, se pare că ar fi fost executat silit pentru suma de 102.000 de lei, datorie către Libra Internet Bank, iar terțul poprit, și anume firma care-i dădea salariul, nu părea să rețină sumele care să fie virate băncii.

pescobar6pescobar6

Citește și: Mașinile lui Pescobar, puse sub sechestru de ANAF și de o firmă de leasing. Afaceristul și-a scos la vânzare Lamborghini

Citește și: Pescobar se afișează cu mașini de lux dar este, de fapt, dator vândut la bancă. Afaceristul are poprire pe conturi și a fost executat silit

Citește și: Ce spune Mihai Hînda despre relația cu Teo Trandafir, colega lui: 'Nu ne dă nimeni cu rigla peste degete…' Cei doi sunt gazdele unei emisiuni radio / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Raicu, criticată de fani după ce s-a pozat nemachiată, la cei 46 de ani: „Trăiască botoxul!”

Pescobar a rămas fără permis de conducere

Acum, după toate cele menționate mai sus, Pescobar este din nou într-o situație deloc plăcută. Oamenii legii l-au prins în timp ce depășea viteza și încălca regulile de circulație, astfel că a fost oprit în urmă cu mai multe luni, în vară. Totuși, deși a recunoscut că a greșit, acesta a depus contestație și a așteptat să-i vină 'sentința', timp în care a profitat din plin de permisul de conducere.

Pescobar – subiect de știri în România. Domle, că am depășit viteza, că nu știu ce. Da, într-adevăr am depășit viteza, am contestat, că legea îți permite să faci contestație și până îmi vine ‘sentința, adică probabil că voi pierde dreptul de a conduce, beau o bere și mă doare undeva. Ai înțeles? Că atâta s-a putut! Deocamdată sunt în Mykonos și-s pe stres zero. Vă las pe voi să comentați, să vă agitați, faceți ce vreți voi. Eu vă pup și vă transmit sănătate. Și am două procese pe rol, apropo, nu unul. Probabil că voi sta undeva la șapte luni de zile. Stau șapte luni și asta-i viața. V-am pupat!', spunea Pescobar, pe contul său de Tik Tok pe atunci.

Pescobar: 'Gata cu zona de confort'

Ei bine, vestea mult așteptată din partea oamenilor legii a sosit, astfel că deși se aștepta să nu mai conducă vreme de 7 luni, se pare că permisul i-a fost suspendat doar pentru 3 luni de zile. Pescobar le-a explicat fanilor săi din mediul online că de acum înainte nu mai poate conduce în acest interval de timp, însă nu își face griji pentru că planurile lui se pare că merg la fel de bine cu sau fără permisul său de conducere

'Gata cu zona de confort, cu mașina și condusul. Dăm drumul la instalație: mersul pe jos. Am cam uitat de el. Când stai cu fundul în mașină, cobori în parcare, pac… nu-ți ma trebuie mers pe jos. Să vezi ce pătrățele face Pescobar. Bine, de dimineață mi-am făcut flotările – 257 și 195 de abdomene, am citit, sunt treaz de la ora 4. Acum mă duc să iau micul dejun… sunt pe jos, după mă duc la un masaj și după la birou, zic să mai și muncim. Atât s-a putut. Acum le transmis domnilor agenți de poliție de la circulație, care erau foarte atenție la mașinile mele. Să stea liniștiți. 3 luni de zile nu mă mai văd la volan. Să vă înștiințați între voi. Nu mai am la ce să mai suflu pentru că nu mai am volan. Va pup, puteți să dormiți liniștiți de acum încolo', a spus Pescobar pe TikTok.

Își vinde mașinile de lux, un Lamborghini și un Ferrari

Pe când s-au găsit neregulile la cele trei restaurant pe care le deține împreună cu părinții lui, s-a aflat despre Pescobar și că a fost executat silit de bancă și are poprire pe conturi pentru o sumă de peste 102.000 de lei, dar și că are o parte dintre mașini puse sub sechestru. Conform Gândul, ANAF și o firmă de leasing au luat deja decizia de a pune sub sechestru două dintre mașinile lui Pescobar. Acesta continuă însă să nege cele apărute în presă și a explicat recent, chiar după ce i-a fost luat permisul de conducere că și-a pus bijuteriile pe patru roți la vânzare, dar și că își caută șofer!

'Dragilor, de vânzare, nu, nu le-a luat ANAF-ul. Vând un Lamborghini și un Ferrari Roma și rămân cu G-ul. Îmi trebuie și șofer, că de pe 15 noiembrie rămân fără permis trei luni de zile. Vă anunț eu realitatea', a mai spus Paul Niocolau.

Sursă foto: Facebook / TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton