Ce i-a spus Pescobar unui client care a criticat mâncarea din restaurantul lui: "Auzi, bă? Îți dau 100 de lei să..."

.

Paul Nicolau, deja celebrul Pescobar, a reacționat imediat ce un fost client al restaurantului său a comentat pe Instagram că mâncarea din meniu este prea scumpă. Enervat că cineva a îndrăznit să-l critice, Pescobar a postat imediat un mesaj video de rețelele de socializare, dedicat clientului nemulțumit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Pescobar nu acceptă critici, iar asta se poate lesne observa din postările sale de pe rețelele de socializare, unde este foarte activ. Ultima discuție în contradictoriu, care încă nu a degenerat în conflict, a avut drept subiect prețurile prea mari pe care Pescobar le practică în restaurantele sale.

Ce i-a reproșat un client lui Pescobar și cum a reacționat acesta


Nemulțumit că de banii plătiți într-un restaurant al lui Pescobar „mănânci mai multe paste, pentru că homarul are puțină carne, restul sunt cleștii și coada', un client a postat pe Instagram un mesaj de critică.

100 de lei și mănânci doar paste, că homarul este așa mare încât are 500 de grame, 400 de grame cleștii și coada, restul carne‘, i-a scris, pe Instagram, clientul nemulțumit lui „Pescobar’.

Patronul de la Taverna Racilor nu a așteptat prea mult și a reacționat, printr-un mesaj video postat pe aceeași platformă socială.


Auzi, bă? Îți dau 100 de lei să stai acasă, îți trimit pe Revolut, să nu vii să mănânci homar. Și de 100 de lei să iei numai miezul din fructe, când te duci la banane, la Mega, să ceri miezul, că ăia cântărește doar coaja. Nucile la fel, iei doar miezul, și la gutui la fel‘, a fost replica acidă a lui Pescobar.

Citește și: Mașinile lui Pescobar, puse sub sechestru de ANAF și de o firmă de leasing. Afaceristul și-a scos la vânzare Lamborghini


Citește și: Cine este adevăratul patron de la Taverna Racilor: „E un joc de marketing’. Paul Nicolau Pescobar nu deține în acte celebrul local închis de ANPC

Citește și: Gabriela Cristea a împlinit 49 de ani. Ce surpriză i-a făcut Tavi Clonda, la miezul nopții: „O s-o duc undeva, iar ea nu știe unde

Acum doi ani, Pescobar nu avea averea de azi și nici aceleași reacții acide în online

Paul Nicolau, 37 de ani, a devenit popular în mediul online, unde obișnuia să-și promoveze preparatele comercializate în restaurantul său, Taverna Racilor. Afacerea cu fructe de mare i-a adus venituri consistente, astfel că în 2023, a avut o cifră de afaceri de aproape 17 milioane de lei.


Paul Nicolau a mers la Pro TV, în urmă cu doi ani, unde a încercat să obțină 2 milioane de euro pentru înființarea primei burse de pește din România și a unui centru de preluare și prelucrare a peștelui din Marea Neagră.

„Bună seara! Sunt Paul Nicolau, fondatorul Taverna Racilor și am venit aici pentru a vă ceda 40% din acțiunile companiei mele pentru 2 milioane de euro. Dețin acest concept fish to door, prima platformă online cu abonament din România care livrează pește și fructe de mare în doar 48 de ore de la pasarea comenzii pe site. Visul meu este să fac o bursă de pește. Ar fi prima bursă de pește funcțională a României, dar și pentru a crea un centru de preluare și prelucrare a peștelui din Marea Neagră, a spus Pescobar.


Pescobar nu a reușit să-i convingă pe investitori. Mai mult de atât, Dan Șucu, deținătorul Mobexpert, a fost cel care i-a spus verde în față părerea sa sinceră și anume că a venit în emisiune doar pentru a-și face publicitate.


Ce n-am înțeles este de ce ești tu dispus să renunți la 40% din afacerea ta. De ce nu finațezi tu, tot ce discutăm acum, bancar? Eu, dacă aș avea tot ce ai tu acolo, nu văd de ce aș avea nevoie de un partener.

Părerea mea e că tu ești genul de om care nu caută și nu va căuta vreodată un partener. Părerea mea este că ești aici pentru a beneficia de posibilitatea de a-ți prezenta oferta întregii Românii. Nu poți să ai 2 milioane de la mine pentru așa ceva‘, a explicat Dan Șucu atunci.