Pescobar se afișează cu mașini de lux dar este, de fapt, dator vândut la bancă. Afaceristul are poprire pe conturi și a fost executat silit

 Oana Pantazi
.

Paul Nicolau, cunoscut și ca Pescobar, este dator vândut la bancă, deși omul de afaceri a lăsat altă impresie afișându-se cu mașinile sale de lux – Ferrari, Lamborghini și BMW. Iată care este adevărul din spatele poveștii lui Pescobar și care este, de fapt, situația sa materială!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși pare să trăiască pe picior mare, adevărul despre situația materială a lui Pescobar este cu totul altul. Acesta a intrat în atenția presei după ce inspectorii NPC i-au închis trei restaurante: cel din Herăstrău, cel din Snagov și cel din Timișoara. Iată ce se întâmplă cu conturile bancare ale acestuia în ultima vreme și care este adevărul din spatele imaginilor postate de el ce sugerează opulența.

305488522_5630037983722215_7071369332917617428_n305488522_5630037983722215_7071369332917617428_n

Pescobar se afișează cu mașini de lux dar este, de fapt, dator vândut la bancă

Pescobar se bucură de un succes uluitor cu Taverna Racilor, însă nu și în această perioadă, fiindcă recent, ANPC a luat decizia de a-i suspenda activitatea vreme de 12 luni, după ce au fost găsite mai multe nereguli grave. Mai concret, inspectorii ANPC au venit de 6 ori la Taverna Racilor pe parcursul verii și de fiecare dată aceștia au dat amenzi și au confiscat alimente stricate sau ținute în condiții nefavorabile.

Citește și: A fost închis Taverna Racilor – Herăstrău, restaurantul lui Pescobar! Ce nereguli grave a găsit Protecția Consumatorului

Citește și: Cine este Larisa de la Casa Iubirii. Are 21 de ani și este cea mai bună prietenă a Kingăi, concurentă în primul sezon

Citește și: ‘Eu beau o sticlă de șampanie la prânz. Beau de îl bag sub masă pe Băsescu, dar…’. Monica Tatoiu, despre tabieturile neașteptate pe care le are la 67 de ani

Citește și: „Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând'. De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală

Deși pare că pentru Paul Nicolau, aka Pescobar, nu sunt probleme care să-i afecteze veniturile, realitatea este cu totul alta. În 2022, o societate de executori judecătorești l-a dat în judecată pe Paul Nicolau pentru a încasa sumele poprite de către firma la care acesta este angajat, Commercial Diplomatic Club SRL (care administrează în prezent „Taverna Racilor' din Herăstrău, fiind deținută de tatăl lui Nicolau), notează RTV.

În cadrul dosarului de executare silită (…) a fost emisă la data de 29.04.2022 către terţul poprit S.C. Commercial Diplomatic Club S.R.L., adresa de înfiinţare a popririi asupra venitului net lunar al debitorului Nicolau Paul, până la încasarea sumei de 102.363,89 lei reprezentând debit, comisioane operaţionale şi cheltuieli de executare, adresă comunicată terţului poprit la data de 04.05.2022', se arată în dosarul instanței.

Pescobar, executat silit pentru o datorie de 102.000 lei

Suma pentru care Pescobar a fost executat silit era de peste 102.000 de lei, datorie către Libra Internet Bank, iar terțul poprit, și anume firma care-i dădea salariul, nu părea să rețină sumele care să fie virate băncii.

Dar Commercial Diplomatic Club SRL a demonstrat că i-a reținut banii din salariu lui Pescobar: „instanţa reţine că terţul poprit şi-a îndeplinit obligaţia, achitând în contul SCPEJ (…) (executorii judecătorești – n.r.) reţinerile pentru 3 luni, respectiv suma de 1500 lei (a depus înscrisuri în acest sens).'

Dat fiind că firma îi reține lunar din salariu lui Paul Nicolau câte 500 de lei, înseamnă că acesta este angajat cu salariul minim pe economie. Drept urmare, suma, ce depășește 102.000 de lei, va fi achitată integral în… 17 ani!, mai notează sursa citată.

Pescobar își vinde bolidul de lux

Paul Nicolau a luat decizia de a-și vinde bolidul Lamborghini Urus ce face parte din colecția sa de mașini de lux, cumpărat, în urmă cu 10 luni, cu aproximativ 300.000 de euro. Anunțul de vânzare intervine la mai puțin de un an de când și-a achiziționat superbul bolid de lux, într-o perioadă în care afacerile sale au avut de suferit, fiindu-i închise mai multe restaurante. Pescobar are însă altă explicație pentru decizia de a-și vinde Lamborghiniul.

„Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia', e anunţul de vânzare postat de Escobar pe TikTok.

La finele lui noiembrie 2022, acesta dezvăluia tot pe contul său de socializare că „Pescobar și-a luat pescomobilul. (…) M-am făcut singur fericit că am muncit de am rupt. Acum întrebare întrebătoatoare: 1. Nu vând X6-le, i-l dau cadou lui soră-mea, nu vând Ferrari, nu vând Lamborghini că abia l-am luat', dezvăluia el pe TikTok..

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton