Pescobar, jefuit în timp ce se afla în Germania, la EURO 2024: "Hoțul în acțiune! Mare bou!"/ Alarmele nu s-au declanșat, iar fanii s-au gândit că el a regizat tot

 Dumba Gabriela
.

Plecat în Germania, să susțină România la meciul cu Ucraina, de la EURO 2024, Pescobar a avut surpriza să depisteze un hoț acasă, după ce a verificat camerele de supraveghere. Paul Nicolau a postat clipul cu hoțul în acțiune pe rețelele de socializare, spre amuzamentul fanilor, care s-au întrecut în glume și ironii vizavi de situație. Alții sunt de părere că afaceristul a regizat totul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Pescobar a stârnit din nou un val de reacții în mediul online, după ce a postat un clip în care apărea un hoț surprins de camerele de supraveghere în casa lui din România. Faptul că alarmele nu s-au declanșat le-a dat de gândit celor de pe rețelele de socializare, care îl bănuiesc pe Paul Nicolau că a regizat această scenă.

44a8f243-825a-4db7-9c6e-2298b161cd5644a8f243-825a-4db7-9c6e-2298b161cd56

Casa lui Pescobar, „călcată” de un hoț, când el se afla în Germania, la EURO 2024

Locuința din România a lui Pescobar a fost spartă chiar în timp ce proprietarul se afla la meciul României contra Ucrainei la EURO 2024.

Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere pe care afaceristul le are montate în casă. Mai mult, Pescobar a ales să publice imaginile pe rețelele de socializare, în speranța că bărbatul care i-a intrat în locuință va fi identificat și își va învăța lecția.

Imaginile publicate de Pescobar au stârnit un val de reacții, de la glume legate de hanoracul găsit de hoț până la acuzații că jaful ar fi fost regizat de Nicolau pentru a-și face reclamă.

Asta e harneala ta, omu tău să-ți mai faci niște vizualizări, că s a saturat lumea de circul ăsta!”, i-a comentat cineva pe Instagram. „Sigur e vrun angajat că nu văd nici alarmă nimic aprins', „e cineva din echipa ta sau a dat pontul', „Asta este pont jumate jumate cu angajatu', „Asta o să-ți faci milionul de urmăritori pe Instagram:))', „Clar cineva care a știut situația', „Agent 007', au fost comentariile celor care îl acuză pe omul de afaceri că a regizat întreg jaful.

Alții s-au întrecut în glume: „Ăsta e vreunu ofticat, care ți-a tot scris să îi transferi pe Revolut bani și nu i-ai răspuns”, „Hoțu nu e prost destul până nu e și fudul. Și-a luat și de îmbrăcat, probabil ceva de firmă' , că nah… iPhone”, „Se vede că nu este de meserie, el are timp să încerce haine, se uită la etichetă…”.

„A găsit omu și vreun hanorac de la Fendi sau Prada măcar de s-a îmbrăcat?', „I-a fost frig la om', „Moș Crăciun', „Sigur e vreun angajat că nu văd nici alarmă nimic aprins', „Asta este pont jumate-jumate cu angajatu', „Asta o să-ți faci milionul de urmăritori pe Instagram'.

Citește și: Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a împlinit un an! Cum a fost sărbătorit Sasha în familie

Citește și: Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a terminat liceul: „Să nu lași pe nimeni să îți spună că nu poți. Te iubesc’. Imagini emoționante de la absolvirea Adrianei Mutu

Pescobar și-a cumpărat penthouse de 2 milioane de euro

Într-un videoclip pe TikTok, Paul Nicolau a prezentat apartamentul, aflat încă în faza de construcție.

„Mi-am cumpărat un apartament, de acolo de la colțul blocului până la colțul blocului, penthouse, și are cea mai mare piscină de pe un bloc din România. Chiar mă gândesc că poate o să fac un concurs, cu un studio apartament, să-l iau să-l dau cu am făcut acum că ăia 10.000 de euro.(…) Ce să vezi, e de acolo și până acolo (n.r.- suprafața apartamentului).(…) A costat 1,8 milioane, mai bag 1 milion.

Aici o să fie un cinema, care pleacă în trepte, un amfiteatru, aici barul care servește doar pentru cinema. Aici va fi sala de sport, dar practic ea vine mișto cu recepție, adică de acolo îți iei un baton, o chestie. Aici e bucătăria, aici va fi o cameră de vinuri.

Aici va fi o scară, o scară circulară care duce sus și e piscina. Aici e zona mai personală, vor fi dormitoarele. Are 720 de metri și sus la fel. (…) Deja e o piscină aici, dar asta e eșec, vreau să o dau jos. Piscina va fi toată asta, de acolo până acolo. Nu există piscină așa mare în România.

Nu mai contează (n.r.- costul piscinei). Acolo în colț jacuzzi, aici sus o să fie saună, zonă pentru masaj, grătar, bar. În septembrie (n.r.- va fi gata apartamentul). Eu îl fac și o să-l pun la vânzare, ca cel mai scump apartament, eu mă bucur că nu cred că o să găsesc imediat să-l cumpere cineva', a povestit Pescobar, într-un video postat pe TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton