Petre Roman, detalii neștiute despre idila dintre el și Zoe, fiica lui Nicolae Ceaușescu: "Nu îți dădea impresia că este fata cui este. Era foarte frumoasă"

 Dumba Gabriela
.

Petre Roman și Zoe, fiica lui Nicolae Ceaușescu, au avut o „relație cu parfum de idilă” în anii ’70. Petre Roman are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite, „frumoasă și bine educată, care nu îți dădea impresia că este fata cui este”. Relația celor doi nu a durat prea mult și au decis să se despartă. Cu mintea de acum, Petre Roman consideră că tot răul de atunci a fost spre bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Petre Roman( 76 de ani) a fost căsătorit cu Mioara Roman timp de 30 de ani. Acum, fostul premier este căsătorit cu Sivia Chifiriuc (49 de ani) și au un fiu împreună. Însă, puțini știu că fostul premier al României a fost la un pas să se căsătorească cu fiica lui Nicolae Ceaușescu, Zoe.

2c7a72e513a3343a1fbab91d178917fa2c7a72e513a3343a1fbab91d178917fa

Petre Roman a avut o idilă cu Zoe, fiica lui Nicolae Ceaușescu

Petre Roman a vorbit, la un moment dat, despre idila cu Zoe, fiica lui Nicolae Ceaușescu și a dezvăluit cine s-a opus unei eventuale relații serioase cu fiica fostului președinte. Ei bine, Acesta și-a dorit mai mult decât o idilă cu Zoe Ceaușescu, doar că nu a putut trece peste voința mamei ei, așa că relația a fost stopată din fașă.

„Am cunoscut-o pe Zoe în 1972, a fost un moment, să spunem, foarte frumos, cu parfum de idilă, asta e caracterizarea.

Când eu am cunsocut-o pe Zoe, eu eram deja de un an și jumătate la Toulouse, cu o bursă de care am beneficiat cu alți 200 de tineri români. Da, am cunoscut-o pe Zoe. Pot să vă spun că era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă, în niciun caz nu îți dădea impresia că este fata cui este. Își păstra foarte bine ținuta ei. Da, nu e prima dată când spun lucrurile astea, însă lucrurile au fost stopate când s-a opus mama ei, Elena Ceaușescu.' , a povestit Petre Roman în platoul emisiunii '40 de întrebări cu Denise Rifai', acum ceva timp.

Relația celor doi nu a durat prea mult și au decis să se despartă. „Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!’, a mai spus, zâmbind, actualul soț al Silviei Chifiriuc.

Citește și: Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman, după 17 ani de relație: „Am tras linie ca să nu aibă el de suferit’

Citește și: Oana Roman, după ce a fost acuzată că trăiește din banii tatălui ei, Petre Roman: „Este realmente șocant’

Petre Roman s-a însurat cu Mioara, după idila cu Zoe Ceaușescu

Petre Roman( 77 de ani) a fost căsătorit cu Mioara Roman timp de 34 de ani, din 1973 și până în 2007. Acum, fostul premier este căsătorit cu Sivia Chifiriuc (51 de ani) și au un fiu împreună.

Chiar dacă drumurile lor s-au separat, Petre Roman are numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții.

„Mioara Roman este o femeie cu foarte multe calități, atât intelectuale, cât și feminine. Am fost împreună și la bine și la rău până când n-am mai fost împreună. Altă explicație nu a mai fost necesară, deoarece toată lumea înțelege foarte bine cum  e viața. De la un moment în colo nu a mai fost așa. Asta însă nu reduce cu nimic ceea ce cred despre ea, despre calitățile ei. E un om foarte capabil, o ziaristă excepțională, o mare vorbitoare de limbă arabă„, spune Petre Roman.

Petre Roman a fost un tată foarte dur, sau cel puțin așa susține fiica, Oana Roman. „Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa.

Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa', a mărturisit Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton