Petre Roman nu s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman. Ce spune Catinca despre el, dar și despre împăcarea cu Oana: "Din partea mea..."

 Oana Pantazi
.

Între surorile Catinca și Oana Roman a izbucnit acum ceva timp un scandal de notorietate în care, vrând-nevrând, a fost implicată toată familia – iată ce spune Catinca despre Petre Roman, fostul soț al mamei sale, care în momentul de față se află într-un cămin de seniori, deoarece are nevoie de îngrijire de specialitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nu este un secret pentru nimeni că mama Catincăi și a Oanei Roman se află de ceva vreme într-un azil, așa cum nu e un secret pentru nimeni că, de la o vreme, cele două surori sunt certate… sau că Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman, nu a mai ținut legătura cu ea de la divorțul lor. După câte mărturisește Catinca, lucrurile nu s-au schimbat nici după ce aceasta a fost internată într-un centru de lux pentru seniori. Iată ce dezvăluie fiica cea mare a fostului prim-ministru despre relația dintre mama ei și Petre Roman!

345345-copy345345-copy

Petre Roman nu s-a interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman

Petre și Mioara Roman au fost căsătoriți din 1974 până în 2007 și nimeni nu ar fi anticipat că mariajul lor se va sfârși atât de abrubt. Fostul prim-ministru și-a refăcut rapid viața alături de Silvia Chifiriuc, iar cei doi au un fiu, Petrus. Divorțul a fost șocant nu doar pentru opinia publică, ci și pentru familie, și în special pentru fiica lui, Oana Roman, care avea o relație bună cu tatăl ei. Relație care, după divorț, a fost una cu suișuri și coborâșuri, interacțiunile dintre ei fiind mai rare. Spre deosebire de Catinca, Oana a păstrat legătura cu tatăl ei, însă acesta, de atunci, nu s-a mai interesat de starea Mioarei Roman.

Citește și: Catinca Roman, atac dur către Oana Roman, după ce a spus că suportă singură cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor: „E bolnavă. Nu plătește nimic din banii ei’

Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman moartea tatălui ei, Iosif Zilahy, și ce relație are cu Petre Roman: „Nu cred că mama merita așa ceva. Felul în care el a procedat mi s-a părut foarte urât’ / EXCLUSIV

Citește și: Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman:„Poate și din cauza băuturii’

De altfel, și între cele două surori s-a aprins scânteia scandalului, după ce Oana a susținut că sora ei nu și-a vizitat mama la cămin. S-au aruncat cuvinte grele de ambele părți, iar Oana a dezvăluit că nu are de gând să-și ierte sora. Catinca, în schimb, e dispusă să se împace cu sora ei. De altfel, tot ea a fost și cea care a dezvăluit că Petre Roman nu s-a interesat deloc de starea de sănătate a fostei sale soții.

„Din partea mea, da, oricând! (n. red. s-ar împăca cu sora ei) Nu pot să vorbesc în numele ei, dar din punctul meu de vedere, normal, mi se pare firesc. (n.red. e deschisă către o împăcare cu Oana) Eu nu țin legătura cu el, nu am ținut-o. (n.red. cu Petre Roman) Din câte am înțeles de la sora mea, nu. (n.r. nu s-a interesat de starea Mioarei Roman)', notează ego.ro.

Oana Roman exclude împăcarea cu sora ei

După ce Oana și Catinca Roman și-au adus o serie de acuzații grave, legate în principal de situația mamei lor, internată într-un azil de lux și pe care sora cea mare ar neglija-o, după spusele mezinei, Oana roman a declarat că între ea și Catinca nu mai există cale de împăcare.

A spus că eu sunt bolnavă psihic și că mint, și că exagerez. După care au venit și au spus: vai, dar eu îmi doresc o reconciliere. Păi dacă ești normal la cap, nu ai cum să îți dorești o reconciliere după ce ți-ai călcat în picioare public un membru al familiei. Lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată și vreau să țineți minte bine lucrul acesta. Nu se va întâmpla niciodată’, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

În plus, Oana Roman a dărâmat toate speculațiile și a dezvăluit că tot ceea ce are este din propriile ei puteri. Mai mult decât atât, susține că nu o mai deranjează când se vorbește de rău despre ea, cum a fost cazul cu sora ei, Catinca, însă de data aceasta nu a mai putut să nu reacționeze.

„Pentru că viața și activitatea mea este cu public și pentru public, trebuie să lămuresc lucruri. Nu mi s-au făcut afaceri, nu mi s-au dat spații, nu mi s-au cumpărat mașini, nu mi s-a plătit niciodată nicio datorie. A început să nu mă mai deranjeze faptul că apar oameni la televizor și comentează despre mine, chiar dacă sunt din familia mea, lucru pe care eu nu l-am făcut niciodată. Și eu poate când eram copil m-am simțit nedreptățită. Poate și eu atunci când eram copil, fiind cea mai mică din familie am simțit că alții au voie tot și eu, fiind cea mai mică din familie nu am voie absolut nimic. Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani, foarte multe lucruri‘, a continuat Oana Roman.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman acum

Într-o perioadă în care scandalul creat de azilele groazei a șocat o țară întreagă, Catinca Roman spune că în ceea ce o privește pe mama ei, Mioara Roman este într-un azil de lux, unde este foarte bine îngrijită. E adevărat că a fost mutată acolo dintr-un alt azil, însă din rațini legate de terapia medicală. Conform fiicei sale, starea de sănătate a Mioarei Roman este în parametri, în condițiile în care suferă de mai multe boli.

„Mama este staționară. Din păcate, boala de care suferă duce la anumite comorbidități. Pe de altă parte, are și o vârstă, deci aceste comorbidități există și sunt firești. Acum, important este să fie cât mai bine îngrijită și să aibă o calitate a vieții cât mai crescută. Am căutat ceva. (n.r. un loc potrivit pentru Mioara Roman) Din fericire, cunoaștem mulți oameni, deci am adunat sfaturi din mai multe părți, am fost și am văzut mai multe locuri. Însă, problema rămâne tot la sistem.

Marea majoritate a oamenilor nu au acces din punct de vedere financiar la un azil unde oamenii sunt bine îngrijiți. Există și la noi! Problema este că statul nu oferă această asistență socială, care ar trebui să fie oferită, ținând cont de faptul că mulți dintre cei în vârstă sunt cei care au ținut țara pe picioare. Eu cred că merită să aibă o bătrânețe liniștită și fericită!', a mai spus Catinca Roman, conform sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton