Petrecerea VIVA! 25 de ani. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment monden al anului / Au strălucit pe covorul roșu în ținute spectaculoase: rochii superbe, machiaje extravagante, accesorii exclusiviste

Publicat pe . Actualizat Joi, 27 iunie 2024, 11:14

Petrecerea VIVA! 2024 a început! Evenimentul, devenit tradiție pentru vedete, a ajuns anul acesta la cea de-a 25-a ediție, fiind de data aceasta o petrecere aniversară VIVA!. Ca de obicei, totul are loc într-un cadru special – Face Forest – și se anunță a fi cea mai reușită petrecere din România, cu o tematică pe măsură. Cele mai mari vede din România și-au dat deja întâlnire, în această seară, la VIVA! Party 2024, unde și-au etalat ținutele spectaculoase pe covorul roșu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Este mare petrecere în lumea mondenă din România, chiar în aceste momente! Cele mai mari și îndrăgite vedete au pășit pe covorul roșu de la petrecerea VIVA!, mai ales că de data aceasta avem un concept inedit -„Stunning silver gala 25„ – fiind aniversarea de 25 de ani VIVA!. Ca de obicei, și de data aceasta invitații au avut de respectat un dress code bine impus, și anume: „METALIC VIBES„.

IMG_5631IMG_5631

Citește și: Petrecerea VIVA! 2023 – Vedete pe covorul roșu la cel mai așteptat eveniment monden al anului

Citește și: Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la Petrecerea VIVA! 2023: „Nu avem loc cu rochiile…'. Ce ținute extravagante poartă

Citește și: Cum a apărut fiica lui Irinel Columbeanu la plimbarea cu tatăl ei prin Cluj. Irina a purtat un accesoriu care valorează peste 13.000 de euro

Citește și: Anamaria Prodan susține că bunurile declarate furate de Laurențiu Reghecampf nu sunt pe numele lui: „Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că mi-e rușine, că mă fac de râs…'. Ce acuzații îi aduce după ce s-a prezentat cu Poliția la domiciliul ei

Petrecerea VIVA! 25 de ani

Azi, 19 iunie, la aniversarea a 25 de ani de VIVA!, avem nu doar invitați faimoși și de mare renume, ci și un spectacol neașteptat. Gala de anul acesta este cu decernare de premii pentru cele mai longevive cariere din televiziune, cei mai mari artiști, cele mai iubite și apreciate vedete, iar asta nu este tot! Printre surprizele pregătite se numără și un show de zile mari, alături de Damian Drăghici, iar apoi cel care întreține atmosfera este Dj-ul Dulka! De asemenea, superba Ilinca Vandici va prezenta evenimentul, onorându-ne cu prezența ei fascinantă și anul acesta.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment monden al anului

Celebrități din toate domeniile și de toate vârstele, de la cântăreți, actori, influenceri, sportivi și până la oameni de telviziune au răspuns invitației noastre de a participa la Petrecerea VIVA! 25 de ani. Așa cum era de așteptat, covorul roșu este atracția principală, devenind un adevărat podium de fashion pentru vedetele care nu ne-au dezamăgit nici anul acesta și au respectat dresscode-ul: „METALIC VIBES„.

Vedetele și-au etalat ținutele spectaculoase, în egală măsură elegante, sexy sau îndrăznețe, pe covorul roșu, iar printre primele care au pășit pe covorul roșu se numără: Ilinca Vandici, Adelina Pestrițu, Corina Chiriac, Monica Bîrlădeanu, Elena Gheorghe, Jorge, Cristi Minculescu, Răzvan Simion și soția lui, Daliana, CRBL, Daniela Gyorfi, Alina Șerban, Dinu Maxer și logodnica lui, Magdalena, Bianca Drăgușanu, Corina Caragea, Cleopatra și Edward Sanda, însă lista nu se termină aici.

Vedetele s-au întrecut în ținute pe covorul roșu, însă deși dress code-ul este: „METALIC VIBES„, este o mare de culori la petrecerea VIVA! 2024. Printre cele care au făcut invitații să întoarcă capul de două ori se numără, bineînțeles, Adelina Pestrițu, Ilinca Vandici, Monica Bîrlădeanu, dar și Andreea Ibacka și Majda Aboulumosha.

Nu a putut trece neobservată nici familia Măruță. Cătălin și Andra Măruță și-au luat ținutele de gal, în ton cu evenimentul nostru, și au venit însoțiți de cei doi copii superbi pe care-i au împreună, unde au atras toate privirile. O așa familie respectată, iubită și îndrăgită de fani atât de mult, mai rar ce-i drept, iar micuța Eva, care a avut ținută la fel cu mama ei, a întrecut toate așteptările.

Aflați în plin proces de divorț, dar și pentru custodia fetițelor, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au întâlnit la eveniment.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

Sursă foto: VIVA!

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la română la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la română – Evaluare Naţională 2024!

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton