Ce spune Oana Roman despre căsătorie după despărțirea de Marius Elisei și în ce relații sunt acum: „Vine acasă la Isa, ne vedem...”

 Dumitrache Laura
.

Ce spune Oana Roman despre căsătorie după despărțirea de Marius Elisei și în ce relații sunt acum. Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei, tatăl fiicei sale. Vedeta a divorțat de Marius Elisei în anul 2021, dar între timp și-au mai dat o șansă. Din păcate, relația lor nu a mai funcționat și au decis să se despartă din nou. Recent, Oana Roman a vorbit despre o viitoare căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce spune Oana Roman despre căsătorie după despărțirea de Marius Elisei și în ce relații sunt acum. Oana Roman și Marius Elisei au decis anul trecut că trebuie să se separe. Cei doi au rămas în relații bune și încearcă să aibă o relație decentă de dragul fiicei lor. Recent, vedeta a vorbit despre o nouă căsătorie, dar și despre o posibilă împăcare cu tatăl fiicei sale.

oana roman tvoana roman tv

Oana Roman este o femeie puternică și a demonstrat acest lucru de multe ori. Are mare succes cu afacerile sale și se axează pe creșterea fiicei sale, Izabela. Fiica lui Petre Roman a rămas în relații bune cu fostul ei soț, Marius Elisei.

Citește și: Catinca Roman, atac dur către Oana Roman, după ce a spus că suportă singură cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor: „E bolnavă. Nu plătește nimic din banii ei'

Citește și:Oana Roman critică dur vedetele care își includ copiii în campanii publicitare: „Câștigă bani pe spatele lor, îi exploatează. Mi se pare foarte deplasat'. Ce a decis în privința fiicei sale / EXCLUSIV

Citește și:Adelina Pestrițu a postat o fotografie rară cu fiica ei, Zenaida, la absolvirea grădiniței: „Mândri de tine”

Citește și:Cine e Elena Tănase, viitoarea soție a lui Ianis Hagi. Familia ei are mai multe afaceri

Ce spune Oana Roman despre căsătorie după despărțirea de Marius Elisei și în ce relații sunt acum

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei în urmă cu câteva luni. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, dar au rămas în relații bune de dragul fiicei sale. Recent, vedeta a spus ce crede despre o posibilă împăcare cu tatăl fetiței, dar și dacă mai vrea să se căsătorească.

În ultimii ani, Oana Roman a trecut prin momente destul de grele în ultimii ani, dar a demonstrat că este o femeie puternică. Întrebată dacă se mai gândește să se recăsătorească, Oana Roman a spus că nu i-a trecut prin minte acest subiect. 'Nici nu m-am gândit la așa ceva, e ultimul subiect la care să mă gândesc sincer. Chiar nu îmi stă capul la așa ceva, am atâta de făcut încât chiar nu este un subiect la care să mă gândesc', a spus Oana Roman, potrivit spynews.

Cum se înțelege Oana Roman cu Marius Elisei, tatăl fiicei sale

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă, după ce în anul 2021 au divorțat la notar. Ulterior, cei doi și-au mai dat o șansă, dar în urmă cu câteva luni s-au despărțit. La început, între cei doi a fost scandal, dar au decis să aibă o relație decentă de dragul fiicei sale.

'Cu Marius e ok, vine acasă la Isa, ne vedem, e ok, Slavă Domnului. Asta nu știu (n.r. dacă se vor împăca) vom vedea, eu habar n-am, întotdeauna las lucrurile așa cum vrea Dumnezeu'a mai spus Oana Roman.

Oana Roman: „Sunt foarte bine”

Oana Roman a mai spus că este bine și nu vrea să se victimizeze.Fiica lui Petre Roman susține că nu e singura persoană care a trecut prin clipe dificile și se descurcă. De asemenea, Oana Roman consideră că a avut multe lucruri de învățat de-a lungul anilor.

'Apar probleme, dar eu nu cred că am mai multe ca alții. Mie nu-mi place să mă plâng și nici să mă victimizez, eu iau lucrurile cum vin, încerc să le iau cum vin și să merg mai departe. Never give up, cum spun americanii, eu merg înainte așa, e normal să apară și probleme, dar până la urmă din fiecare lucru din ăsta învățăm câte ceva', a mai adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton