Petrică și Ela de la Mireasa au anulat nunta, după ce ea a pierdut sarcina: "A fost greu"

 Oana Pantazi
.

Petrică și Ela de la Mireasa au anulat nunta după ce ea a pierdut sarcina. La începutul lunii ianuarie, Petrică și Ela, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, anunțau că și-au pierdut copilașul nenăscut, iar mai apoi au anulat nunta, care urma să aibă loc pe 29 iunie. Din fericire însă, căsătoria religioasă va avea loc, după cum mărturisește fostul concurent. Iată ce spune Petrică despre planurile lor de viitor și despre speranța de a avea un alt copil!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce și-au regalat fanii cu fotografii în care ea își etala burtica de gravidă, iată că Petrică și Ela de la Mireasa au anulat nunta după ce ea a pierdut sarcina. Cununia religioasă urma să aibă loc la finalul lunii iunie, însă cei doi foști câștigători ai Mireasa nu au putut trece așa de ușor peste trauma pierderii copilului lor nenăscut. Totuși, Petrică și Ela nu au renunțat la gândul de a-și uni destinele și în fața lui Dumnezeu.

mireasa-pmireasa-p

Petrică și Ela de la Mireasa au anulat nunta după ce ea a pierdut sarcina

Dacă înaintea Sărbătorilor de iarnă s-au afișat amândoi cu zâmbetul pe buze și le-au împărtășit fanilor vestea că vor fi părinți pentru prima dată, lucrurile au luat o altă nefericită. În ianuarie, Ela a pierdut sarcina și viețile lor au fost complet date peste cap. Nunta, care urma să aibă loc pe 29 iunie, a fost anulată în urma acestei tragedii.

„Am anulat nunta, pentru că am pierdut data (n.r.: 29 iunie). Am anulat atunci pentru că a fost problema cu sarcina. Acum vrem să o reprogramăm, dar doar pentru anul viitor, cred', a dezvăluit Petrică de la Mireasa în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și: Cum au aflat Petrică și Ela de la Mireasa că vor fi părinți pentru prima dată:’Nu ne așteptam, ne-a luat prin surprindere’

Citește și: Petrică și Ela de la Mireasa vor deveni părinți:'Dumnezeu ne-a răsplătit'. Primele imagini cu burtica de gravidă

Petrică și Ela nu s-au despărțit, așa cum poate ar fi crezut unii, ci au mers înainte împreună, la bine și la rău, sprijinindu-se reciproc în aceste mpmente atît de grele. Mai mult, cei doi și-au propus să devină din nou părinți.

 „Am depășit un pic mai greu momentul, dar trebuie să mergem înainte. Ne-a întărit foarte mult relația, dar cred că orice greutate care vine în viață te face mai puternic. Ne mai dorim copil, normal. Acum trebuie să aibă și ea grijă, în următoarea perioadă cel puțin…

O jumătate de an, un an, nu are voie să rămână însărcinată. Na, pe viitor, îți dai seama că ne dorim, acum, cu ajutorul lui Dumnezeu…', a mai dezvăluit Petrică pentru sursa citată.

Petrică și Ela au primit mesaje jignitoare după ce au pierdut copilul

Deși e greu de crezut, curiozitatea oamenilor privind drama lor a creat și controverse, și momente neplăcute. Iar asta deoarece Ela și Petrică nu au fost în stare să răspundă imediat tuturor curiozităților.

„A fost greu și în sensul că toată lumea ne asalta cu mesaje și toată lumea venea cu întrebarea, ce s-a întâmplat, de ce, nu voiam să dăm explicații. Nu aveam starea necesară să stăm să răspundem.

Plus că erau și mesaje mai puțin plăcute. Au fost jigniri, ceva de genul. Ne ziceau că ne-a murit copilul… Au fost puține din acestea. Majoritatea au fost de încurajare, 90%.  Îți dai seama că pentru noi au fost și cele de încurajare greu de citit', a mai spus Petrică pentru FANATIK.

Ela: 'Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus'

Ela era însărcinată în aproape 3 luni când a avut loc tragedia. Frumosul cuplu aștepta cu nerăbdare să afle dacă va avea fetiță sau băiețel. Chiar atunci când erau pe punctul de a descoperi sexul copilului, fericirea celor doi s-a transformat în tristețe.

Din motive necunoscute, fosta concurentă de la Mireasa a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Din nefericire, se pare că a fost mult prea târziu, astfel cadrele medicale nu au mai putut salva bebelușul din pântecele ei. Cu mare tristețe și inima distrusă de durere, soția lui Petrică a făcut publică vestea tulburătoare.

„Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus… O să te port mereu în suflet și în gând’, a scris Ela, într-o postare distribuită pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton