Philip de la Puterea Dragostei s-a căsătorit după opt luni de relație: "Distanța ne-a dovedit că nu putem să stăm unul fără celălalt"

 Dumitrache Laura
.

Philip de la Puterea Dragostei s-a cununat civil cu logodnica sa. Cei doi au devenit oficial soț și soție, spre surprinderea fanilor. Fostul concurenta renunțat la viața de burlac și a decis să-și unească destinele cu iubita sa. În trecut, tânărul de 23 de ani a format un cuplu cu Berna, de care se îndrăgostise în cadrul emisiunii de la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Philip Albu, fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a surprins fanii după ce a anunțat pe rețelele de socializare că s-a căsătorit cu logodnica sa. Tânărul s-a cununt cu iubita lui, iar oficial s-au căsătorit. Philip și partenera sa au decis să facă marele pas după opt luni de relație.

philip nuntaphilip nunta

Philip și soția sa au fost însoțiți de familie și de câțiva prieteni la starea civilă, unde au decis să spună „DA”. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a vorbit despre planurile pe care le are alături de soția sa, mărturisind că în viitorul apropiat plănuiesc să devină părinți.

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o: „Mi-a zis că mă iubește'

Citește și:Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv: „Nu mă mai asociați cu el'

Citește și:Roxana Ionescu a trecut cu greu peste pierderea sarcinii în 2019. Cum a ajutat-o soțul ei: 'Tinu a știut efectiv să readucă liniștea și să…'

Citește și:Cum a fost salvat Mircea Badea de către bunica sa, la cutremurul din ’77: „Eu mai sunt în viață pentru că …”

Philip de la Puterea Dragostei s-a căsătorit după opt luni de relație:

Philip Albu, fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a unit destinele cu logodnica sa. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă, după doar opt luni de relație. Philip a făcut primele declarații după ce s-a căsătorit, declarând că este fericit alături de soția lui. Tânărul este de părere că relația lor a trecut prin multe momente situații dificile în cele opt luni de relație, motiv pentru care au decis să facă pasul cel mare.

'Suntem împreună de opt luni. În aceste luni am trecut prin atâtea împreună, și rele și bune. Toate acestea ne-au apropiat foarte mult. Deși sunt doar câteva luni, am impresia că a trecut mai mult timp.Am făcut foarte multe lucruri frumoase împreună și asta ne-a unit. Plimbări și momente tandre. Din fericire, nu au fost nici certuri între noi. Momentele rele nu au fost legate direct de noi, ci de cei apropiați', a declarat Philip pentru fanatik.

Philip, fostul concurent de la Puterea Dragostei:”A început să plângă”

După ce a renunțat la burlăcie, Philip a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Tânărul a fost plecat din țară, iar când s-a întors, a decis să-i facă logodnicei sale o surpriză de neuitat.

'Eu am fost plecat o lună de zile într-o țară. Noi stăteam în fiecare zi și vorbeam pe cameră, ne era dor unul de celălalt și distanța ne-a dovedit că nu putem să stăm unu fără altul. Când am venit acasă am cerut-o de nevastă. Am luat frumos un apartament mare, cu jacuzzi. Am ornat camera cu baloane, am pregătit șampanie, petale, lumânări. Nu se aștepta deloc. A început să plângă', a mai dezvăluit Philip.

Noul membru al găștii Golden Boy a mai spus că părinții lor îi susțin și sunt aproape de ei. De patru luni locuiesc împreună, iar soția lui nu este deloc geloasă și posesivă.  „De aceea ne-am și apropiat atât de tare. Ea nu este geloasă cum sunt unele femei. Nu este disperată. Eu îi dovedesc că sunt lângă ea, sunt tot timpul cu ea'.

Philip și noua lui soție plănuiesc să devină părinți

Tânărul de 23 de ani vrea să aibă o familie minunată alături de soția sa, motiv pentru care, în viitorul apropiat, plănuiesc să devină părinți. Philip si partenera lor vor să își construiască o casă și să își deschidă mai multe afaceri. 'Și-a schimbat și numele, deja este Albu. O să deschidem un salon și un restaurant, o să ridicăm și o casă împreună. O să vină și copilul, dar să ne deschidem afacerile, să ridicăm casa… să avem de toate și apoi e binevenit, că le-am făcut pe toate', a mai adăugat artistul.

Philip s-a făcut remarcat după ce a format un cuplu cu Berna, la Puterea Dragostei. Acesta a vorbit și despre foștii parteneri ai sotiei lui. 'Trecutul este trecut. Ea nu a stat în România, a locuit în Olanda. A avut doar două relații. Oricum, foștii ei nu și-ar fi dorit să mă cunoască, din mai multe puncte de vedere (n.r. râde). Sunt mai impulsiv și îmi e că aș fi dat cu ei de pământ (n.r. râde).  ', a mai spus acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton