Philipp Plein a petrecut Paștele catolic împreună cu fosta iubită și cei doi copii pe care-i au împreună. / Andreea Sasu este însărcinată cu el

 Calin Maria Bianca
.

Philipp Plein a petrecut Paștele catolic împreună cu fosta iubită și cei doi copii pe care-i au împreună. Toată lumea știe faptul că în prezent Philipp Plein formează o relație cu românca Andreea Sasu, din declarațiile ei, mai ales după ce s-a aflat că este și însărcinată cu el. Totuși, postările de pe contul de socializare al designer-ului au luat prin surprindere pe toată lumea în ultima vreme!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Philipp Plein a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Lucia, fosta lui iubită, care i-a dăruit doi copii minunați, însă în prezent se iubește cu Andreea Sasu, care urmează să-l facă tată din nou, fiind însărcinată cu el. În timp ce mulți fani se așteptau să petreacă timpul cu actuala lui iubită, el a postat poze cu fosta iubită și cei doi copii pe care-i au împreună.

whatsapp-image-2024-04-04-at-2.38.38-pmwhatsapp-image-2024-04-04-at-2.38.38-pm

Citește și: Andreea Sasu a primit un Ferrari de 250.000 de euro de la Philipp Plein, de ziua ei. Românca îl va face tată pentru a patra oară: „La mulți ani mie!”

Citește și: Andreea Sasu, primele declarații despre împăcarea cu Philipp Plein și despre sarcină: „Suntem împreună de un an. Lumea judecă prin ceea ce vede, dar situația…”

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce Laurențiu Reghecampf i-a deschis mai multe procese: „Acest bărbat a fost proiectul de diplomă al vieții mele. Am obosit să ne rugăm de el să le închidă și să…'

Citește și: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. Au o fiică împreună și divorțează după 16 ani de căsnicie

Philipp Plein a petrecut Paștele catolic împreună cu fosta iubită și cei doi copii pe care-i au împreună

Mulți l-au criticat pe Philipp Plein după numeroasele poze alături de Lucia, fosta lui iubită, și cei doi copii pe care-i au împreună, însă acest lucru este normal, ținând cont că sunt legați pentru tot restul vieții de cele două minuni care au rezultat din rodul iubirii lor. Cu siguranță nu sunt primii parteneri despărțiți cu copii împreună care aleg să petreacă sărbătorile în familie, de dragul micuților și pentru binele și fericirea lor.

„Cele mai bune cadouri pe care le pot oferi copiilor mei sunt timpul și atenția mea. Nimic nu mă poate opri din a-i iubi în felul în care o fac. Este cel mai magic moment pe care să îl petrec alături de copiii tăi și să descoperi lumea prin ochii lor. Fericire pură și dragoste pură.', a scris Philipp Plein pe Instagram.

Fanii, numeroase reacții după ce l-au văzut în compania fostei iubite

E de la sine înțeles faptul că Philipp Plein a petrecut Paștele cu Lucia, fosta iubită, pentru a le oferii copiilor săi momente magice în familie, însă internauții au continuat să publice numeroase comentarii răutăcioase și pline de hate.

'Se va întoarce la regina Bartoli, dar nu sunt sigur că ea îl va mai primi înapoi.'/ 'Ea este cea mai bună mamă și soție.'/ 'Tu și Lucia aveți chimie'/ 'O iubim pe Lucia'/ 'Lucia arată minunat'./ 'Iubim să vedem filmulețe cu tine, Lucia și băieții'/ 'Mă rog să vă împăcați tu și Lucia. Formați un cuplu frumos.'/ 'Noi toți vrem că Lucia să fie soția ta'/ 'El este norocos să o aibă pe Lucia.', au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe Instagram.

Andreea Sasu a confirmat relația și sarcina cu Philipp Plein

Andreea Sasu și Philipp Plein se cunosc de foarte multă vreme, iar în urmă cu 7 ani au început o frumoasă poveste de dragoste, care s-a terminat după ce românca a pus punct relației din cauza infidelității. Totuși, se pare că i-a mai dat o șansă, astfel că formează din nou un cuplu de mai bine de un an, ba chiar așteaptă un copil împreună, fiind mai fericiți ca niciodată!

„Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp. Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede.

Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru că nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din interior', a dezvăluit Andreea Sasu, pentru Actualitate.net.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton