Cum comentează Piero Ferrari diferența de vârstă de 45 de ani, dintre el și Romina Gingașu: "Îmi oferă foarte multă energie, și-a asumat riscuri..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum comentează Piero Ferrari diferența de vârstă de 45 de ani, dintre el și Romina Gingașu. Piero Ferrari și Romina Gingașu au venit în România pentru lansarea oficială a filmului Ferrari, povestea legendarului imperiu de automobile. Omul de afaceri și soția lui au vorbit, cu sinceritate, despre relația lor și diferența de vârstă dintre ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Piero Ferrari, 78 de ani, și soția sa, Romina Gingașu, 33 de ani, au vizitat România, cu ocazia lansării filmului „Ferrari” în cinematografele din țară, peliculă ce relatează povestea din spatele emblematicului brand italian de automobile. Omul de afaceri Piero Ferrari și românca Romina Gingașu s-au căsătorit în 2021, însă cei din jur nu au văzut deloc cu ochi buni relația lor, din cauza diferenței de vârstă de 45 de ani. Piero Ferrari a menționat, în cadrul unui interviu pentru DIGI 24, că partenera sa și-a asumat anumite riscuri, atunci când a acceptat să devină soția lui.

80th Venice Film Festival
Red Carpet of the movie -Ferrari-
Venice, Italy80th Venice Film Festival
Red Carpet of the movie -Ferrari-
Venice, Italy

Cum comentează Piero Ferrari diferența de vârstă de 45 de ani, dintre el și Romina Gingașu

Deși între ei există o considerabilă diferență de vârstă, Romina Gingașu și Piero Ferrari au reușit să-și construiască o relație solidă. După spusele lui Piero Ferrari, ceea ce i-a apropiat a fost caracterul lor similar, definit de inteligență, pasiune pentru viață și ambiție. Ferrari e de părere că Romina Gingașu și-a asumat o serie de riscuri, atunci când a decis să-și schimbe viața și să devină soția lui. Afaceristul mărturisește că, între el și Romina, există o conexiune puternică atât la nivel intelectual, cât și emoțional, de aceea diferența de vârstă nu este un impediment.

Citește și: Ce avere uriașă are Romina Gingașu, românca măritată cu Piero Ferrari: „Negociez intens prețurile și…’. Câte proprietăți deține în străinătate

Citește și: Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, despre viața cu un miliardar: „E foarte atent cu cheltuielile’

Citește și: Romina Gingașu, viață de lux alături de Piero Ferrari. Cu ce se ocupă acum soția miliardarului și cu ce vedete internaționale se afișează

Îmi oferă foarte multă energie, pentru că Romina are multă energie, și a demonstrat asta în viață. A făcut o alegere, și-a schimbat viața. Și cu multă energie, și-a asumat riscuri, desigur. E o diferență de vârstă între noi, dar asta nu contează. Ne înțelegem unul pe altul. Ea este inginer, și poate de-aia ne înțelegem așa bine.„, a mărturisit Piero Ferrari despre relația cu Romina Gingașu, pentru DIGI 24.

Cum a început povestea de iubire dintre Pierro Ferrari și Romina Gingașu

Romina Gingașu era deja o femeie de afaceri realizată, atunci când a făcut cunoștință, pentru prima dată, cu Piero Ferrari, deținătorul celebrului imperiu de automobile. Romina voia, inițial, să-i vândă un avion lui Piero, însă acesta era mai degrabă interesat de persoana ei.

Eram acolo să aștept elicopterul și niște oameni au venit la mine, „O, domnule Ferrari, putem să facem o poză?'. Și Romina a spus că poate sunt o celebritate. Și a venit la mine. Mi-a dat cartea de vizită și apoi mi-a trimis mailuri încercând să-mi vândă un avion. Nu prea am răspuns imediat, dar apoi ne-am întâlnit la Monte Carlo, unde locuia.„”, a mai relatat Ferrari despre întâlnirea cu Romina, potrivit sursei citate.

Cum a testat-o miliardarul Piero Ferrari pe Romina Gingașu la prima lor întâlnire

Românca Romina Gingașu a devenit, în urmă cu doi ani, soția lui Piero Ferrari și se pare că se va număra printre moștenitorii imperiului Ferrari. Romina Gingașu (33) și fiul legendarului Enzo Ferrari (78) formează un cuplu de aproximativ 7 ani și au decis să-și unească destinele într-o ceremonie secretă.

Soția lui Piero Ferrari este din București, însă trăiește de ani buni la Monte Carlo, unde a lucrat pentru fabrica de avioane „Bombardier’, fiind absolventă a Academiei de Tehnică Militară. De altfel, așa l-a și cunoscut pe miliardar, prin prisma jobului său. Romina vindea avioane bogaților lumii și astfel a intrat în contact cu cel care i-a devenit soț. Insistența cu care a încercat să-i vândă un avion lui Piero l-a cucerit, cu siguranță pe miliardar, care a invitat-o la cină.

„Ne-am cunoscut la Monza, eram trimisă de Bombardier, vindeam avioane private. Am încercat 6 luni de zile să-i vând un avion și m-a refuzat. După multe refuzuri, m-a invitat la cină. La prima întâlnire mi-a făcut un test. Piero m-a întrebat ce părere am despre situația lui. Am răspuns sincer, iar după 7 ani suntem împreună. Am zis că banii aduc un confort și atât, în rest, suntem oameni’, a povestit Romin a pentru Digi FM.

FOTO: Hepta, Profimedia, Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton