Pilotul Johnny Herbert, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, la 10 ani de la accident: "Am auzit că stă la masa, la cină, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Pilotul Johnny Herbert a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, la 10 ani de la accidentul de schi în urma căruia a rămas paralizat. Deși s-a vehiculat, în culisele Formula 1, că Michael Schumacher poate sta la masă, la cină, fostul său coechipier, pilotul Johnny Herbert nu este convins că este așa. În lipsa unor informații oficiale privind starea de sănătate a lui Michael Schumacher, Johnny Herbert nu dă crezare zvonurilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă.

profimedia-0068551473profimedia-0068551473

Cum se simte Michael Schumacher la 10 ani de la accident

Fostul pilot de Formula 1, Johnny Herbert, a avansat un scenariu care a luat prin surprindere pe toată lumea, privind starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Herbert a precizat că este doar o ipoteză lansată de cei din Formula 1 şi că nu are informaţii de la familie.

„Aud informații doar la mâna a doua. Am auzit, de la cei din Formula 1, că stă la masa, la cină, dar nu știu dacă este adevărat. Nu pot decât să citesc printre rânduri. Nu am auzit prea multe de la familie și este de înțeles. Asta a fost întotdeauna o parte importantă pentru Michael și pentru familia lui, de a păstra totul privat, secret. Se întâmpla asta și în zilele lui de curse.

Nu simt că lucrurile au evoluat într-un asemenea mod încât să ne facă pe mulți dintre noi care l-au cunoscut sau pe mulți dintre fanii săi din întreaga lume să vrem să-l vedem. Le-ar plăcea să știe, tuturor ne-ar plăcea să știm că lucrurile merg înainte într-un mod pozitiv.

Dar pentru că nu avem nicio informație, putem doar să presupunem că nu se află încă într-o poziție în care există șanse de recuperare.

Se pare că nu s-au mișcat prea mult, poate chiar deloc. Presupun că familia așteaptă ca știința să vină cu ceva care, sperăm, să-l aducă înapoi pe Michael pe care l-am cunoscut cu toții', a spus Johnny Herbert pentru presa din Anglia, citează as.ro.

Citește și: Marius Elisei, atac către Oana Roman, după ce l-a numit narcisist: „Mi-a ascuns sarcina patru luni. M-a închis afară, m-a jignit din primele zile’

Citește și: Corina Caragea a ajuns pe patul de spital, în vacanța din Thailanda: „Chiar dacă nu prea arăt, sunt…'. Ce a pățit vedeta PRO TV

Ce avere are Michael Schumacher în prezent, la aproape 20 de ani de când a devenit miliardar

Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher, la 10 ani de la teribilul accident de schi, care a vorbit pe larg despre câştigurile septuplului campion mondial.

În 2005, Michael Schumacher ajungea la un miliard de dolari câştigaţi din sport. Între timp, după accidentul care i-a schimbat total viaţa, el a ajuns să aibă o avere de 780 de milioane de dolari.

Pe vremea când era pilot la Mercedes, Schumacher câştigă anual un salariu de 20 de milioane de dolari. În timpul carierei sale, el ar fi primit 10 milioane de dolari pe an de la sponsorul Shell, doar pentru a purta o şapcă branduită în public.

Printre domeniile pe care le deţine Michael Schumacher, se pot enumera cele de la lacul Geneva şi din Emiratele Arabe Unite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton