Pippa Middleton a născut al doilea copil! Ce nume are fetița

 Oana Pantazi
.

Pippa Middleton a născut pentru a doua oară! Sora Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, și soțul ei, James Matthews, mai au un băiețel, care în octombrie va împlini 3 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pippa Middleton a născut pentru a doua oară, la începutul acestei săptămâni, iar fiul ei Arthur Matthews are acum o surioară. Vestea a fost confirmată de o sursă apropiată familiei pentru publicația Hello!

Pippa-Middleton-a-nascut-a-doua-oara1Pippa-Middleton-a-nascut-a-doua-oara1

Pippa Middleton a născut o fetiță

Pippa Middleton a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe 15 martie 2021, în jurul orei 4.22. Micuța a cântărit la naștere 2 kg și 900 de grame și a primit numele de Grace Elizabeth Jane.

Primul prenume primit de micuța cuplului are o semnificație aparte, Elizabeth fiind atât numele purtat de către suverana Marii Britanii, cât și de Kate, Ducesa de Cambridge, de fiica ei, Charlotte, dar și de mama lor și bunica micuței, Carole.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut: „Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei: „Mi-e dor de timpul petrecut împreună'

Citește și: Imagini înfiorătoare! Laurette are mâinile și picioarele distruse după ce a fost bătută în camera de hotel: „Bine că nu am murit’

Citește și: Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri la un an de la divorț. În ce relații este fostul fotbalist cu ea și cu copiii

În ceea ce privește cel de-al doilea nume, Jane, acesta a fost ales, cu siguranță, în onoarea mamei lui James, soțul Pippei, cealaltă bunică a micuței venite pe lume la începutul acestei săptămâni.

Fiul Pippei Middleton împlinește 3 ani

Familia Pippei Middleton s-a mărit cu o fetiță, iar Charlotte, verișoara ei și fiica lui Kate, va avea în sfârșit și o parteneră de joacă, dat fiind că are doi frați, iar primul copil născut d emătușa ei a fost tot băiat.

Deși sunt extrem de rezervați în privința vieții lor personale, sora Ducesei de Cambridge preferând să nu își expună familia, Pippa a povestit, cu mai multe ocazii, despre Arthur, fiul ei și al lui James, care va împlini 3 ani în luna octombrie.

„Acum, când Artuhur are 11 luni și este mai mobil, am încercat să găsesc diverse activități pentru el. Era nevoie de mai mult decât plimbări prin parc cu căruciorul. Sala noastră locală de gimnastică pentru bebeluși a fost salvatoare. Este un spațiu mare plin de distracție, obiecte moi, mingi, leagăne, mini trambuline și multe altele care pot stimula și angaja bebelușii și copiii mici', mărturisea Pippa în 2019.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton