Piticu de la Simplu, tată pentru a doua oară. Ce sex are bebelușul

 Oana Pantazi
.

Piticu de la Simplu, pe numele său real Ionuț Dumitru, va deveni tată pentru a doua oară. Artistul le-a dat fanilor fericita veste și a dezvăluit și sexul celui de-al doilea copil al său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Piticu de la Simplu calcă pe urmele fostului său coleg de trupă, Smiley, urmând ca, la finalul lunii mai, să devină tată pentru a doua oară. El și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară.

Piticu-simplu-tata-a-doua-oara4Piticu-simplu-tata-a-doua-oara4

Piticu de la Simplu va deveni din nou tată de fată

La finele lunii mai, familia lui Ionuț Dumitru, alias Piticu de la Simplu, se va mări, soția sa urmând să aducă pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Ionuț și soția lui sunt căsătoriți din 2017 și au împreună o fetiță superbă, Dariana, în vârstă de 5 ani. Artistul a făcut marele anunț cu emoție, mărturisind că fiica lor este extrem de nerăbdătoare să-și cunoască surioara.

În luna mai, la sfârșitul lui mai (n.red. voi fi tată). Tocmai ieri am fost la consult cu soția și ne-a zâmbit mereu. O să am două fetițe, îi dai seama ce fericit o să fiu. Noi ne-am dorit foarte mult să facem o fetiță, mai mult și-a dorit Dariana, fetița noastră, are 5 ani acum.

Acum o pregătim să nu fie geloasă, vedem când se va întâmpla. Mămica este foarte bine, este mult mai bine decât la Dariana”, a declarat Ionuț Dumitru, zis și Piticu de la Simplu, la un post de televiziune.

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți: „Știu exact ce li se pare nedrept”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: „Am plâns împreună minute în șir”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce meserie a avut Mihai Gruia Sandu înainte să devină actor: „Am avut 4 la Purtare și am dat de șase ori la Teatru”

Citește și: Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor. Primele imagini și declarații: „Regret că am plecat'

Își dorește o familie mai mare

Ionuț Dumitru urmează să devină tată pentru a doua oară în scurt timp, însă artistul nu exclude posibilitatea de a avea, pe viitor, o familie și mai mare.

„Dacă Dumnezeu vrea să mai facem încă unul și încă unul, atunci mai facem', declara fostul membru al trupei Simplu.

Ionuț și soția lui s-au căsătorit în 2017, artistul găsindu-și fericirea în brațele Darianei, după o relație de câțiva ani cu Magda Pălimariu de la PRO TV:

„Începutul e mai greu, știți cum se spune. După aceea vin toate de la sine. A fost o zi cam grea până acum, dar Dumnezeu a fost cu noi. La început de zi a plouat foarte rău, am avut o ploie torențială, dar după aceea, ușor-ușor, a ieșit soarele', a povestit artistul despre ziua nunții cu Dariana, soția lui.

„La biserică au fost emoții. Amândoi am fost emoționați. El îmi spunea: „Ești bine, ești bine? Să nu plângi, da?'. De când am ajuns în fața bisericii am simțit, așa, fiori. E cel mai emoționant moment. Slujba este cel mai emoționant moment', a mărturisit și Dariana, în 2017.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton