Ce planuri are Florin Dumitrescu pentru primul Crăciun fără job în televiziune, după ce a plecat de la Chefi la cuțite: "Am ajuns la vârsta la care..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce planuri are Florin Dumitrescu pentru primul Crăciun fără job în televiziune. După ce a demisionat de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu va avea primul lui Crăciun fără job în televiziune. Fostul jurat de la Chefi la cuțite a vorbit în această perioadă despre familie și despre ce își dorește să primească de la Moș Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chef Florin Dumitrescu și-a dat demisia de la Chefi la cuțite în urmă cu câteva luni, dar nu pare să regrete deloc gestul. Bucătarul abia așteaptp să se bucure de liniștea Sărbătorilor de iarnă și mai ales de seara de Crăciun, alături de familie. Pentru chef Florin Dumitrescu este primul Crăciun fără un job în televiziune. Iată ce planuri are Florin Dumitrescu pentru această perioadă.

florin-dumitrescu-wikipedia-1florin-dumitrescu-wikipedia-1

Ce planuri are Florin Dumitrescu pentru primul Crăciun fără job în televiziune

Chef Florin Dumitrescu e apreciat de mulți ca fiind unul dintre cei mai cool bucătari din România, iar el a dezvăluit că nu renunță niciodată la accesoriile lui preferate, „ceas, brățări subțiri primite cadou, ghiozdan'. El a dezvăluit și care sunt obiectivele sale pentru 2024.

Citește și: Florin Ristei, primele declarații după zvonurile despărțirii de Naomi Hedman: „Poate…'. Artista a șters toate pozele cu el din mediul online

Citește și: „Cum că eu m-am simțit umilită…'. Scandalul continuă după despărțirea dintre Alex Bodi și Ema Uta. Ce spune fosta iubită a bărbatului cu care vedeta s-a sărutat în club

„Am ajuns la vârsta la care ar trebui să prioritizez propria persoană pentru a putea cât mai aproape de cei dragi. Așa că în primul rând familia și educația fetelor, să fiu prezent în viața lor și implicat activ în educația lor', a spus Florin Dumitrescu cu sinceritate.

De ce nu a putut ține postul Crăciunului Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a spus internauților n-a apucat să țină Postul Crăciunului deoarece fiindcă a fost implicat în multe proiecte și a trebuit să guste din mâncare.

„Nu am avut nici o șansă să țin acest post. Am avut un proiect de restaurant unde a trebuit să gust ce am făcut. (…) Sunt credincios și mi se pare important să crezi. E alegerea fiecăruia în ce crede, dar trebuie să crezi în ceva. Chiar și ateii cred în ceva. Eu cred în credința mea și merg la biserică, dar nu am obligat pe nimeni să facă vreodată ce fac eu, sau să creadă în ce cred eu. Cred în Dumnezeu, cred în Moș Crăciun și cred într-o singură dragoste adevărată pe durata vieții unui om', a spus Florin Dumitrescu pentru fanii lui.

Mesajul impresionant al lui Florin Dumitrescu pentru soția sa

Florin Dumitrescu e atent și când vine vorba de dragoste. În urmă cu câteva zile a postat un mesaj emoționant dedicat soției sale.

„Liniștea, pacea și zâmbetul sunt cele mai însemnate declarații de dragoste. Mângâierea ei este ca untul în mâncare, ca sarea în bucate, ca gheața în pahar. Tu ești completarea mea. Sunt săvârșit și gata de orice cu tine lângă mine!', au fost cuvintele lui Dumitrescu.

FOTO: FAcebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton