Plușica de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația dintre ea și Culiță Sterp: "M-a surprins când s-a căsătorit..."

 Dumitrache Laura
.

Plușica de la Puterea Dragostei a vorbit recent despre relația de iubire pe care a avut-o cu artistul Culiță Sterp. În urmă cu câțiva ani, cei doi au avut o relație care a durat trei ani. Fosta concurentă a mărturisit că a fost șocată când a aflat că artistul s-a căsătorit, deoarece acestuia îi plăcea să se distreze și să petreacă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Plușica de la Puterea dragostei, pe numele său real, Raluca Marina, a fost invitată în emisiunea Bărbați vs Femei',  prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu. Șatena a vorbit despre fostul ei iubit, artistul Culiță Sterp, cu care a avut o relație de 3 ani.

plusica si culita sterpplusica si culita sterp

Plușica a devenit cunoscută după ce a participat la Puterea Dragostei, iar în trecut a fost asociată cu artistul Culiță Sterp. Cu toate astea, nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat între ei,. Ei bine, bruneta a vorbit recent despre relația pe care a avut alături de îndrăgitul cântăreț.

Citește și: O mai ții minte pe Plușica de la Puterea Dragostei? A ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit 13 kg în 4 luni!

Citește și:Plușica de la Puterea Dragostei e de nerecunoscut, după ce a slăbit enorm. Cum arată acum

Citește și:Puya și Sișu au răbufnit după ce Dana Marijuana i-a acuzat că nu au plătit-o când a cântat cu ei, în trupa La Familia: „Nu știa să scrie nicio piesă. Ne-am sacrificat ca ea să devină cunoscută”

Citește și:America Express 2 noiembrie – Iulia Albu și Mike, în pericol de eliminare, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă: „Suntem loviți în toate aripile, din toate părțile'

Plușica de la Puterea Dragostei a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu artistul Culiță Sterp

Raluca Marina sau Plușica de la Puterea Dragostei a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artistul Culiță Sterp. Fosta concurentă a vorbit despre fostul ei iubit cu care a avut o relație de trei ani. Plușica a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de cântăreț și recunoaște că a fost șocată când a aflat că s-a căsătorit.

Nu o pot numi relație. A fost o perioadă în care noi ne-am cunoscut, nu am fost compatibili, clar, și a mers fiecare pe drumul lui.Noi am fost în cunoaștere. M-a surprins Culiță când s-a căsătorit, pentru că îl știam un băiat căruia îi place distracția. Nu știu dacă am ajuns să fiu îndrăgostită de el, pentru că nu am trecut de perioada de cunoaștere. Niciunul nu a simțit să meargă mai departe.', a declarat Raluca Marina.

Plușica a slăbit 20 de kilograme

Raluca Marina a participat la Puterea dragostei și a primit porecla de Plușica de la colegii din emisiune. Tânăra s-a luptat multi ani cu kilogramele în plus, motiv pentru care a luat o decizie care i-a schimbat viața. Plușica a slăbit foarte mult,mai exact 20 de kilograme, iar acum arată extrem de bine. Mai mult, fosta concurentă de la Puterea Dragostei se simte foarte bine în pielea ei.

'La Puterea dragostei aveam 65 de kilograme, iar acum am 50. Sub 50 e prea puțin, 50 e minunat.Toată lumea îmi spunea că sunt plinuță, dar eu mă simțeam bine. Aveam și momente când ascultam de gura lumii și mă simțeam mai complexată, dar asta a venit natural. Nu mi-am stabilit o zi în care să încep dieta sau ceva. Totul a venit de la sine, deja în 3-4 luni se vedea diferența. Acum este deja o diferență majoră, lumea nu mă mai recunoaște. Dacă cineva mă recunoaște este după ochi sau zâmbet.'a precizat Raluca Marina, în emisiunea „Bărbați vs Femei'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton