Cum arată Plușica de la Puterea Dragostei după ce și-a pus silicoane: "Dureri, usturimi, nu pot să fac nimic"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Plușica de la Puterea Dragostei, după ce și-a pus silicoane. Raluca Marina, alias Plușica, de la Puterea Dragostei a fermecat pe mulți cu decolteul pe care îl afișa cu îndrăzneală. Recent, a luat o decizie radicală, de a-și mări sânii cu silicon, pentru a avea forme și mai apetisante. Din păcate, Plușica se confruntă cu mari dureri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Marina de la Puterea Dragostei este foarte atentă cu look-ul ei, iar de când a apărut la TV, vrea să arate cât mai bine. După ce a slăbit 13 kilograme și a ajuns la silueta dorită, Plușica a decis să-și mărească sânii cu ajutorul implanturilor cu silicon. Vedeta a documentat întreaga experiență pe contul de TikTok, unde a mărturisit fanilor că după intervenția are dureri mari.

plusi1-1plusi1-1

Cum arată Plușica de la Puterea Dragostei, după ce și-a pus silicoane

Raluca Marina de la Puterea Dragostei este foarte atentă la imagine, după ce a apărut pe micile ecrane. Vedeta a făcut ravagii cu decolteul ei, însă după ce a slăbit 13 kilograme, a observat că și bustul s-a micșorat. De aceea, Plușica a apelat imediat la un medic estetician pentru o intervenție de mărire a sânilor cu ajutorul implanturilor cu silicon. Din păcate, deși au trecut deja câteva zile de la intervenție, Plușica încă are dureri.

Citește și: Damian Drăghici, despre prietenia cu Joe Cocker: „Am avut 126 de concerte cu el. Erau şi câte 120.000 de oameni în faţa scenei

Citește și: Adelina Pestrițu, după ce s-a zvonit că este însărcinată a doua oară: „Abia îl așteptăm

Citește și: Cum au depășit Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile din căsnicie: „El e mai coleric, el se ceartă cu mine

'Durerile încă persistă. Cred că fac parte dintre persoanele alea mai nefericite care au dureri, usturimi. Nu prea pot să fac nimic, pot doar să stau în pat. Nu pot să vorbesc, decât foarte greu și trebuie să mă controlez, să nu vorbes prea repede, prea tare. Nu pot nici să râd.

Aseară am tușit, îmi venea să tușesc… Am crezut că e sfârșitul lumii. E cel mai neplăcut lucru. Am zis că nu se poate așa ceva, a fost foarte urât. Dar măcar mă pot odihni, cât timp dorm, totul este ok. Dacă îmi iau calmantele, sunt ok. Totuși, per total, sunt mulțumită și sunt sigură că această perioadă va trece', spune, pe conturile ei de socializare, Plușica de la Puterea Dragostei, potrivit Fanatik.ro.

Plușica abia așteaptă să vadă rezultatul operației de mărire a bustului

Plușica de la Puterea Dragostei a împărtășit fanilor de pe social-media cum se simte după operația de mărire a bustului. Chiar și la 3 zile de la operație, vedeta nu se simte tocmai bine, însă este convinsă că a meritat efortul.

'Este cam la fel ca ziua trecută, sunt în a treia zi de la operație. Adică, încă simt durerea, mâine mă duc la control. Abia aștept să vă d ce îmi spune domnul doctor.

Și poate reușesc să le văd și eu mai bine (noua pereche de sâni, n. red.). Dar, oricum, credeți-mă, merită, garantez că merită, această operație. Chiar dacă este cu dureri', spune Plușica de la Puterea Dragostei.

Ce dietă a urmat Plușica de la Puterea Dragostei pentru a slăbi 13 kilograme

După ce a participat la show-ul „Puterea Dragostei”, unde i s-a pus porecla „Plușica”, din cauza formelor ei voluptoase, concurenta s-a ambiționat și a slăbit 13 kilograme. În luna octombrie, Raluca Marina a postat o fotografie în care este îmbrăcată într-un compleu sport de culoare albastru deschis, iar tăietura pantalonilor îi dezvăluie picioarele svelte, așa cum fanii emisiunii Puterea Dragostei nu au văzut-o niciodată.

Raluca Marina le-a mărturisit curioșilor că are 1,60 înălțime și 50 de kilograme în momentul de față, după ce a slăbit 13 kilograme. Astfel, porecla Plușica nu-și prea mai are rostul în ceea ce o privește, au glumit fanii ei de pe Instagram.

„Mancati de cate ori va e foame, doar aveti grija la cantitate si la ce mancati. Eu nu prea sunt un exemplu! Nu am procedat prea bine ca am continuat sa mananc mancare nesanatoasa. Nu am renuntat nici la dulciuri, nici la pizza sau junk food. Eu nici nu mai mancam seara. Atunci cand m-am apucat de slabit nu mai mancam seara, iar eu paine oricum nu mananc.

Am primit intrebari cu ce pastile am luat, dar eu nu vreau sa vi le recomand pentru ca nu stiu ce e bun pentru voi, nu sunt doctor. Legat de sport! Nu am facut sport, nu sunt genul! Dar sunt sigura ca m-ar fi ajutat si mai mult! Am slabit in jur de 13 kilograme in patru luni. Aveam undeva la 64, acum am 50, a spus Plușica, pe contul ei de Instagram.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton