Poliția a deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, după ce Laura Lavric ar fi pălmuit un muzicant, la o nuntă din Iași. Cântăreața se apără: "Cred că vrea să mă facă de bani. Dacă îl băteam, de ce...?"

.

Poliția a deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe, după ce Laura Lavric l-ar fi pălmuit pe un tânăr muzicant, în timpul unei nunți care a avut loc recent în Iași. Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 78 de ani, susține că respectivul a fost „obraznic”, dar nu l-a pălmuit, ci doar atins de obraz și crede că acesta urmărește să „o facă de bani”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Laura Lavric spune că tânărul i-a adresat injurii, moment în care s-a enervat foarte tare și l-a prins de obraz. Interpreta de muzică ușoară crede că bărbatul vrea să obțină bani de pe urma ei și exagerează când susține că l-a lovit. Laura Lavric ironizează situația și se întreabă de ce tânărul nu este la spital, dacă tot susține că ea l-a bătut.

78502428_915142705546811_3804452936688336896_n-178502428_915142705546811_3804452936688336896_n-1

Ce spune Laura Lavric, după ce muzicantul pe care l-ar fi pălmuit i-a făcut plângere penală

Potrivit Laurei Lavric, incidentul a avut loc sâmbătă, când a fost invitată să cânte alături de formația din care face parte și tânărul care i-a făcut plângerea penală.

Artista ar fi ajuns în jurul orei 22:30, după care a început spectacolul în fața invitaților. Atunci, atmosfera era întreținută de cântărețul local. După încheierea momentului artistic, Laura Lavric s-a fotografiat cu mirii, după care a fost abordată de Iulian Cosmin M. Deși au avut o conversație aprinsă, aceasta spune că nu l-a pălmuit, ci doar l-a prins de obraz.

„Feciorul zice că nu se poate aşa ceva. El ne-a zis mie şi fiului meu să ne fie ruşine. Eu am vrut să vorbesc cu el să văd ce îmi spune, iar el mi-a spus „Du-te dr******i!'. Atunci am luat foc. L-am prins aşa de obraz, dar nu l-am lovit. El poate să mă dea în judecată cât vrea, că nu îmi va face nimic, dar mai ştii cum e în ţara asta, că de multe ori dreptatea se face şi cu minciună. Cred că vrea să mă facă de bani, dar bani de la mine nu va vedea. Păi dacă eu îi dădeam una, nu îi ţâşnea sângele? Păi ca să mă dea în judecată trebuie să aibă certificat medico-legal', a spus Laura Lavric pentru Spynews.

Artista s-a consultat cu un avocat și spune că și colegii lui Iulian Cosmin M au afirmat că acesta este mai „arogant'.

„Dacă îl băteam, de ce a mai cântat şi duminică, a doua zi? Nu trebuia să fie la spital? Crede-mă, nu are nici măcar o zgârietură. Mi-au spus şi colegii lui din formaţie, că el e mai arogant, mai obraznic aşa, poate e băiat de părinţi de bani gata', a mai spus artista.

Citește și: Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit: ‘Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu’

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită, reținuți de Poliția de Frontieră înainte de a urca în avionul spre Mykonos: „A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Eu i-am spus c-o scot prin geam'. De la ce a pornit incidentul

Artistul care susține că a fost bătut de Laura Lavric are și el partea lui de adevăr

La rândul lui, Iulian Cosmin, și-a expus punctul de vedere și a povestit de unde ar fi pornit conflictul. Bărbatul spune că el cânta când a ajuns Laura Lavric și a trimis pe cineva să îi aranjeze microfonul. Artistul a precizat că el nu a schimbat nicio vorbă cu cântăreața și că aceasta l-a lovit din senin, în timp ce el cânta.

„Eu nu am schimbat nicio vorbă cu dumneai în seara aceea. Eu am vorbit doar cu domnul pe care l-a trimis să instaleze microfonul și atât. Nu știu care a fost motivul, că și mirii au rugat-o să aștepte, dar nu a fost de acord. A intrat, eu am înțeles până la urmă situația, am lăsat de la mine, m-am oprit eu și am lăsat-o să își facă programul. (…) Am lăsat o pauză de vreo cinci minute, ei au făcut niște poze prin sală, eu nu am vorbit nimic cu ea, ca ulterior, după pauză să încep și eu programul. Înainte să plece, dumneai a venit până la mine, eu cântam, eram concentrat', a afirmat Iulian Cosmin la Antena Stars.

„Mi-a zis cum am avut tupeu să mă iau de Victor. Eu nu i-am oferit niciun răspuns, pentru că eu cântam și nu pot vorbi în timp ce cânt. I-am făcut un simplu semn cu mâna, prin care să înțeleagă că nu pot să răspund și sunt concentrat. (…) Ulterior ea mi-a zis răspicat că sunt un nesimțit și m-a lovit cu palma peste față', a completat el.

Artistul susține că Laura Lavric a continuat să îl jignească în fața mirilor și a invitaților acestora.

„Un gest foarte urât la vârsta dumneai. Am înțeles de la miri că ea, ieșind afară după ce m-a lovit cu palma peste față, mirii o așteptau afară, le-a recunoscut mirilor. În continuare m-a înjosit, m-a jignit și a adus vorbe la adresa mea', a mai spus el.

Poliţiştii au declanşat cercetări în acest caz şi au deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

'Poliţia Oraşului Hârlău a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 24 ani, despre faptul că în seara zilei de 20 iulie, în timp ce presta un program artistic la un eveniment pe raza oraşului Hârlău, ar fi fost agresat fizic, de o femeie. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe', au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton