Povestea de dragoste cu năbădăi dintre Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu. Au fost căsătoriți 21 de ani, s-au despărțit cu scandal și de atunci nu-și mai vorbesc

.

Povestea de dragoste dintre Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu. În 2012, după mai bine de două decenii de mariaj cei doi actori au divorțat, iar de atunci nu-și mai vorbesc. Începuturile relației lor sunt demne de un film romantic, însă finalul a fost unul dureros și dezamăgitor.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cea de-a treia soție a lui Florin Zamfirescu a fost Cătălina Mustaţă. S-au cunoscut pe vremea când ea era studentă la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar el îi era profesor. În acea perioadă, actrița nici nu împlinise 24 de ani, iar el avea 42. Au decis să facă pasul cel mare pe 27 iulie 1991, iar în iunie 2012 s-au despărțit. Chiar actorul dezvăluia, într-un interviu, că primii 5 ani de căsnicie cu Cătălina Mustață au fost de vis și chiar și următorii cinci, însă ultimii 10…

catalina-mustatacatalina-mustata

Povestea de dragoste dintre Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu

Povestea lor de dragoste a început pe vremea când ea era studentă și el profesor, iar diferența de 18 ani dintre ei nu a fost un impediment. Când a intrat în anul 4, Cătălina Mustață a primit cererea în căsătorie, povestea lor de dragoste fiind apoi pecetluită de certificatul de căsătorie. Au urmat niște ani frumoși, însă ultimul deceniu a fost unul greu pentru amândoi. În cele din urmă, în 2012 cei doi actori s-au despărțit. Actorul mărturisea ulterior că a suferit în urma divorțului și că nu se gândea că va rămâne singur la 62 de ani. Cererea de divorț a fost înaintată de Cătălina Mustață, atât din cauza certurilor repetate, cât și, spunea ea, din cauza infidelității soțului ei.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Daciana Toma, soția lui Florin Zamfirescu. Sunt căsătoriți de 10 ani

Citește și: Cătălina Mustață a ridicat un gard de 2 metri ca să nu-l mai vadă pe Florin Zamfirescu, după divorț:'E un om ranchiunos'

„Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Şi i-am spus: să ştii că e diferenţă între să devii’ şi ‘să parvii’. Trebuie să munceşti, să rabzi, să suporţi', a mărturisit Florin Zamfirescu.

Ulterior, actorul a venit cu acuze și mai grave la adresa fostei soții după ce a suferit un preinfarct.

„Eu am lăsat loc de ‘Bună ziua!’, ea nu. Ce relație să mai am cu ea, dacă nici la salut nu răspunde? Îl știu pe soțul Cătălinei, l-am cunoscut personal, este un băiat de toată isprava. Ea însă este o canalie. Sub aspect de domnișoară frumoasă, simpatică și manierată, ea nu e deloc așa. Este prietenă cu paharul, motiv pentru care noi ne-am și despărțit. Ea tot așa a și rămas. Îi plăcea să consume alcool și să facă atât de urât cum n-a crezut nimeni că o femeie poate să facă', a declarat actorul într-un interviu acordat impact.ro.

Ce spune Cătălina Mustață la 12 ani de la divorțul de Florin Zamfirescu

Cătălina Mustață a trecut printr-un divorț dureros și intens mediatizat de actorul Florin Zamfirescu. Actrița spune că trăit momente groaznice în acea perioadă, însă soarta i-a zâmbit, apoi, într-o manieră nebănuită. Ulterior, Cătălina Mustață și-a refăcut viața alături de Mihai Avram și simte că, în sfârșit, a găsit un om care o înțelege și care îi împărtășește pasiunile. Deși aproape își pierduse speranța în existența unui suflet pereche, Cătălina Mustață avea să-l întâlnească pe Mihai Avram, bărbatul care i-a oferit dragostea și înțelegerea de care a avea nevoie. Actrița și actualul partener s-au căsătorit în Texas, SUA, departe de ochii presei… Dar momentele grele ale despărțirii de Florin Zamfirescu nu au fost uitate.

Divorțul în sine a fost nedrept de urât după 21 de ani de căsnicie. Mult timp am fost hărțuită de asa-zisa presă numită de scandal, cu care am avut o singură reușită. Am dat în judecată o publicație pentru minciunile sfruntate și pentru bazaconiile inventate pe seama mea. Am câștigat procesul. Paparazzii și-au pierdut un an și jumătate din timp să mă urmărească și să-și câștige existența pe seama altora.

Cred că au avut mari dezamăgiri secondându-mă în drumurile mele spre repetiții pentru că da, în perioada imediat următoare divorțului am primit propuneri să joc în multe locuri. Am scos premieră după premieră. Dumnezeul nostru spiritual oferă adesea compensații nedreptăților voluntare sau involuntare.' a declarat Cătălina Mustață, pentru Unica.ro.

După trei căsnicii ratate, și actorul și-a găsut sufletul-pereche în persoana Dacianei Toma, medic de profesie.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton