Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. S-a îndrăgostit de ea când artista era minoră: "A fost alungată de părinții mei!"

 Dumba Gabriela
.

Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Anna Lesko a fost una dintre marile iubiri ale lui Irinel Columbeanu. Avea doar 17 ani când tânărul Columbeanu, în vârstă de 39 de ani, s-a îndrăgostit de ea, spre dezaprobarea părinților lui. Cu toate astea, Irinel a trecut peste cuvântul tatălui său și a menținut timp de opt ani relația cu Anna Lesko, finalizată însă cu evacuarea acesteia din vila de la Izvorani. La cererea lui Columbeanu senior.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Anna Lesko s-a născut în Chișinău, Republica Moldova – la acea dată parte a Uniunii Sovietice – având origini ruso-ucrainiene. La vârsta de 17 ani s-a hotărât să se mute în România pentru a urma o carieră muzicală și tot atunci l-a cunoscut și pe Irinel Columbeanu, alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de 8 ani.

4565445654

Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Irinel și Anna s-au cunoscut în anul 1996, pe când artista era dansatoare într-o trupă de balet și avea doar 17 ani.

Irinel Columbeanu a iubit-o foarte mult pe Anna Lesko, dar nu a putut trece peste cuvântul părinților săi. Timp de opt ani a luptat cu aceștia, pentru a fi cu artista din Chișinău, însă a cedat în cele din urmă.

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus: „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”. Așa s-a terminat relația noastră', a declarat Irinel Columbeanu acum ceva timp, pentru Impact.

„Relația mea cu Irinel a fost una de o factură specială. Numai eu și cu el o știm. Pentru cei care caută senzaționalul, le voi spune că nu ne-am certat și am rămas prieteni, spunea Anna Lesko acum ceva timp.

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Cosmin Stan. Prezentatorul de la PRO TV are o familie minunată

Citește și: Cosmin Stanciu, adevărul despre cearta dintre Zanni și Ana Porgras, de la Survivor: „A avut probleme cu…'

Citește și: Cât de greu i-a fost lui Tudor Aaron Istodor să iasă din umbra părinților săi, Maia Morgenstern și Claudiu Istodor. Ce relație are cu surorile lui: „Nu sunt destul de prezent pe cât ar trebui în viața lor…’ / EXCLUSIV

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare', mai spunea Anna Lesko.

Irinel Columbeanu a pierdut toate amintirile de la Anna Lesko

Anna Lesko i-a oferit lui Irinel Columbeanu, pe parcursul relației lor, un tablou pictat chiar de ea, iar afaceristul l-a păstrat în vila de la Izvorani.

De curând, Irinel Columbeanu și-a încercat și talentul în ale scrisului și a devenit autorul primei sale cărți din trilogia „Istoriile unui vehement – Ipocrația'. Cartea a fost lansată în luna decembrie a anului trecut și este un volum în care a făcut mai multe dezvăluiri.

Columbeanu a povestit că tabloul primit de la Lesko ar fi ars în incendiul care i-a devastat vila, în 2020.

'Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc”. „Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea „Ard în flăcări”! Și așa a și fost!', a spus Columbeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton