Povestea de dragoste dintre Mircea și Mihaela Geoană: "În 20 de minute, m-a cucerit". Erau studenți când s-au cunoscut

 Oana Pantazi
.

Povestea de dragoste dintre Mircea și Mihaela Geoană. El este politician, iar ea arhitectă și personalitate cunoscută pentru implicarea socială și au o familie frumoasă, care a devenit completă odată cu venirea pe lume a acelor doi copii. Și-au fost alături mereu și la bine, și la greu, depășind împreună toate obstacolele. S-au cunoscut în studenție și de atunci sunt nedespărțiți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Fostul secretar general adjunct al NATO și actual candidat la Președinție și soția lui au o poveste de dragoste emoționantă. Mircea și Mihaela Geoană s-au cunoscut în studenție, iar el i-a atras atenția din prima clipă. Chiar dacă spune că nu a fost dragoste la prima vedere, Mihaela Geoană s-a lăsat cucerită de tânărul timid, în care ulterior a descoperit calități alese.

mihaela-geoana-11mihaela-geoana-11

Povestea de dragoste dintre Mircea și Mihaela Geoană

Cei doi s-au cunoscut în studenție, pe o pârtie de schi. Mircea Geoană povestea, cu umor, că nu și-a dat seama nici până în ziua de azi ce a găsit la el Mihaela, dat fiind că, atunci când s-au întâlnit, el purta un costum de schi de împrumut, foarte mare, și era și timorat… Iată cum a reușit Mircea Geoană să-i fure inima celei care avea să-i devină soție!

„În 20 de minute, Mircea m-a cucerit. Era un băiat isteț, cultivat, făcea sport. Prima oară ne-am cunoscut pe pârtie, la un telescaun. M-a invitat imediat seara la discotecă”, a povestit Mihaela Geoană la WOWbiz, cu ceva timp în urmă.

Citește și: Dan Bălan, surprins în ipostaze romantice cu iubita, pe străzile din Budapesta. Cum arată tânăra care i-a furat inima cântărețului

Citește și: Aida Parascan, devastată de moartea fulgerătoare a tatălui celor trei copii ai săi: „Nu știam absolut nimic de problemele lui. Făcea sport, mergea cu bicicleta la muncă, nu se aștepta nimeni. A fost tragic!'

Mircea Geoană a dezvăluit că s-a simțit intimidat de Mihaela, a cărei frumusețe l-a atras din prima clipă.

„Mi s-a părut foarte frumoasă, foarte elegantă și eram putin timorat. Eu aveam un echipament de schi de imprumut cu 3 numere mai mari. Ce-o fi găsit la mine nici azi nu m-am lămurit”, a completat Mircea Geoana.

Mihaela Geonă: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Soția lui Mircea Geoană a mărturisit însă că nu a fost un coup de foudre și că nu s-a îndrăgostit la prima vedere, nefiind atrasă de ceva anume la el, la început. Ceva a făcut-o însă să nu-i refuze invitația și astfel a început povestea lor de dragoste.

„Nu am fost „Wow! El e acela!”. Nu a fost dragoste la prima vedere, nu am fost şocată de ceva. M-a impresionat totuşi că era foarte inteligent şi bine-crescut. Ştiu că m-a întrebat prietena mea cea mai bună, când m-am întors de la schi: „Cum a fost? Cum e? E frumos?”. „Nu ştiu, nu e nici frumos, nici urât, nu e nici aşa, nici altfel. E înalt, blond cu ochii albaştri, şi deştept”. Mai târziu, când s-a mai maturizat, mi s-a părut că e şi mai bine. Mie mereu mi-au plăcut bărbaţii mai maturi”, a povestit Mihaela Geoană într-un interviu pentru Adevărul.

Mihaela Geoană a mărturisit că, în primul rând, la soțul ei a atras-o inteligența, iar cele 20 de minute în care au mers împreună în telescaun aveau să-i schimbe viața.

„M-a cucerit cu inteligenţa. Şi cu faptul că era bine crescut, nu era agresiv. Mircea era într-un grup de cunoscuţi, schiam împreună, am schiat cu toţii. Am nimerit în telescaun împreună, dura douăzeci de minute drumul cu telescaunul, şi am stat de vorbă”, a adăugat ea.

Hazardul i-a adus împreună

Mihaela Geoană avea 22 de ani când s-a căsătorit cu Mircea Geoană, după o relație de 2 ani și o logodnă de 6 luni. Și totul s-a datorat unei întâlniri absolut întâmplătoare, la munte. Soția lui Mircea Geoană spune că nu a fost un gest premeditat din partea lui, ci, pur și simplu, hazardul i-a adus împreună.

„Cred că a fost hazard. Eu una nu am căutat-o (râde). Mi s-a părut foarte isteţ, el era începător, eu schiam foarte bine. El avea şi o costumaţie de împrumut, pantaloni maro, geacă verde, era un dezastru! Nu m-a atras cu costumul de schi sau cu tehnica. Apoi am ieşit toţi în discotecă, la Hotel Predeal, apoi m-a sunat când am ajuns în Bucureşti.

Am tot ieşit, până când încet-încet… ne-am împrietenit. Am fost doi ani prieteni, şase luni logodnici şi ne-am căsătorit. Totul corect, aşa. Eu aveam 22 de ani când m-am măritat. Eram foarte tânără, totuşi. Deci, mi-a plăcut că era educat, inteligent şi liniştit”, a mai spus ea pentru Adevărul.

Mihaela Geoană a mărturisit că, ulterior, fiecare etapă din viața lor a întărit și mai mult legătura specială dintre ei.

„Cred că a fost o potrivire foarte bună de la inceput, care a crescut. Am avut primul copil dupa 8 ani de căsătorie, la 2 ani a apărut al doilea copil. Fiecare etapă parcă a întărit și mai mult legătura noastră”, a spus soția lui Mircea Geoană la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton