Povestea de viață sfâșietoare a lui Ionuț Stoican, prietenul Andrei și al lui Dorian Popa: ”Mi-a dislocat mâinile, mi-a smuls părul din cap, m-a ars cu fierul de călcat și apă opărită” / S-a născut din incest, iar bunicul îi este tată

 Calin Maria Bianca
.

Povestea de viață sfâșietoare a lui Ionuț Stoican, prietenul Andrei și al lui Dorian Popa. Mama biologică l-a dat afară din casă în pielea goală și l-a amenințat cu moartea, apoi că se va sinucide. Ionuț Stoican este un tânăr visător de 21 de ani, pe care greutățile și încercările mamei sale de a-l ucide nu l-au doborât, însă copilăria sa a fost puternic marcată de bătăile crunte primite și chinurile groaznice prin care a trecut. Acum, este în echipa de producție la emisiunile galelor RXF și totodată în anul al treilea la Jurnalism, visând la o carieră în televiziune, în ciuda trecutului cutremurător!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Stoican are planuri mărețe de viitor și luptă să ajungă acolo unde își dorește, însă la doar 21 de ani ascunde în spate o poveste de viață tulburătoare, pe care a făcut-o publică, însă nu din milă, ci pentru a fi un exemplu pentru alte persoane. Pentru ca cei care trec prin ceea ce a trecut el să aibă curajul să spună și să nu mai trăiască în întuneric. Iubește viața de jurnalist, dar muzica îi este hobby de când era un copil, așa că a urcat pe scenă în repetate rânduri și a impresionat, cunoscând vedete precum Andra, Dorian Popa, iar lista poate continua.

7cd58fa6-38e9-4c9d-93b7-bbb8ef91ea257cd58fa6-38e9-4c9d-93b7-bbb8ef91ea25

Citește și: „Nu mi-a venit să cred, am avut o criză”. De ce s-au despărțit Alexandra Stan și Bogdan Stăruială de la Insula iubirii, după o relație de 4 ani

Citește și: Anamaria Prodan s-a acoperit cu aur de 24K: „Arăt la final rezultatul”. Imagini cu impresara din timpul tratamentului de înfrumusețare

Citește și: A înșelat-o sau nu Dinu Maxer pe Deea, în cei 17 ani de relație? „Nu o spun ca o mândrie, ci ca o realitate”

Citește și: Dana Roba trebuie să mai facă cel puțin 3 operații, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei: „Nu mai am cutia craniană, nu îmi simt nasul, în frunte am o gaură…'

Ionuț Stoican, prietenul Andrei și al lui Dorian Popa, maltratat și batjocorit de femeia care i-a dat viață

Ionuț Stoican a vrut ca povestea lui de viață să fie cunoscută pentru ca nimeni să nu mai ascundă violența domestică și abuzurile, arătând că viața poate merge înainte și se poate transforma în ceva frumos și mult visat. Cu o copilărie despre care vorbește cu greu și nu mulți ar fi făcut față, Ionuț a mărturisit cum mama lui l-a dat spre adopție, fiind norocul său. L-a adoptat o familie frumoasă, care-l iubea și făcea totul pentru binele lui.

Povestea mea de viață începe așa: m-am născut în Sinești, în apropiere de București, iar la vârsta de doi ani am fost dat spre adopție la o casă de copii din București. Ulterior, am fost transferat la casa de copii din Slobozia. După câteva zile, a venit mama mea adoptivă. Era în căutarea unui copil. Și, la un moment dat, m-a văzut, i-a plăcut de mine.

A semnat actele de adopție, m-a luat. Până la vârsta de șase ani am stat la familia respectivă, cu mama adoptivă. Totul a fost bine, frumos timp de patru ani, cât am stat acolo, la Slobozia, dar….

La un moment dat, în noiembrie, mama a primit un telefon și, apoi, o vizită neașteptată de la mama mea biologică. A vorbit cu mama și i-a spus că a făcut o mare greșeală și ar vrea să mă ia înapoi, pentru că mă iubește. Pentru mama și pentru familia mea a fost un șoc, pentru că am crescut atâția ani lângă ei, iar mama mea biologică nu a dat nici măcar un telefon, nici de ziua mea, nici să mă întrebe, măcar, ce mai fac. Era ciudat… Să vină după atâta timp! Îți pui niște semne de întrebare.

Totuși, viața frumoasă nu a fost pentru prea mult timp, asta pentru că femeia care i-a dat viață l-a vrut înapoi. Zis și făcut, fiindcă nimeni nu se putea opune. De aici, a început calvarul vieții lui Ionuț.

La un moment dat, s-a dus la Protecția Copilului, a vorbit acolo, iar răspunsul a fost că pot fi luat înapoi, pentru că nu eram înfiat, ci adoptat. Și, după vreo două-trei săptămâni, am fost luat. La începutul lui decembrie s-a întâmplat.', a povestit Ionuț pentru Cancan.

Ionuț Stoican: 'Mi-a spus că mă omoară și apoi se sinucide'

Mama biologică l-a terorizat după ce l-a luat de la mama adoptivă. I-a smuls părul din cap, l-a bătut crunt, i-a dislocat mâinile, iar apoi l-a dat afară din casă, în pielea goală, pe un ger crunt. L-a culcat pe podea, l-a ars cu fierul de călcat, l-a opărit cu apă clocotită, iar toate astea se întâmplau pe când Ionuț avea 6 ani.

Timp de o lună aveam să trăiesc un coșmar! Nici nu știu cum să-i zic, cel mai mare coșmar pe care îl poate trăi un copil. După două – trei zile a început totul. Mi-a dislocat mâinile, mi le-a rupt, pur și simplu. M-a bătut până mi le-a dislocat. Aveam să ajung și la spital, unde doctorii mi-au cusut mâinile. Am stat vreo săptămână până când medicii m-au pus pe picioare. Mi-a smuls părul din cap. Într-o parte a capului nu mai aveam deloc păr. A trebuit să-mi dea părinții mei cu usturoi, mult mai târziu, pentru a crește părul înapoi. Pe picioare m-a ars cu fierul de călcat, am și semne.

Eram bătut cu vătraiul acela de la sobă, mă ardea cu apă clocotită. Mă prindea în cuier, în gaica de la tricou, și mă lăsa acolo două-trei ore. La un moment dat, m-a pus să mă dezbrac în pielea goală și m-a obligat să alerg pe afară, câteva ture de vreun kilometru, și era o iarnă de aia geroasă… Am alergat așa, pentru că dacă nu o făceam, nu mă primea să dorm în casă. Și chiar dacă alergam, tot dormeam pe o podea, pentru că mereu îmi spunea că pentru mine nu este loc în pat.   

Într-o lună, cât am stat acolo, am mâncat de foarte puține ori. Am trecut prin toate astea. Fiecare zi a fost un calvar, până la sfârșitul lui decembrie, poate început de ianuarie. Atunci am sunat-o pe mama (n.r. mama adoptivă) și i-am spus că, dacă nu vine să mă ia, o să mă omoare! Mama biologică așa mi-a spus, că mă va omorî, apoi se va împușca!', dezvăluie Ionuț.

S-a născut din incest și bunicul îi este tată

Povestea de viață a lui Ionuț este cu atât mai tulburătoare de la frază la alta. Dacă nu erau suficiente bătăile și episoadele pline de cruzime prin care l-a făcut femeia care i-a dat viață să treacă, acesta a dezvăluit că s-a născut din incest. Mai concret, nu are un tată, iar bunicul este tatăl lui, de fapt.

Mama, când a auzit asta, a fost șocată! M-a luat înapoi la Slobozia. Mi-a povestit un moment, că aveam burta mare, dar nu pentru că aș fi mâncat, că eu eram slab, ci din cauza sucului gastric. Eram precum un copil din acela din Africa. Am intrat în casă și, mi-a spus mama, am mâncat opt sau nouă farfurii de pilaf!

Mama biologică a fost decăzută din drepturile părintești. Și am rămas la adevărata mea mamă. Am întrebat-o, la un moment dat, pe mama de tata. Dacă nu am și eu tată. Mi-a spus că eu nu am un tată normal, mi-a zis că sunt făcut prin incest! Bunicul meu îmi e și tată! Eram un copil, nu înțelegeam, și mama a încercat să-mi explice pe înțelesul meu. Aveam vreo 10 ani, asta am înțeles-o mai târziu, când am crescut. Mă doare, probabil, în momentul de față, că nu am un tată, pentru că un tată este baza familiei. La mine e ceva diferit.

Fac cunoscută povestea mea de viață nu pentru milă, ci pentru a-i încuraja pe alții și pentru a le arăta altora că poți să te ridici din orice și poți să faci absolut orice-ți dorește inima, atât timp cât ai o minte sănătoasă într-un corp sănătos.', a continuat Ionuț.

Ce sfat prețios i-a dat Stela Popescu

Ionuț a urcat pe scenă de la vârste fragede, însă a fost primit de toată lumea cu brațele deschise, iar asta nu pentru povestea lui de viață tulburătoare, ci pentru talentul de care a tot dat dovadă pe mai multe planuri. Totuși, imediat ce s-a aflat despre copilăria lui sfâșietoare, vedetele nu au putut să nu-i ofere un sfat și o vorbă bună.

'Ce m-a ajutat pe mine foarte mult? Am fost un copil lipicios. Și am rămas la fel. Am fost un copil care și-a văzut de drumul lui. Am avut tot felul de anturaje, am avut tot felul de prieteni, mi-a plăcut să stau lângă oameni, să citesc oamenii. Să văd ce pot învăța de la fiecare.

Muzica m-a ajutat pe mine foarte mult. Eu am făcut muzică de la 7-8 ani, muzică populară, cântam la bunici, la țară. Țin minte că mereu îmi spunea bunica să-i cânt. Am fost la Palatul Copiilor, am participat la multe concursuri naționale, am cântat și muzică ușoară, apoi am mers numai pe asta, unde mi-am făcut legături peste tot, cu toți artiștii. Chiar și în momentul de față leg prietenii cu foarte multe vedete.

Iar o altă pasiune a fost actoria. Și am început-o, iar primul meu premiu a fost de la Stela Popescu. Țin minte și acum, mi-a spus că am steaua mea în frunte și că totul o să meargă bine în viață. Și când am auzit asta, mi-a dat și mai multă putere. Pentru că întotdeauna oamenii au avut încredere în mine', rememorează tânărul de la RXF.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton