Power Couple 6 martie - Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați, iar Anamaria și Tudor Ionescu au fost salvați: „A fost alegerea corectă! Nu meritam să rămânem”

 Miniosu Alexandra
.

Power Couple 6 martie – Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați, iar Anamaria și Tudor Ionescu au fost salvați. Așadar, în ediția difuzată aseară la Antena 1, la Power Couple a avut loc o răsturnare de situație. Influencerița și chef-ul au părăsit competiția chiar înainte de etapa finală, dar deși și-ar mai fi dorit să rămână în concurs, au plecat cu zâmbetul pe buze. Iată ce au declarat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Power Couple 6 martie – Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați, iar Anamaria și Tudor Ionescu au fost salvați. Înainte de a se afla ce cuplu părăsește competiția înainte de ultima etapă, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, a anunțat că doar patru echipe vor ajunge sigur în marea finală. Aseară, „bătălia' s-a dat între cuplurile Daiana Anghel – Sorin Gonțea și Anamaria Ionescu – Tudor Ionescu. Cei din urmă au fost propuși spre eliminare după ce au rămas fără niciun ban în pușculiță și nici seiful nu le-a fost de ajutor.

daiana-si-sorin-1daiana-si-sorin-1

Citește și: Daiana Anghel s-a enervat pe soțul ei, Sorin Gonțea, la Power Couple: „Te crăp! Deci roagă-te la toți Sfinții care te apără să…'

Citește și: Ce operație estetică și-a făcut Daiana Anghel la față: „Era ceva deranjant”

Citește și: „Îi ajut pe toți, dar toată lumea trebuie să muncească. De exemplu, lui Marius i-am făcut casă. Luminița, casă. Celălalt frate…” Cum și-a sprijinit Vali Vijelie familia și ce lecție le-a dat copiilor lui

Citește și: „La 43 de ani, eu nu am nimic pe numele meu. Casa nu este a mea, mașina nu este a mea, pur și simplu…”. Claudia Pătrășcanu, adevărul despre avere și cine se ocupă de bunurile ei

Power Couple 6 martie – Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați, iar Anamaria și Tudor Ionescu au fost salvați

Proba desfășurată aseară a fost, de asemenea, una grea pentru cupluri. Astfel, nici măcar o echipă nu a reușit să ducă misiunea la capăt, dar Daiana Anghel și Sorin Gonțea au strâns cea mai puțină apă în acvariu. Cele două cupluri propuse spre eliminare au intrat la votul celorlalți colegi, iar astfel s-a hotărât ca Daiana Anghel și Sorin Gonțea să plece acasă.

„Vreau să rămânem, dar nu merităm! Asta e o eliminare la care nu aș putea să fiu 100% bucuroasă nici dacă rămânem, nici dacă plecăm. Îmi este rușine de cum am încheiat această etapă, am pornit-o foarte bine, iar finalul a fost apoteotic în defavoarea noastră. Nu vreau să spun nimic în favoarea noastră pentru că este a treia oară când ajungem în această fază din cauza probei de cuplu. Nu înseamnă că suntem un cuplu slab, doar că pur și simplu sunt unele moment în care nu reușim să ne descurcăm la fel de bine ca voi. Am dat tot! Mi-ar crăpa obrazul de rușine să deschid gura ca să fac ceva pentru a rămâne', a mărturisit Daiana Anghel.

Daiana Anghel, după ce ea și Sorin Gonțea au fost eliminați de la Power Couple: „Nu meritam să rămânem'

La auzul verdictului, Daiana Anghel și Sorin Gonțea nu s-au arătat supărați, ba chiar au părăsit competiția cu zâmbetul pe buze.

„A fost alegerea corectă! Nu meritam să rămânem noi, dar asta nu înseamnă cu nu suntem un Power Couple acasă. Ana cu Tudor merită să meargă mai departe fără discuții pentru că ei au fost mult mai buni la probele de cuplu decât noi. Noi nu merităm să mergem în etapa finală', au fost declarațiile Daianei Anghel.

„Eu am să vă spun următoarele lucruri. Nu există nu mai pot!', a continuat Daiana Anghel, adresându-se colegilor săi.

Sursă foto: captură video, antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton