Power Couple 7 februarie - CRBL și soția lui, Elena, au fost eliminați din competiție: „Suntem dezamăgiți. Îmi pare foarte rău că…”

 Miniosu Alexandra
.

Power Couple 7 februarie – CRBL și soția lui, Elena, au fost eliminați din competiție. În ediția de miercuri, 7 februarie 2024, CRBL și Elena au părăsit concursul. Acesta este primul cuplu eliminat din emisiune, în urma voturilor. Vestea i-a întristat atât pe ei, cât și pe colegii lor, ba chiar și pe Dani Oțil, prezentatorul show-ului, ce a lăcrimat în fața camerelor. Iată ce declarații au făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Power Couple 7 februarie – CRBL și soția lui, Elena, au fost eliminați din competiție. În ediția difuzată aseară la Antena 1, cuplurile de la Power Couple au trecut printr-o nouă probă dificilă și decisivă. Concurenții au trebuit să escaladeze podul suspendat la 30 de metri deasupra mării, ce a fost construit special pentru ei, să adune simbolurile și să le așeze în aceeași ordine ca partenerii lor.

crbl-si-elena-1crbl-si-elena-1

După recalcularea punctelor și a sumelor avute, 2 dintre cele 9 cupluri de la Power Couple au intrat la eliminare. Este vorba despre CRBL cu Elena și Daiana Anghel cu Sorin Gonțea. Astfel, celelorlalte cupluri din concurs le-a revenit sarcina de a vota pe cine vor să salveze și pe cine vor să elimine.

Citește și: Cum își menține silueta Geanina Ilieș, la 37 de ani: 'Momente frumoase, dulci și gustoase…' De ce are emoții mari pentru fiul ei / EXCLUSIV

Citește și: Mitică Dragomir încasează lunar trei pensii: „Sunt legale toate. Niciodată nu am bani pentru că…' / Îi intră în cont mii de euro

Citește și: Ce spune Romanița Iovan despre diferența de vârstă de 12 ani dintre ea și iubitul ei: „E mai mic decât mine, nu zic mai tânăr. După părerea mea, maturitatea…' / Care este secretul relației lor de 16 ani

Citește și: „Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o. Pe mine m-a învățat Anna Lesko…”. Cum a reacționat Gabriela Priscăcariu după ce a aflat despre aventurile amoroase ale lui Dani Oțil

Power Couple 7 februarie – CRBL și soția lui, Elena, au fost eliminați din competiție

Primii care au votat au fost Tudor și Anamaria Ionescu. A fost o decizie grea, pentru că Anamaria Ionescu era apropiată de Elena, iar Tudor Ionescu de Sorin Gonțea. Într-un final, Tudor a fost cel care a votat, așa că au decis să-i salveze pe Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

Cuplurile de la Power Couple care au votat pentru CRBL și Elena au fost Lino cu Delia, Oana cu Radu. Pentru Sorin Gonțea și Daiana Anghel au votat Cosmin cu Eliza Natanticu, Roxana Blenche cu Cătălin, Emi cu Mădălina și Cristi Iacob cu Gabriela.

CRBL, primele declarații după ce a fost eliminat de la Power Couple

În urma voturilor, CRBL și Elena au părăsit emisiunea. Verdictul i-a făcut pe concurenți să plângă, inclusiv pe Dani Oțil, care a lăcrimat când a vorbit despre cei doi.

„Suntem dezamăgiți, dar și împăcați, în același timp. Îmi pare foarte rău că nu pot să mă mai joc pentru că, la cum au fost probele până acum, ce urmează mi se pare wow', a declarat CRBL, ala Power Couple.

„Mai sunt de rezolvat lucruri. Mi-aș fi dorit să ne mai jucăm un pic, dar sunt foarte mândru de tine și de traseul nostru aici, așa cum a fost, scurt', i-a spus CRBL soției lui.

„Este prima oară, din toate show-urile din care am făcut parte, când sunt eliminat. Niciodată nu am fost eliminat. E un sentiment nou, e o lecție a mea. Știu să pierd, nu judec pe nimeni, nu port ură. Mai avem o ultimă probă acasă, în care trebuie să îi povestim Alessiei. Are încă un motiv să înțeleagă că trebuie să înveți să pierzi ca să știi ce înseamnă câștigul', a mai declarat CRBL.

Sursă foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton