Power Couple - cine sunt concurenții noului show Antena 1. Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, au fost eliminați înainte de finală

 Miniosu Alexandra
.

Power Couple România – La bine și la greu este cel mai nou show de la Antena 1. Emisiunea este prezentată de Dani Oțil și aduce în fața telespectatorilor experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări. Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România. Iată cine sunt concurenții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Power Couple de la Antena 1 a fost filmată în Malta. Aceasta a fost realizată după un format internațional de succes și este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. Cele 9 cupluri vor avea de trecut teste extreme sau situații comice care vor arăta cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Anamaria-IonescuAnamaria-Ionescu

Update 13 martie. Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, au fost eliminați înainte de finală. Așadar, în ultima etapă a concursului se întrec următoarele cupluri: Anamaria Ionescu și Tudor Ionescu, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Eliza și Cosmin Natanticu și Oana Matache și Radu Siffredi.

Update 12 martie. În ediția de pe 11 martie, foștii concurenți Power Couple s-au întors, rând pe rând, în vila din Malta. E vorba despre CRBL și Elena, Cristi și Gabriela Iacob, Lino Golden și Delia, Roxana Blenche și Cătălin, Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

Cuplurile rămase în concurs au avut de luat o decizie dificilă, aceea de a alege o singură echipă care se întoarcă în concurs. În urma voturilor, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au revenit în competiție, la doar o săptămână de când au fost eliminați.

„Am simțit că mă uit la două tabere și nu am înțeles de ce. Nu am prevăzut treaba asta nicio secundă, că vor exista două tabere', a declarat Daiana Anghel, după ce votul cuplurilor a fost stabilit după minute bune de gândire.

Update 6 martie. În ediția de pe 5 martie, o nouă echipă de la Power Couple a fost propusă spre eliminare. Este vorba despre cuplul Anamaria – Tudor Ionescu. Ei, împreună cu Emi și Mădălina au ajuns la fundul pușculiței, după ce au pierdut toți banii în etapa cinci a competiției. Pentru departajare, Dani Oțil s-a uitat în seifurile lor și astfel s-a constatat faptul că Anamaria și soțul ei, Tudor, au cei mai puțin bani, astfel că acum riscă să părăsească show-ul înainte de semifinală.

„Să spun adevărul? Ne pare rău de Ana și Tudor că sunt propuși spre eliminare, dar ne bucurăm că am scăpat. Acum ideea e să nu câștige ei proba de mâine sau să fie ultimii, iar noi să nu câștigăm', a zis Emi de la Noaptea Târziu.

Update 5 martie. Eliza Nanaticu a fost la un pas de o accidentare gravă, după ce a căzut pe banda de alergat, în ediția de la Power Couple difuzată aseară, 4 martie, la Antena 1. Soția lui Cosmin Natanticu a căzut de câteva ori în timpul probei în care trebuia să caute hainele comediantului într-o mulțime de alte piese vestimentare. La un moment dat, aceasta s-a împiedicat și nu și-a mai putut ține echilibrul, „aterizând' într-o poziție nu tocmai plăcută.

„Și m-am dus bine rău de tot!', a zis Eliza Natanticu.

„Calm, uită-te mai mult la picioare decât la mâini. Nu mai vreau accidente. Aleargă ușor și respiră! Mi-a stat un pic inima! Nu am mai văzut oameni să cadă așa pe bandă', a dezvăluit Dani Oțil.

Update 29 februarie. Lino Golden și iubita lui, Delia, au fost eliminați de la Power Couple. Alături de ei, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost propuși spre eliminare, dar salvați de restul cuplurilor rămase. Anamaria și Tudor Ionescu, Mădălina și Emi, Cosmin și Eliza Natanticu au votat ca Daiana Anghel și Sorin Gonțea să rămână, iar Lino Golden și Delia să plece acasă.

Artistul a avut o reacție acidă la adresa soției lui Tudor de la Fly Project, după ce l-a nominalizat să plece acasă, dar, totodată, aceasta și-a exprimat admirația față de iubita lui Lino, Delia.

Mi s-a părut foarte falsă și perversă! Asta e părerea mea reală!', a spus Lino Golden despre Anamaria Ionescu.

„S-a simțit diferența asta dintre noi! Avem un alt stil de viață, ei sunt antici. Avem o vârstă și nu ne-am integrat tocmai ok. Sunt un personaj controversat pentru că așa îmi place mie', a mai spus Lino Golden.

Iar comentariile dure ale lui Lino Golden la adresa celorlalți concurenți nu s-a oprit aici. „Stăteam printre perverși în România, să stau și aici în Malta?!', a mai spus el.

Update 28 februarie. În ediția de aseară, concurentelor de la Power Couple le-a fost pusă la încercarea gelozia. Fetele au trebuit să găsească în doar câteva minute cheia camerei în care se află partenerii lor, în compania altor femei.

Trei minute. Acesta e timpul ce le-a fost alocat fetelor pentru a găsi cheia de la cameră într-un bagazin plin cu lichid nu prea „îmbietor'. În plus, pentru ca misiunea să fie și mai dificilă, concurentele au avut voie să prindă cheia doar cu dinții. La finalul serii, cuplul propus spre eliminare a fost cel format din Lino Golden și iubita lui, Delia, după ce au pierdut cei mai mulți bani.

Update 27 februarie. În ediția difuzată aseară la Antena 1, concurenții Power Couple au trăit la intensitate maximă proba James Bod. Trei dintre cele trei cupluri rămase în competiție au reușit să o ducă la capăt. Lino Golden, Radu Siffredi și Tudor Ionescu sunt cei care nu au reușit să își protejeze iubitele, astfel că au pierdut banii investiți de partenerele lor.

Update 26 februarie. În această seară, concurenții rămași în competiție joacă în cel mai incitant film de acțiune. Cele șase cupluri vor trece printr-un adevărat test de eroism, mai ceva ca la Hollywood. Pentru prima dată în istoria concursului, băieții nu primesc nicio informație despre ceea ce urmează, astfel că scenariul va fi unul surprinzător. Fetele vor fi legate cu lanțuri de un stâlp, iar partenerii lor, aflați la distanță, vor trebui să le localizeze întâi, iar apoi să le elibereze, înainte ca un jet uriaș de apă să le izbească în față.

'Să le fie rușine celor care vor pierde!', va spune Delia, logodnica lui Lino Golden, diseară, la Power Couple.

'Ați vrut probă de bărbați? Iată probă de bărbați: aveți ocazia să fiți masculi alfa și să ne salvați!', va puncta Daiana Anghel.

Update 22 februarie. Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin au fost eliminați, după ce au intrat la votul de eliminare alături de Cosmin și Eliza Natanticu. Concurenții au decis că Natanticii sunt o echipă mai slabă, motiv pentru care ar trebui să rămână în continuare în casă.

În cadrul unei probe în care fiecare trebuia să spună cinci dintre defectele partenerului, presați de timp, au luat naștere tensiuni între Anamaria și Tudor. Concurenta a izbucnit la un moment dat: „Tudor, cum sunt eu în puii mei? Cum sunt?'

În cele din urmă timpul s-a scurs, iar cei doi au pierdut proba, iar Ana a răbufnit și a izbucnit în lacrimi.

„Care puii mei era răspunsul? Ce erai? Ce ești? Nu ești băgăcios măi! În puii mei! Când ești tu băgăcios? Când?! Nu ești deloc băgăcios, Tudore!', a țipat Ana.

La final, Tudor a luat-o în brațe, iar Ana a început să plângă din nou.

„Sunt convins că era o probă pe care putea să o câștigăm. Dacă alegeam descrierea corectă și nu mă încurcam la mizeria aia de băgăcios, măcar făceam proba. Făceam 10 din 10' a spus Tudor la testimonial, potrivit a1.ro.

„Parcă nici eu nu mă recunosc, eu sunt mai plângăcioasă așa de felul meu și când am plecat de acasă eu am zis că nu o să plâng la televizor să mă fac de râs (…), dar trăiesc atât de mult tot, încât nu pot altcumva' a adăugat Ana dezamăgită.

Update 21 februarie. Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost propuși spre eliminare. Cuplul a pierdut cei mai mulți bani în proba destinată bărbaților și s-au clasat astfel pe ultimul loc. Pentru a nu pleca acasă, cei doi sunt nevoiți acum să câștige proba cuplurilor.

„Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor, mâine rupem pe genunchi, mâine scoate tot din noi și uită-te la mine acum, mai ales dacă e probă fizică', a spus Roxana Blenche.

Update 20 februarie. După ce Gabriela și Cristi Iacob au fost eliminați, pentru cele 7 cupluri rămase în competiție a urmat o nouă probă inedită. Concurentele au trebuit să schimbe o roată la 30 de metri înălțime, la o mașină ce era suspendată pe o platformă deasupra mării.

Oana Matache și Anamaria Ionescu au izbucnit în lacrimi în timpul misiunii, pentru că nu au reușit să o ducă la capăt. În cazul Oanei Matache, timpul s-a scurs înainte ca ea să reușească să schimbe roata, iar Anamaria Ionescu a uitat să folosească cricul, fapt pentru care Dani Oțil a oprit proba.

„Am simțit nevoia ori să arunc ceva ori să plâng', a spus Oana Matache în lacrimi, după ce a pierdut proba de la Power Couple România.

„Vai nu pot să cred cât de dobitoacă sunt! Puteam s-o fac!', a strigat Anamaria Ionescu izbucnind în lacrimi, vizibil nervoasă.

Update 14 februarie. În a cincea ediție de la Power Couple, concurenții au trecut printr-o nouă probă inedită, intitulată „Da, iubito, ai dreptate!'. Echipele au urmat un traseu dificil în poligon, cu multe obstacole. Băieții au trebuit să conducă, legați la ochi, iar fetelor le-a revenit sarcina de a-i dirija. Totul s-a complicat și mai mult din cauză că volanul mașinii se afla în partea dreaptă. La final, cei care au pierdut cei mai mulți bani, 1.000 de euro, au fost Cristi și Gabriela Iacob, astfel că sunt propuși spre eliminare.

„Cei mai mulți bani pierduți sunt pierduți de către Cristi și Gabriela! În momentul ăsta Gabriela și Crisit sunt oficial propuși spre eliminare', a spus prezentatorul Dani Oțil, la Power Couple, înainte de a clarifica clasamentul.

Update 13 februarie. După ce CRBL și soția lui, Elena, au fost eliminați, cuplurile rămase la Power Couple au trecut printr-o nouă probă. De această dată, fetele au pariat pe partenerii lor pentru „calcule la rotisor'. Aceștia au trebuit să răspundă la întrebări legate de relațiile lor, în timp ce se află într-o mașină învârtită ca la rotisor, iar apoi să facă niște calcule cu datele obținute. La final, niciun cuplu nu a reușit să treacă proba.

Update 7 februarie. În ediția difuzată aseară la Antena 1, la Power Couple a fost nominalizat primul cuplu spre eliminare. Având în vedere că CRBL și soția lui, Elena, au pierdut cei mai mulți bani până acum, aceștia au fost propuși spre eliminare.

Update 6 februarie. Power Couple e debutat la Antena 1 luni, 5 februarie. Cele 9 cupluri participante au avut parte de o primă provocare dificilă, chiar din prima ediție. Prezentatorul emisiunii, Dani Oțil, i-a trimis pe bărbați să-și aleagă camerele în care vor locui cu partenerele lor, dar, ulterior, au constat că ei sunt nouă cupluri și au la dispoziție doar opt camere.

Emi de la Noaptea Târziu a fost cel rămas fără cameră, moment în care gazda show-ului le face o propunere neașteptată concurenților. Acesta pune la bătaie o mașină de colecție din anul 1962, extrem de valoroasă, ca și cameră de locuit. După ce au jucat „bățul scurt', Tudor Ionescu de la Fly Project s-a ales cu mașina, verdict de care soția lui, Ana Maria Ionescu, nu a fost tocmai încântată.

„Vai, aici avem o problemă Tudor!' îi spune Ana cu tristețe, la Power Couple.

Citește și: Dani Oțil s-a întors de la filmările pentru noua emisiune a Antenei 1 și a plâns la Neatza: „A existat și o parte grea a acestei decizii'. Când se difuzează „Power Couple România – La bine și la greu'

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dani Oțil la Antena 1, după ce a fost înlocuit la Neatza. Filmările au loc în Malta!

Citește și: Laura Giurcanu a recunoscut ce o atrage la Aris Eram, după ce s-au sărutat în public: „Sună foarte sexy în franceză, îmi place că ești amuzant și că…”. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

Citește și: De ce nu-l aduce Monica Gabor pe Mr. Pink în România. Tatăl ei, Emil Gabor, a dat-o de gol, înainte să moară: „Poate se întâlneşte cu Columbeanu…'

Show-ul Power Couple, destinat cuplurilor, a fost prima oară difuzat în Israel, în anul 2014. De atunci, emisiunea a fost adaptată în 15 țări. Cuplurile înscrise în concurs vor trece printr-un roller coaster al celor mai intense trăiri, competiția oferindu-le posibilitatea participanților să-și redescopere relațiile sau să-și vadă partenerii de viață într-o lumină nouă.

De la obstacole care le vor cere concurenților să-și înfrunte cele mai mari temeri la provocări în care umorul va fi unul dintre ingredientele salvatoare, mixul uimitor de probe îi va face pe concurenți să trăiască cea mai tare experiență din viața lor.

Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1, prezentat de Dani Oțil

Daiana Anghel, beauty consultant, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea au în spate o căsnicie de patru ani, dar sunt împreună de peste nouă ani. 'Power Couple a fost o experiență senzațională. A fost intens, emoționant, greu și foarte frumos. Ne-am depășit limitele, ne-am cunoscut în situații în care probabil niciun alt context nu ne-ar fi pus și ne-am reconfirmat că suntem cea mai bună alegere unul pentru celălalt', a spus Daiana.

Actorul Cristi Iacob și soția lui, actrița Gabriela Iacob, au o relație de 16 ani. Dragostea lor a început pe scenă, iar acum participă pentru prima dată împreună într-o competiție. 'Power Couple m-a ajutat să-mi reconfirm cât de mult o iubesc pe Gabriela și câte calități, frumuseți și gingășii ale ei le-am cam trecut cu vederea', a mărturisit Cristi Iacob. 'A fost experiența care mi-a confirmat că, alături de Cristi, sunt și mă simt cel mai în siguranță și că da, am putea merge de mâna până la capătul lumii', a spus Gabriela.

Și pentru CRBL este pentru prima dată când apare într-o competiție alături de soția lui, Elena. 'Pentru mine, Power Couple înseamnă o experiență diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, lacrimi, zâmbete, dezamăgire, realitate. Un fel de all inclusive', a declarat Elena. 'Experiența Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic și că putem trece peste orice obstacol', a completat-o CRBL.

Lino Golden și logodnica lui, Delia, sunt împreună de un an și jumătate, dar vor să arate că vechimea unui cuplu nu este un factor determinant în această competiție. 'Power Couple a fost un test al relației noastre, însă și unul al rezistentiei, inteligenței, al lucrului în echipă și al răbdării, în urma căruia am învățat multe lucruri unul despre celălalt, pe care probabil, fără această experiență, nu am fi avut niciodată șansa să le descoperim. Am trecut prin emoții la care nu ne-am așteptat și ne-am privit cu alți ochi încă după primele probe', a declarat Lino.

Nouă cupluri de vedete participă la Power Couple

Solistul Fly Project Tudor Ionescu și soția lui, Anamaria sunt veteranii competiției. Aceștia se laudă cu o relație lungă, de 19 ani. 'Power Couple a fost experiența vieții noastre. Ne-a scos în totalitate din zona de confort, din rutina noastră. Am reușit să facem lucruri pe care nu ne-am imaginat că le-am putea face vreodată. Și ce credeți? După 19 ani de când suntem împreună, Power Couple a fost cel mai tare refresh pentru relația noastră. Și mai mult decât atât, ni s-a reconfirmat că niciodată să nu spui niciodată, iar atunci când efectiv simți că nu mai poți, mai poți puțin', a dezvăluit Anamaria Ionescu.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, formează cel mai tânăr cuplu din competiție, fiind împreună de aproape un an. 'Pentru noi, experiența Power Couple înseamnă nebunie, unitate și „la bine și la greu'. Cred că să-ți descoperi relația în felul acesta, mai ales la început, este un privilegiu minunat', a spus Radu Siffredi.

Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, se știu de pe vremea când erau adolescenți, dar au devenit un cuplu în urmă cu șase ani. 'Pentru noi a fost extraordinar. Am trecut prin probe pe care nu le-am fi întâlnit în viața de zi cu zi. Am descoperit cât de puternici suntem împreună și cum ne putem depăși limitele pentru a trece peste orice obstacol', a mărturisit Roxana.

Actorul Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, sunt căsătoriți de de 4 ani, dar relația lor a început acum 13 ani. 'Nu am venit pregătită pentru ceva atât de frumos, dar și solicitant. Emoții și frici duse la extrem. Adrenalină la intensitate maximă. De la agonie la extaz, într-o clipă. Mă bucur că am putut trăi această experiență alături de soțul și, totodată, prietenul meu, jumătatea mea mai bună. Abia aștept să vedeți prin ce am trecut', a declarat Eliza.

Emi (Noaptea Târziu) şi Mădălina sunt proaspăt căsătoriți. Cei doi au devenit soț și soție acum șase luni, după trei ani de relație. 'Participarea la Power Couple ne-a pus pe mine și pe soția mea în fața atâtor provocări uluitoare. A fost incredibil să trăiesc această competiție alături de ea', a spus Emi. 'A fost genial! Este o experiență unică, ce îmbină autocontrolul, cunoașterea partenerului și adre-nalina. Este o stare pe care nu o poți exprima în cuvinte pentru ca oamenii să înțeleagă exact cum a fost și cum am simțit-o!', a declarat Mădălina.

Sursă foto: Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton