Ce poză de fundal are pe telefon Aris Melkior, fiul Andreei Esca. Alexia Eram s-a emoționat

 Calin Maria Bianca
.

Ce poză de fundal are pe telefon Aris Melkior, fiul Andreei Esca. Alexia Eram s-a emoționat. Andreea Esca se poate considera fără doar și poate o femeie cu adevărat împlinită, din toate punctele de vedere. Are un mare succes pe plan profesional, dar și o familie foarte frumoasă și unită. Recent, fiul ei, Aris Melkior a venit în țară din Barcelona, acolo unde studiază, și a emoționat-o atât pe frumoasa prezentatoare TV cât și pe sora lui, Alexia Eram! Iată ce poză de fundal poartă mereu la smartphone-ul său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca se mândrește cu cei doi copii frumoși pe care-i are alături de soțul ei. A avut grijă să le ofere o educație aparte încă de mici și să-i molipsească cu succesul ei și al tatălui lor, astfel încât să își dorească mult mai mult de la viață. Zis și făcut, fiindcă atât Alexia Eram, cât și Aris Melkior, au învățat foarte bine și încă continuă să o facă pentru o carieră de succes, la care au visat dintotdeauna.

whatsapp-image-2023-03-27-at-16.35.32-2whatsapp-image-2023-03-27-at-16.35.32-2

În timp ce Alexia Eram stă mult mai des cu părinții ei, fratele său, Aris Melkior, este plecat la studii în Spania. Mai concret, face facultatea în Barcelona, iar pe meleagurile românești vine doar când are timp liber, iar atunci e clar că petrece mult timp alături de familie. Așa s-a întâmplat și recent, când Andreea Esca a rămas profund impresionată de gestul lui emoționant, astfel că nu a putut să nu publice detaliul frumoas pe care l-a văzut în fața tuturor celor ce o urmăresc în mediul online.

Citește și: Andreea Esca și familia, așa cum nu i-ai mai văzut! Foto adorabile cu Alexia Eram și Aris Melkior de acum 16 ani. EXCLUSIV!

Citește și: Andreea Esca îi trimite fiului ei, Aris Melkior, mâncare la facultate: „Salată de vinete și tartă cu praz”

Citește și: Alina Vidican a împlinit 39 de ani și a primit o mașină de sute de mii de euro de la soțul ei, Claude Senhoreti: „Nu ești doar jumătatea mea…”

Citește și: Metoda prin care Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au reuşit să câştige America Express: „Noi, de acasă de când am plecat, am zis că…”

Ce poză de fundal are pe telefon Aris Melkior, fiul Andreei Esca

Așa cum era de așteptat, acum toată lumea se întreabă ce poză de fundal are pe telefon Aris Melkior, fiul Andreei Esca. Nu, spre surprinderea tuturor, nu este vorba despre vreo iubită, ci o fotografie mult mai emționantă. Nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim că, de fapt, Aris Melkior are poza de fundal cu Alexia Eram pe când era o copilă și avea câțiva anișori. Este clar că iubirea dintre cei doi frați este una la cote maxime, astfel că Alexia Eram s-a emoționat când mama ei a făcut public acest detaliu în mediul online.

Wallpaper-ul lui Aris Melkior', a scris pe Instagram Andreea Esca, atenționând-o pe Alexia Eram, care a reacționat cu inimioare.

Aris Melkior s-a mutat în Spania după ce a absolvit liceul

Pe Andreea Esca și pe Alexia Eram le știe toată lumea, asta fiindcă s-au făcut remarcate prin numeroase lucruri de-a lungul timpului, mai ales îndrăgita prezentatoare TV. Totuși, și bărbații din familia Esca au mari planuri de viitor, cu toate că nu vorbesc despre ele în fața tuturor. Spre exemplu, Aris Melkior s-a mutat în Spania imediat după ce a terminat liceul și a luat cu brio examenul de Bacalaureat.

A plecat la o facultate de business la Barcelona', a declarat Andreea Esca într-un interviu pentru Libertatea.

Andreea Esca este extrem de apropiată de cei doi copii ai săi, astfel că deși nu era lângă ea, la împlinirea a 19 ani, i-a făcut cea mai frumoasă urare fiului ei:

Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipă în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea… Îți mulțumesc Aris Melkior!', a scris Andreea Esca pe atunci.

Cu ce se ocupă Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Încă de la debutul ei în lumea mondenă, mulți s-au întrebat cu ce se ocupă, de fapt, Alexia Eram. Ei bine, fiica Andreei Esca este implicată în foarte multe proiecte și își câștigă banii din social media, unde face diverse campanii pentru produse. De asemenea, ea lucrează și la revista mamei sale, fiind de asemenea în colaborare cu multe brand-uri pentru reclame.

Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion.

(…)Mama m-a ajutat să fiu unde sunt sau m-a ajutat să ajung mai repede unde sunt. Poate unui copil care nu are părinții cunoscuți îi este puțin mai greu să ajungă unde sunt eu. Ca să rămâi acolo trebuie să faci acolo. Dacă nu ești bun, chiar dacă mama ta e Andreea Esca nu vei rămâne în acel punct.', a spus Alexia într-un interviu pe Youtube.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton