Unde și-a pregătit Viorel Lis locul de veci: "Voiam să deschid Aleea primarilor la Bellu, dar e mai bine lângă mama și tata"

 Dumba Gabriela
.

Viorel Lis și-a pregătit deja loc de veci. Glumind, fostul primar al Capitalei spune că ar fi vrut să inaugureze „Aleea primarilor” la cimitirul Bellu, așa cum și artiștii o au pe a lor, însă s-a răzgândit și își va dormi somnul de veci alături de părinții lui. Astfel, Viorel Lis și-a făcut cavou în satul natal, unde o verișoară i-a dăruit un loc de veci.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 79 de ani și cu sănătatea la pământ, Viorel Lis se gândește la ce e mai rău și spune că și-a pregătit locul de veci în satul natal, acolo unde sunt înmormântați și părinții lui. Astfel, fostul primar al Bucureștiului a anunțat că vrea să fie înmormântat la țară, în satul Zărnești, din comuna Mălureni, situat în județul Argeș. 

oana_viorel_lis-1oana_viorel_lis-1

Viorel Lis și-a pregătit locul de veci în satul natal

Viorel Lis își va dormi somnul de veci alături de părinții săi, în satul natal, din Argeș.

„Am luat loc de veci la cimitirul din satul meu natal. Mi-a făcut cavou acolo, la țară, lângă mama cu tata. Glumeam cu Oana, la un moment dat, că vreau să deschid Aleea primarilor la Bellu, dar e mai  bine lângă mama și tata,nu?!', a spus Lis, în emisiunea Fiță cu Adiță'. 

Ideea ca Viorel Lis să fie îngropat la țară i-a aparținut unei verișoare de-a acestuia. 

„Locul de veci i l-a cumpărat o verișoară de-a lui de la Pitești, e practic făcut cadou de către verișoara lui. Viorel va fi înmormântat chiar acolo de unde e el', a declarat Oana Lis, pentru Click!

Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are și diabet și a suferit și un accident vascular celebral, în urmă cu câțiva ani. Fostul primar se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și nu se mai poate deplasa singur prin casă. 

Citește și:Anamaria Prodan, reacție acidă după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Trebuia să își așeze foarte bine bătrânețea…’

Citește și: Sore, după ce s-a afișat în public alături de Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache: „Ce este de văzut, ați observat. Nu neg’

Citește și: Cum arăta Iulia Albu la 20 de ani, când l-a cunoscut pe Mihai Albu. A avut un stil vestimentar simplu, dar elegant, până la aparițiile excentrice

 „La ora actuală nu știu dacă mai vreau neapărat să trăiesc. Am ajuns la o vârstă când nu mai pot să merg, am niște capace pe inima, cad mereu prin casă, merg în patru labe. E greu, n-am ieșit un an de zile din casă decât până la spital. Când am făcut infarct, am crezut că mă duc, gata! 

Când am ieșit pe targă din casă, eram sigur că e gata, nu o s-o mai văd pe Oana. Atunci mi-au dat lacrimile. Nu știu dacă mai apuc 90 de ani! E mult… Dacă îi apuc, dau petrecere de aia mare, cum făceam eu pe vremuri', a mai spus Viorel Lis. 

Viorel Lis îi este recunoscător Oanei că are grijă de el

Oana Lis nici nu vrea să audă de azil și spune că atât timp cât ea poate avea grijă de soțul ei, Viorel Lis nu va pleca din casa lui.

„Viorel nu va ajunge la azil cât voi trăi eu și cât încă mai pot să trag. Dacă Viorel nu ar mai fi, cred că trebuie să mă mut din București. Eu nu pot să merg pe o stradă fără să-mi aduc aminte de el', a spus Oana, cu lacrimi în ochi. 

Viorel Lis este impresionat de soția lui, care nu l-a lăsat acum, în cele mai grele momente din viața lui. Fostul primar recunoaște că el nu ar fi avut aceeași tărie de caracter dacă s-ar fi aflat în locul Oanei.

„Nu mă așteptam să rămână cu mine. Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân dacă aș fi avut o soție bolnavă. Pentru mine, e o surpriză plăcută și se vede că e un om de caracter. Nu m-a lăsat la greu, cu toate că la ora actuală nu am câștiguri mari, afaceri.

Avem o atragere reciprocă, o stimez foarte mult și pot să spun că o iubesc foarte mult. Niciodată nu am obligat-o să stea cu mine, am lăsat-o să gândească ea singură, să hotărască. Acum, e singura mea iubire. Nu aș putea să trăiesc fără Oana’, a mărturisit Viorel Lis.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton