Ce premoniție sumbră a avut Rona Hartner în timpul chimioterapiei: "Haide, fata mea". Și-a văzut tatăl chemând-o la Ceruri

 Radulescu Ruxandra
.

Ce premoniție sumbră a avut Rona Hartner în timpul chimioterapiei. Actrița Rona Hartner suferea de cancer în stadiul patru, iar sora ei a anunțat că a murit, la doar 50 de ani. Vedeta a fost diagnosticată cu această cumplită afecțiune în 2019. În timpul tratamentului de chimioterapie, Rona a avut o viziune, în care tatăl ei mort o chema la el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Rona Hartner a trecut prin momente teribil de grele din cauza bolii de care a suferit de ani de zile, iar în cursul zilei de azi, 23 noiembrie, a murit, la doar 50 de ani. Vedeta a primit, în 2019, diagnosticul de cancer la colon, și a început să facă chimioterapie. Anul acesta boala a recidivat agresiv, ceea ce a făcut-o pe artistă să împărtășească o experiență tulburătoare. Rona a avut o premoniție, în timpul chimioterapiei când l-a văzut pe tatăl ei mort, cum o chema la el.

rona-hartner-1-2rona-hartner-1-2

Citește și: „Două săptămâni cu rugăciune, cu…. Rona Hartner a primit vești neașteptate din partea medicilor, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier

Citește și:Rona Hartner este internată în Franța, unde luptă pentru viața ei. Artista are cancer de gradul 4: „Poate Dumnezeu îmi găsește vindecări miraculoase

Citește și: Mirela Vaida a declarat că îi expiră contractul cu Antena Stars la finalul anului: „Am avut discuții cu noua șefă și…”/ Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct

Citește și: Detalii șocante din trecutul presupușilor ucigași ai afaceristului Adrian Kreiner. Ce a spus Laurențiu Ghiță familiei, chiar în ziua tragediei

Ce premoniție sumbră a avut Rona Hartner în timpul chimioterapiei

În timpul unui tratament dureros, Rona Hartner a trăit o experiență extrem de stranie. Rgeretata actriță l-a visat pe tatăl ei, care o chema la el din lumea de dincolo. În acele momente, a simțit o prezență rece în spital și a auzit vocea tatălui său spunându-i: „Haide, fata mea!” A fost o experiență intensă și transcedentală.„, povestea Rona, potrivit click.ro.

Rona a mărturisit că în acele clipe critice, Iisus i-a pus o întrebare crucială: „Și dacă nu vreau să te vindec?” În fața acestei întrebări, actrița a rostit o rugăciune profundă, un Psalm care exprimă ideea că iubirea divină este mai importantă decât viața însăși. Din nefericire, Rona Hartner a pierdut lupta cu nemiloasa boală.

Anunțul îngrijorător făcut de sora Ronei Hartner despre starea de sănătate a artistei

Sora Ronei Hartner, Rinda, a anunțat aseară, pe pagina de Facebook a vedetei, că actrița „își trăiește ultimele clipe’. Astăzi, a postat o imagine cu o lumânare aprinsă, confirmând trecerea în neființă a acesteia.

Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el‘, este anunțul trist postat de sora Ronei.

Ce spune fratele Ronei Hartner despre starea actriței

Fratele artistei a confirmat că Rona Hartner se află în stare grav la spital și că întreaga familie este alături de ea.

„Pot să confirm ce a scris sora pe Facebook. Este într-o situație foarte gravă. Din păcate, metastazele de la creier… Să ne rugăm pentru ea. Mulțumesc de interes, dar atât pot să vă spun. Să ne rugăm pentru ea în aceste momente. Ea este la spital acumNu e o situație deloc ușoară pentru noi. Suntem cu toată familia aici. Ea mi-a transferat telefonul. Din păcate, situația nu e ok deloc„, a declarat acesta pentru Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton