Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu intervine în scandalul dintre moștenitorii artistului: "Cea mai mare prostie omenească este..."

 Dumba Gabriela
.

Ionuț Petrescu, bărbatul care susține că este fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, privește cu dezamăgire scandalul pe avere dintre moștenitorii artistului, Ionuț și Dragoș. Bărbatul de 43 de ani încearcă să facă toate eforturile, de câțiva ani, să demonstreze tuturor că este sânge din sângele lui Ion Dolănescu printr-un test ADN, însă nu a reușit până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, băieții acestuia, Ionuț și Dragoș, încă se ceartă pe avere, situație care îl mâhnește pe Ionuț Petrescu. Acesta spune că nu dorește case sau bani, însă vrea să demonstreze tururor că și el este fiul lui Ion Dolănescu.

34847755_1852490174797245_6939348084275019776_n34847755_1852490174797245_6939348084275019776_n

Ce spune presupusul fiu al lui Ion Dolănescu despre scandalul dintre moștenitori

În luna martie 2009, înceta din viață unul dintre cei mai iubiți artiști români de muzică populară, Ion Dolănescu. Acesta a lăsat în urmă nu numai o moștenire artistică impresionantă, ci și o avere pe măsură. Avere ce urma să devină motiv de conflicte între cei doi fii ai săi, Ionuț și Dragoș Dolănescu.

Ionuț Petrescu a afirmat pentru prima dată că este fiul maestrului Ion Dolănescu în luna august a anului 2021. Presupusul fiu nelegitim al regretatului cântăreț susține că mama lui a întreținut relații intime cu Ion Dolănescu, iar o perioadă de timp chiar a locuit în casa lui.

„Tot ce pot spune este că de vină sunt orgoliile lor. Cea mai mare prostie omenească este cearta pe avere între frați, eu le spun lor cât și tuturor celor ce se cearta pe avere să nu uite că sicriul nu are buzunare, așa că iubiți și prețuiți frații și aproapele. În rest este strict problema lor. Nu mă privesc discuțiile lor. În prezent, nu am nicio relație cu Ionuț și Dragoș, eu nu îi consider frații mei. Eu sunt Ionuț Petrescu și atât', a declarat acesta pentru Click!.

Citește și: Secretul întunecat al Mariei Ciobanu, care o urmărește și la 82 de ani. Cel mai trist moment din căsnicia ei cu Ion Dolănescu

Citește și: Scandalul dintre frații Dolănescu a reînceput! Replica lui Dragoș pentru Ionuț și Maria Ciobanu: „Ne numărăm…'

Citește și: Sânziana Negru s-a despărțit de iubit: „Cred că a fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum'

Citește și:Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu. Când își poate vedea fiica: „I-am propus să ne împărțim timpul 50%-50%. Nu a fost de acord'

De ce se ceartă frații Dolănescu, Ionuț și Dragoș

Ion Dolănescu a lăsat în urmă nu numai o moștenire artistică impresionantă, ci și o avere pe măsură. Judecătorii au decis ca Ionuţ Dolănescu să rămână cu locuiţa din Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro şi cu drepturile de autor estimate la 70.000 de euro iar Dragoş s-a ales cu vila din Sinaia, fosta casă de vacanță a lui Ion Dolănescu, în valoare de 300.000 de euro. Însă, disputa dintre cei doi frați continuă pe casa din Strada Hagi Dina, plus terenuri în Butimanu și Tunari.

Războiul dintre frații Dolănescu a continuat și prin versuri. Asta, deoarece Ionuț Dolănescu a lansat o piesă cu dedicație pentru fratele său, Dragoș, cu privire la problemele pe care le au de ani de zile amândoi: averea lăsată de tatăl său:

 „Frate dragă, măi frăție/, Cât rău mi-ai făcut tu mine/, Tăicuțul de-ar învia și nu te-ar putea ierta/, De-mi erai frate de mamă poate te-aș fi luat în seamă/, Dar frații numai de tată nu se știe niciodată/, Nimeni nu va ști vreodată/, Dacă avem același tată/. Trecând prin rele și bune, tata ne-a lăsat un nume/, Fără dor și fără milă tu l-ai târât în mocirlă/, Mult am mai oftat și am plâns că ai făcut neamul de râs/. Tăicuțul cu suflet bun mi te-a adunat din drum/, Pentru cât rău ai făcut/, Nu te vreau nici la mormânt/, Să te ierte cel de Sus pentru cât rău ai adus/, De te-ar ierta lumea toată/, Eu nu am să uit vreodată/, Frate drag pentru mine rămâi doar o amintire'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton