Ce pretenții are Monica Bîrlădeanu de la partenerul de cuplu: "Eu nu am nevoie să-mi cumpere mașină, să-mi rezolve problemele, să mă ducă în vacanțe". Vedeta e într-o relație cu Valeriu Gheorghiță

 Radulescu Ruxandra
.

Ce pretenții are Monica Bîrlădeanu de la partenerul de cuplu. Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai admirate prezențe feminine din showbiz, dar și o actriță apreciată. Actrița păstrează, de obicei, tăcerea în privința vieții personale, însă recent a oferit câteva detalii despre ceea ce-și dorește de la un partner. În prezent, vedeta trăiește o discretă poveste de dragoste cu Valeriu Gheorghiță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Bîrlădeanu este o prezență fermecătoare și s-a făcut remarcată, de-a lungul timpului, ca model și actriță. Vedeta activează de ani de zile în domeniul cinematografiei și și-a construit o carieră de succes. Actrița se află de ceva timp într-o relație cu Valeriu Gheorghiță și a fost mereu foarte discretă cu privire la viața de cuplu. Recent, ea a spus ce așteptări are din partea bărbatului din viața ei.

numire-manager-agripa-ionescu-2022numire-manager-agripa-ionescu-2022

Ce pretenții are Monica Bîrlădeanu de la partenerul de cuplu

Monica Bîrlădeanu a menționat, recent, că societatea impune tiparul femeii care depinde de partenerul ei financiar și emoțional, însă ea respinge cu vehemență această etichetă. Actrița e de părere că o relație autentică nu se construiește pe principii materiale, ci pe respectul și chimia dintre parteneri.

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, prima apariție oficială împreună. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Citește și: Ce semnificație are brățara de care Monica Bîrlădeanu nu se desparte niciodată. Actrița a asistat la un miracol:La Psalmul 35 a deschis ochii

Citește și: Nikita a întrerupt orice legătură cu frații ei, după moartea părinților: „M-au aruncat pe străzi la 12 noaptea, la Snagov. M-au bătut și am fost obligată să fug de acasă”

Citește și: Cine este Cătălin Țociu de la America Express 2023. Are 26 de ani și este pasionat de gastronomie

„Cred că societatea asta este obișnuită, sau a propus un tipar de femeie foarte obișnuită, ca bărbatul să fie o rezolvare și un răspuns la nevoile personale, să îi rezolve probleme, să îi cumpere mașină, să îi cumpere garderoba, să o ducă în vacanțe. Eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile astea, le am, muncesc pentru ele. Mie mi se pare că tipul de femei care sunt eu este că aleg să spun „DA' unui bărbat pentru că îl vreau, nu pentru că am nevoie de el. Nu am nevoie nici măcar să îmi rezolve problemele emoționale.', a dezvăluit Monica Bîrlădeanu, recent, în cadrul unui podcast, potrivit SpyNews.

Monica Bîrlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță

În luna iunie a acestui an, Monica Bîrlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce au fost surprinși în jacuzzi. Monica Bîrlădeanu a simțit nevoia să vină cu câteva lămuriri importante.

„Dragilor,stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala.
Va imbratisez tare.„
, a declarat Monica Bîrlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță, într-o postare pe Instagram.

Valeriu Gheorghiță este medic militar român, devenit cunoscut în calitate de coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, e medic primar infecționist și are gradul de colonel.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton