Prezentatoarea de știri Elaine da Silva a murit însărcinată, la 38 de ani: "Întotdeauna aducea o rază de speranță". De ce afecțiune suferea jurnalista

 Dumitrache Laura
.

Elaine da Silva, celebra prezentatoare de știri din Brazilia, a murit la vârsta de 38 de ani, alături de copilul ei nenăscut. Jurnalista era însărcinată în 23 de săptămâni și în ultimele zile de viață s-a luptat cu un diagnostic de pneumonie. Colegii ei de breaslă al postului TV Cançao Nova au anunțat că jurnalista s-a stins din viață la 24 de ore după ce a fost adusă la spital, cu simptome de insuficiență respiratorie. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva-o pe Elaine da Silva și bebelușul ei nenăscut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elaine da Silva a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste din Brazilia. Prezentatoarea de știri de la televiziunea din Brazilia, Cançao Nova, s-a stins din viață la doar 38 de ani, fiind însărcinată în 23 de săptămâni. Vedeta a fost transportată de urgență la spital, din cauza unei pneumonii.

Elaine da Silva insarcinataElaine da Silva insarcinata

Tânără jurnalista era căsătorită și mai avea un băiețel. În urmă cu trei ani, prezentatoarea de știri suferise un avort spontan, la prima ei sarcină. Medicii au încercat să-i salveze copilul, efectuând o operație de cezariană, dar a fost în zadar. Din păcate, Elaine da Silva a murit la vârsta de 38 de ani, însărcinată în cinci luni.

Citește și:Matthew Perry, actorul din serialul „Friends”, a murit la 54 de ani. Care a fost cauza decesului

Citește și:Rosalynn Carter, Fosta Prima Doamnă a SUA, a murit la 96 de ani. Jimmy Carter i-a fost alături în ultimele clipe: „A fost partenera mea de la egal la egal”

Citește și:Actorul şi cântăreţul australian Johnny Ruffo a murit la doar 35 de ani. A fost diagnosticat cu cancer la creier

Citește și:A murit actorul Tyler Christopher, la doar 50 de ani. Cauza morții fostului soț al Evei Longoria

Prezentatoarea braziliană de știri Elaine da Silva, a murit însărcinată, la vârsta de 38 de ani

Elaine da Silva era una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din Brazilia. În vârstă de 38 de ani, jurnalista postului Cançao Nova, s-a stins din viață brusc, fiind însărcinată în 23 de săptămâni. Jurnalista braziliană se lupta cu diagnosticul de pneumonie, iar la 24 de ore după ce a fost adusă la spital, cu simptome severe de insuficiență respiratorie, a fost declarat decesul, conform protv.ro.

Anunțul devastator a fost făcut de reprezentantii postului de televiziune din Brazilia. „Avea mereu un zâmbet de oferit. Iubea viața, familia ei, pe Maica Domnului din Aparecida, natura, animalele. Era pasionată de jurnalism. Întotdeauna aducea o rază de speranță', a declarat colegul de rețea Reinaldo César, pentru Revista Quem.


Elaine da Silva suferise un avort spotan în urmă cu trei ani

După o dramă cumplită, jurnalista Elaine da Silva era fericită alături de soțul și fiul lor, Leo, de numai un an. În urmă cu trei ani, jurnalista suferise un avort spontan, la prima ei sarcină. Atunci, medicii au încercat să-i salveze copilul, efectuând o operație de cezariană, însă din păcate, a fost prea târziu.

Ea și soțul ei plănuiau să-și numească primul copil Theo. În fiecare an, pe 24 octombrie Elaine da Silva și soțul ei îl pomeneau pe fiul lor nenăscut. Din păcate, prezentatoarea de știri avea să se stingă din viață, la vârsta de 38 de ani, fiind însărcinată în cinci luni. Vedeta din Brazilia plănuia să își numească al doilea băiat Rafael. Elaine da Silva avea 15 ani de experiență în jurnalism și prezenta știrile de seară la Cançao Nova.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton