Prima imagine cu fiica adoptată de Crina Matei: "Fiecare călătorie a micuței mele este sigură...". Micuța Charlotte a fost creștinată de 11 perechi de nași

 Dumitrache Laura
.

Crina Matei a făcut un anunț surprinzător anul trecut, după ce a dezvăluit că a devenit mamă după ce a adoptat o fetiță. Vedeta în vârstă de 51 de ani a ținut secret acest lucru și a preferat să se bucure doar alături de cei dragi. Recent, însă, Crina Matei și-a surprins fanii din mediul online postând prima imagine cu fiica ei, Charlotte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Crina Matei a adoptat o fetiță, iar anul trecut a făcut primele declarații despre acest gest. Vedeta a preferat să fie extrem de discretă cu acest lucru, mărturisind că viața i s-a schimbat radical de când a apărut în viața ei micuța Charlotte. Botezul micuței a avut loc în 2022 și a fost creștinată de 11 perechi de nași.

crina matei fiicacrina matei fiica

Recent, Crina Matei și-a surprins fanii din mediul online, după ce a postat prima imagine cu fiica ei. Charlotte apare într-un scaun special pentru masină, iar mama sa a postat un mesaj emoționant alături de imagine. Crina Matei și-a îndeplinit visul de a deveni mamă și a înfiat în mare secret o fetiță.

Citește și: Cum se descurcă Crina Matei în rolul de mamă, după ce a adoptat o fetiță nou-născută: „E o provocare minunată'

Citește și:Decizia Poliției, după ce Crina Matei era să fie omorâtă pe trecerea de pietoni: „Suntem la mâna sorții”

Citește și:„Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân lângă o soție bolnavă”. Viorel Lis, surprins că Oana Lis nu l-a părăsit

Citește și:Delia își menține decizia de a nu face copii: „Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori'. Ce părere are mama ei, Gina Matache, despre acest subiect

Prima imagine cu fiica adoptată de Crina Matei

Crina Matei este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. În ultima vreme, vedeta a decis să fie discretă cu viața sa, iar anul trecut și-a surprins fanii după ce a anunțat că a adoptat o fetiță, în mare secret.

Tot atunci a avut loc și botezul micuței Charlotte, care a fost creștinată de 11 perechi de nași. La mai bine de un an de la evenimentul special, Crina Matei a postat prima imagine cu fiica ei. Actrița a postat pe rețelele de socializare cu Charlotte, care apare într-un scan special pentru mașină, alături de un mesaj emoționant. „Fiecare călătorie a micuței mele este sigură, distractivă și confortabilă', este o parte din mesajul scris de Crina Matei în dreptul fotografiei.

Actrița Crina Matei este extrem de fericită după ce a adoptat-o pe Charlotte. Vedeta a dorit să fie discretă cu gestul pe care l-a făcut și a preferat să trăiască acest moment special alături de familia ei. „Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta', a mărturisit Crina Matei anul trecut, pentru Antena Stars.

Crina Matei: „E o provocare minunată’

Crina Matei a adoptat o fetiță nou-născută, la vârsta de 51 de ani. Vedeta nu are copii biologici și a decis să facă acest gest în mare secret. Crina Matei și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acum acest lucru s-a împlinit. Charlotte este marea bucurie din viața actriței. Micuța a fost botezată cu mare fast, fiind înconjurată de 11 nași, dintre care doi preoți. Analistul de modă Alin Gălățescu a fost cel care a dat-o de gol pe Crina Matei.

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți. Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos! Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă' a povestit Alin Gălățescu.

Cântăreața a declarat la scurt timp după ce s-a aflat că a adoptat o fetiță, că dorește să trăiască aceste momente inedite, în liniște, alături de fiica și familia ei. „Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment și atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie', a adăugat cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton