Prima imagine cu fiica Alinei Ceușan: „Ai fost așteptată, fetiță mică, și ești deja atât de iubită...”. Ce nume unic i-a pus și ce semnifică

.

Prima imagine cu fiica Alinei Ceușan. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alina Ceușan a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu doar o zi. Îndrăgita influenceriță a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar acum a postat și prima fotografie cu chipul micuței. Iată cum arată, dar și ce nume au ales părinții ei pentru ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Alina Ceușan radiază de fericire în aceste momente! Are acasă un băiețel superb, pe Rock, iar acum își ține la piept cea de a doua minune din viața ei. A așteptat cu nerăbdare să o aducă pe lume pe fiica ei, astfel că acum profită de faptul că totul a decurs foarte bine și își ține fanii la curent cu ultimele schimbări pe plan personal.

WhatsApp Image 2024-08-09 at 12.01.08WhatsApp Image 2024-08-09 at 12.01.08

Citește și: Alina Ceușan a născut o fetiță! Andreea Popescu a anunțat că prietena ei a devenit mamă a doua oară: „Am plâns de bucurie…'

Citește și: Alina Ceușan va avea o fetiță: „Cel mai frumos cadou de ziua mea'. Cum a dat vestea și ce reacție a avut soțul ei

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh, replică tăioasă pentru Anca Țurcașiu, după ce artista a refuzat să facă o poză cu fiica ei: „Fetița mea este mult prea talentată să îi crească numele de mult uitat. Nimic nu justifică…'

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Prima imagine cu fiica Alinei Ceușan

În timp ce mulți părinți se feresc să își afișeze copilul pe rețelele de socializare, Alina Ceușan nu a ținut cont de nimeni și nimic, astfel că la doar o zi distanță de când a născut, a și publicat prima fotografie cu fiica ei. Așa cum era de așteptat, lângă imaginea prețioasă, influencerița a postat și un mesaj cu adevărat emoționant despre venirea pe lume a fiicei sale.

„Bun venit în lume. 08.08.2024. Ai fost așteptată o fată mică și ești atât de iubită, deja…cuvintele nu pot exprima sentimentele pe care le avem pentru tine acum. Luând acea odihnă binemeritată, amândoi și doar legături în aceste prime zile. Asemenea:

  • șosete nu atât de potrivite, se numesc fashun
  • brățări de spital
  • totul este atât de roz
  • atâta fericire cât și însănătoșire rapidă
  • este atât de mică în viața reală, dar a avut cam la fel greutatea la naștere ca fratele ei, Rock!', este mesajul postat de Alina Ceușan pe rețelele de socializare.

Ce nume unic i-a pus influencerița

Alina Ceușan nu doar că a publicat prima poză cu fiica ei, alături de o descriere care le-a topit inimile fanilor, ci a dezvăluit și numele micuței. Așa cum era de așteptat, fiindcă fiul ei are un nume unic, Rock, și fiica sa are unul tot la fel de special și anume, Perla Tisa. Fanii nu a ezitat și au luat cu asalt secțiunea comentariilor, după ce au văzut chipul micuței, dar și prenumele ei rar.

Viață minunată! Perla, ce nume frumos!', a scris chiar Vlăduța Lupău. Nici Adelina Pestrițu nu a putut să nu-i ureze bun venit pe lume micuței: „Bine ai venit pe lume, ingeras!'. Mai multe vedete au reacționat la postarea Alinei Ceușan, însă și cei care o urmăresc în permanență.

„Te mananc! iubita mica si frumoasa. Perluta mica!/ Feeeelicitari!! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!/ Minunat! Sa va traiti una alteia sanatoase si fericite / Omg, ce papusica frumoasa aveti voi! Felicitari / Acum ai păpușa ta, Alina! În decembrie, când am fost la evenimentul Stokke, te-am observat cu cât drag o priveai pe Alegra și m-am gândit că o să fie tare frumos când o să ai și o fată. Și uite-o! Apoi am înțeles că tu erai însărcinată. Să vă fie viața senină mereu!', sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea Alinei Ceușan.

Alina Ceușan mai are un fiu

Alina Ceușan mai are acasă un fiu, după ce în anul 2020 a devenit mamă pentru prima oară și l-a adus pe lume pe fiul ei, Rock. Creatoarea de conținut a născut prin cezariană după un travaliu greu, de douăsprezece ore pe atunci, însă nici acum nu i-a fost deloc ușor, fiindcă a trecut prin opt ore de travaliu.

„Douăsprezece ore de travaliu, o oră de împins. Rezultatul: bebeluș Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: „Deci tu ai fost tot acest timp, înăuntru’, a scris Alina Ceușan pe pagina de socializare, în ziua în care a devenit mamă pentru prima dată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton