Prima imagine cu băiețelul Andei Călin și al lui Liviu Vârciu. Cum arată Matei

 Sutiu Theodora
.

Prima imagine cu fața băiețelului lui Liviu Vârciu. Prezentatorul emisiunii Prețul cel bun a arătat pentru prima dată în public chipul fiului său. Până acum băiețelul, care se numește Liviu Matei, a putut fi văzut doar în câteva imagini pe Instagram cu spatele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Prima imagine cu fața lui Matei, fiul lui Liviu Vârciu. După ce și-a lansat propriul film intitulat „Zăpadă, ceai și dragoste’, artistul s-a ocupat de organizarea petrecerii de botez a fiului său care are loc chiar astăzi, 17 septembrie.

bebe-1-1bebe-1-1

Prima imagine cu fața lui Matei, fiul lui Liviu Vârciu. Având în vedere că la eveniment au fost invitați peste 200 de oameni, Liviu a considerat că a venit vremea ca fanii săi să îi cunoască fiul. Și nu oricum, ci la televizor. Astfel, Matei a dat primul lui „interviu'.

Prima imagine cu fața băiețelului lui Liviu Vârciu. Cu cine seamănă

Prima imagine cu fața lui Matei, fiul lui Liviu Vârciu. Chiar înainte de marea distracție, artistul a fost lăsat acasă singur, cu cei doi copii. Mămica lor a plecat să se pună la punct la coafor, iar Liviu a rămas acasă, cu cei mici, precum un 'tată modern'.

„E greu tare cu doi copii. Gata cu copiii. (…) Sunt bonă, cum e bărbatul modern', a spus Liviu Vârciu la Antena 1.

Deși este încă foarte mic să ne dăm seama cu cine seamănă, bebelușul pare să fie leit tatăl lui la trasăturile fizice. Acum rămăne de văzut dacă îl va moșteni și calitățile artistice.

Citește și: Ce surpriză pregătește Liviu Vârciu pentru invitați la botezul fiului său:„Da, voi…’

Citește și: Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu:'Când m-a văzut prima oară, a spus că o să fiu nevasta lui'

Citește și: De ce s-au despărțit Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei:„Nu mă ascund cu absolut nimic’

Citește și: De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!:„Ceea ce s-a întâmplat între noi două…’

Matei, al doilea copil al lui Liviu și al Andei

Liviu Matei este al doilea copil al vedetei alături de iubita lui Anda Călin. Băiețelul s-a născut pe 28 mai 2020. La prima sa apariție televizată, micuțul are numai un an și 3 luni, dar este deja plin de energie, la fel ca tatăl său.

Vedeta este și tată de fete. Alături de Anda Călin, Liviu mai are o fetiță pe nume Anastasia. Carmina este fiica cea mare a artistului dintr-o relație anterioară.

Aceasta a fost crescută de mama ei la Arad, dar în ultima perioadă a stat mai mult în București, datorită faptului că este studentă.

Liviu i-a cumpărat acesteia un apartament într-un complex rezidențial din Capitală, deși și-ar fi dorit să locuiască în vila lui.

Ce au făcut Anda Călin și Liviu Vârciu înainte de a-și boteza fiul

Liviu Vârciu și Anda Călin au trecut prin momente de panică chiar ieri, cu o zi înainte de marele eveniment. Se pare că iubita artistului s-a simțit foarte rău, având vărsături, dureri puternice de burtă și amețeli. Potrivit FANATIK, aceasta ar fi avut o toxiinfecție alimentară a cărei cauză este încă necunoscută.

Din fericire, Anda a apelat la sfaturile medicilor pentru a-și reveni din chinurile cumplite pe care le-a suportat. Aceasta speră ca petrecerea de botez a fiului său să iasă perfect și să nu existe alte incidente.

Sursa foto: Captura Acces

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton